- 27 Şubat 2013
- 14.788
- 42.253
- 798
Sık cam silmeyen benSık silmeye alıştığında hiç bez kirlenmiyor Bi de benim bez sarı ama hiç leke yok.
Sık silmenin avantajı ama bıkarım sanki zamanla duu bakalım
Bikmasam eyiydi çok güzel parliyorlar yaw![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sık cam silmeyen benSık silmeye alıştığında hiç bez kirlenmiyor Bi de benim bez sarı ama hiç leke yok.
Sık silmenin avantajı ama bıkarım sanki zamanla duu bakalım
Bikmasam eyiydi çok güzel parliyorlar yaw![]()
Klasik takılmayalı yıllar olduAkşam gorumcemdeydik
Eltisi ablayı sevdim birazda onlar için gitmis olduk.
Abla benim yanağımı sıkıyor kızıyla yasitmisim ben seni çok sevdim çok cicisin sen diyo bana.
Çaktırmadan diyor ki bu karadenizliler böyle aman patavatsizlar ne konuştuklarını bilmiyorlar ben bilirim bunlari diyo
Gorumcem herzamanki ben toplim kaldırım iş yikmaya bayılıyor.
Sofrayı topladim
Sonra tatlilari servis ettim.
Kahve yaptım peşine
Bu huyundan nefret ediyorum sen gelinsin ya yap diye bekliyo
Bunlar böyle gelinler hep yapsın onlar otursun
Senin evin yani
Aman dedim onlarla oturcama yaparım ablada kızla oynadi baya sagolsun.
Eşim bizde çağıralım diyo
Cagirmakdan gocunmam yaparım ederim ama benim evde yer yok
Sadece mutfak masam var o da 4 kişilik
Onlarla 8 kisi oluyoruz
Dedim ozaman balkon masasını salona açarım erkeklere oraya napim yani
Evimi gördüler müsait diil yani kalabalik ağırlamaya.
Esim illede gelsinler derse oyle yapicam ben yapımda kim ne derse desin çok umrum diil yani.
Çağırmadı demesinler
Sabah annem ve kardeşimle baska semte gittik
Kardeşim dün dedi abla benle gelirmisin pant. Falan alcam gelirim dedim
Annemde takıldı peşimize kızı esime bıraktık.
Bende 1 tane pant. Aldım.
Kardeşimde baya bisi aldi
Trendyoldanda gömlek aldım
Bayrama yetismicek gibi gömlek ben bayrama dusunuyordum ama başka bisi uydurcam artik.
Aiyy bayram sık sıkıdım olmam lazim malum daha elti çatlatıcam
Şaka bir yana eşimin patronuna kardeşlerine vs gidicez biraz klasik olmak istiyorum.
Bu ara klasik takılasım var hep spor spor nereye kadar yafuu
Hayırlı olsun canım. Allah ödeme kolaylığı versinKızlar selam tüm gün hesap kitap yaptık ve ni borca bulaşıcaz kredisiz alamıyoruz arabayı (yani istediğimiz arabayi) kapora yatirdik
Bizim arabaninda bugün alıcısı cikti
ALLAH ödeme kolaylığı versin 2 senelik bir kredimiz olacak.
Başka türlü işin içinden çıkamadık
Ben zaten eşim borca girsin istiyorum.
Sadece ödeme olarak mebla çok olacak 2 senede bitsin diye
Eşim kendini baya sıkacak benim karta dokunmaz çünkü malum faturalar hariç eve alinacaklar bende
Ama olsun o da bir yatirim yarın öbür gun satsak arabayı 1 ev alırız biz arabalarda kar ettik çok şükür.
Bu da karlı bir yatirim olacak yine sıfır alıyoruz.
Allah herkesin yardımcısı olsun önce sağlık
Amin canimHayırlı olsun canım. Allah ödeme kolaylığı versin
Bendede klasik pantolon kalması düzgün bayram öncesi lcw bakcam bej veya gride seviyorum siyah laci bakicam ama hakide olabilir fiyatlar nasıl bilmiyorum amaOuy iyiki çantaları fln almışım tshrtleri bu borca girersek ben bukadar rahat harcayamam gibi.
