Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sık silmeye alıştığında hiç bez kirlenmiyor Bi de benim bez sarı ama hiç leke yok.
Sık silmenin avantajı ama bıkarım sanki zamanla duu bakalım
Bikmasam eyiydi çok güzel parliyorlar yaw 🙈
Sık cam silmeyen ben🙈 camlar fena hiç görme.ben korkuyorum ya cam silmekten. Yüksek ya tırsıyorum. Bahçe katı evde otururken yıkıyordum camları sık sık🤣

Akşam gorumcemdeydik
Eltisi ablayı sevdim birazda onlar için gitmis olduk.
Abla benim yanağımı sıkıyor kızıyla yasitmisim ben seni çok sevdim çok cicisin sen diyo bana.
Çaktırmadan diyor ki bu karadenizliler böyle aman patavatsizlar ne konuştuklarını bilmiyorlar ben bilirim bunlari diyo😁
Gorumcem herzamanki ben toplim kaldırım iş yikmaya bayılıyor.
Sofrayı topladim
Sonra tatlilari servis ettim.
Kahve yaptım peşine
Bu huyundan nefret ediyorum sen gelinsin ya yap diye bekliyo
Bunlar böyle gelinler hep yapsın onlar otursun
Senin evin yani
Aman dedim onlarla oturcama yaparım ablada kızla oynadi baya sagolsun.

Eşim bizde çağıralım diyo
Cagirmakdan gocunmam yaparım ederim ama benim evde yer yok
Sadece mutfak masam var o da 4 kişilik
Onlarla 8 kisi oluyoruz
Dedim ozaman balkon masasını salona açarım erkeklere oraya napim yani
Evimi gördüler müsait diil yani kalabalik ağırlamaya.
Esim illede gelsinler derse oyle yapicam ben yapımda kim ne derse desin çok umrum diil yani.
Çağırmadı demesinler

Sabah annem ve kardeşimle baska semte gittik
Kardeşim dün dedi abla benle gelirmisin pant. Falan alcam gelirim dedim
Annemde takıldı peşimize kızı esime bıraktık.
Bende 1 tane pant. Aldım.
Kardeşimde baya bisi aldi
Trendyoldanda gömlek aldım
Bayrama yetismicek gibi gömlek ben bayrama dusunuyordum ama başka bisi uydurcam artik.
Aiyy bayram