Eşime dedim valla kendi ihtiyaclarimdan kisamam sen düşün
Dersin sanki çok kuafore bakimlara falan gidiyorumda asdffg
Luxum 2 cul çaput
Ama iyi aldım bende bu ay kızdım aldım
Has ettim
2 pantolon daha alsaydım bulmaz daha bisi almam
Denk gelirim belki.
Bu semtte pant. Daha uygundu
85tl aldım gayetde rahat hem spor hem klasik giyilir bir model.
Ama şu siyah pant. Aşkımı asla yenemiyorum
Elim asla renge gitmiyor renk alsamda giymiyorum duruyor öyle kendime yakıştıramıyorum.
En fazla haki ve kahve belki füme
Onun harici bejmis, beyazmis yok yani hiç olmadı öyle pantolonum.
Bana yakışmıyor
Kahve rengi esofman almistim ama tarçın gibi kahve onuda iade ettim başkasında beğeniyorum bana yakismiyo arkadas
Kombinleyemiyorum bile
Uyduramiyorum üzerine bisi.
Bende beeyle dümdük standart bir tipim
Heyecan aramim hiç sonra alıp gitmiyorum risk
Allah ödeme kolayligi versin canım hayırlısı olsunAmin canim
Borç en korktuğum ama eşime müstahak
Allah utandirmasin
Aa arabaya mı giriyonuzKızlar selam tüm gün hesap kitap yaptık ve ni borca bulaşıcaz kredisiz alamıyoruz arabayı (yani istediğimiz arabayi) kapora yatirdik
Bizim arabaninda bugün alıcısı cikti
ALLAH ödeme kolaylığı versin 2 senelik bir kredimiz olacak.
Başka türlü işin içinden çıkamadık
Ben zaten eşim borca girsin istiyorum.
Sadece ödeme olarak mebla çok olacak 2 senede bitsin diye
Eşim kendini baya sıkacak benim karta dokunmaz çünkü malum faturalar hariç eve alinacaklar bende
Ama olsun o da bir yatirim yarın öbür gun satsak arabayı 1 ev alırız biz arabalarda kar ettik çok şükür.
Bu da karlı bir yatirim olacak yine sıfır alıyoruz.
Allah herkesin yardımcısı olsun önce sağlık
Yerim onu deniz sevmiyor benim oğlan bı ayaklarını sokuyor kinetik kum çok dağılıyor ben sofra bezi seriyorum baş edilmiyor yoksaSlmm bacımlar
İyi pazarlar
Gelemedim
Dün iftara aniden anneme gittik
Kardesimler gitmis,bizi de aradılar köye gittik
Bugun kardesim iftara alcaktı ,dedik alma görüstük burda iste.
Biz pide tatlı falan götürdük
Onlarda mangallık aldık gelin diye aradılar zaten.
Kız da yorulmaz pazar pazar,iyi oldu.
Gece indik alya 22.00 oldu uyudu yolda
Dedim iyi erken kalkmaz 8 de dikildi
Dün kızı parka ,bayram alanına falan götürmüs koci.
Sonra beni gelip aldılar.
Kasaba gitmisler aksm yemeklik sis ,köfte falan almıslar.
Anneme dedim getireyim yok getirme dünya var dedi.
Bıraktık eve onları,bugunde fırında sisleri yapcm yemek derdim yok
11 gibi cıktık evden sabah,Kursunluya gittik,kız deniz de deniz yiyo bizi.
Gittik ayaklarını soktu bide tutturdu mayomu da alcam yanıma diye
Dedik daha mayo giyilmez.
Valla yandık kardesim bayramda tatile gidiyo
Sakın dedim görüntülü aramayın,bizi maf eder deniz diye
14.00 de eve geldik kız yine uyudu yolda
Bide babasını kandırdı az dondrma yedi
İns hasta olmaz
Kalksın banyo yapck
Cıkmadan süpürge attım,heryer kinetik kum yine
Daha toz alıncak oturdm kaldım![]()
Ay valla ya heryerden topluyırm tasıyor heryereYerim onu deniz sevmiyor benim oğlan bı ayaklarını sokuyor kinetik kum çok dağılıyor ben sofra bezi seriyorum baş edilmiyor yoksa
Bakalım canım kapora verdikAa arabaya mı giriyonuzHayırlı olsun bacım,güle güle kullanın
![]()
Bana butikler daha uygun geldi canımBendede klasik pantolon kalması düzgün bayram öncesi lcw bakcam bej veya gride seviyorum siyah laci bakicam ama hakide olabilir fiyatlar nasıl bilmiyorum ama
Allah ödeme kolayligi versin canım hayırlısı olsun
Peugeot 3008 ayirttirip kapora verdik şuan.Şuraya yorgun mu yorgun bir nazenin bırakıyorum. Tuttuğunuz oruçlar kabul olsun. Canlar biz yazlıkta ustalar bir yandan biz eşimle bir yandan mücadele verdik. Allah razı olsun eltim ve kaynım geldi cumartesi günü gece bizde kaldılar ama çok şükür bu sene yapmak istediklerimizi yaptık. 12 adet zeytin agacı 1 ıhlamur agacı 3 bodur ceviz ağacı dikildi sulandı, çok mutluyum zeytinlerin etrafını tel çit ile çevirdi kaynım demir kazıklarla çevreledi. Ben bir yandan yemek ile uğraştım bir yandan da yardım ettim eltim mutfakta yardım edeyim dedi ben istemedim, sağolsun söylemesi yeter. Onlar bu gün 12 de gittiler eşimle bizde kalan işleri hallettik sadece kapılar ve üst katın avizeleri kaldı silinecek onlarıda gittiğimde hallederim. Sonra bir makina çamaşır yıkandı onları içerde ki çamaşırlığa serdim eşimle çıktık biraz sahilde yürüdük, eşim dışarıda yiyelim dedi tamam dedim dışarıda yedik eve geldik ama pilimiz bitti, sabaha kadar şarj oluruz sabah evi temizlicem dolapların içlerini tekrar düzenlicem malum havalar ısınıyor. Ama yarın sadece temizlik yaparım fazlasına gücüm olmaz.
tr_lelli yeni arabanız hayırlı uğurlu olsun çok sevindim ne marka aldınız merak ettim mahsuru yoksa yazar mısın lellim.
yedirenk79 masanız inşallah istediğiniz gibi özürsüz kusursuz gelir güzel günlerde kullanın.
Aldıklarınız bereketli olsun şifa olsun, kıyafetlerinizi de güzel günlerde kullanın her gününüz bayram tadında olsun inşallah.
Çok sağol nazeninim.Şuraya yorgun mu yorgun bir nazenin bırakıyorum. Tuttuğunuz oruçlar kabul olsun. Canlar biz yazlıkta ustalar bir yandan biz eşimle bir yandan mücadele verdik. Allah razı olsun eltim ve kaynım geldi cumartesi günü gece bizde kaldılar ama çok şükür bu sene yapmak istediklerimizi yaptık. 12 adet zeytin agacı 1 ıhlamur agacı 3 bodur ceviz ağacı dikildi sulandı, çok mutluyum zeytinlerin etrafını tel çit ile çevirdi kaynım demir kazıklarla çevreledi. Ben bir yandan yemek ile uğraştım bir yandan da yardım ettim eltim mutfakta yardım edeyim dedi ben istemedim, sağolsun söylemesi yeter. Onlar bu gün 12 de gittiler eşimle bizde kalan işleri hallettik sadece kapılar ve üst katın avizeleri kaldı silinecek onlarıda gittiğimde hallederim. Sonra bir makina çamaşır yıkandı onları içerde ki çamaşırlığa serdim eşimle çıktık biraz sahilde yürüdük, eşim dışarıda yiyelim dedi tamam dedim dışarıda yedik eve geldik ama pilimiz bitti, sabaha kadar şarj oluruz sabah evi temizlicem dolapların içlerini tekrar düzenlicem malum havalar ısınıyor. Ama yarın sadece temizlik yaparım fazlasına gücüm olmaz.
tr_lelli yeni arabanız hayırlı uğurlu olsun çok sevindim ne marka aldınız merak ettim mahsuru yoksa yazar mısın lellim.
yedirenk79 masanız inşallah istediğiniz gibi özürsüz kusursuz gelir güzel günlerde kullanın.
Aldıklarınız bereketli olsun şifa olsun, kıyafetlerinizi de güzel günlerde kullanın her gününüz bayram tadında olsun inşallah.
Ben de sofra seriyordum. Geçen ilk defa masada oynattım. Çok kum döküldü.Yerim onu deniz sevmiyor benim oğlan bı ayaklarını sokuyor kinetik kum çok dağılıyor ben sofra bezi seriyorum baş edilmiyor yoksa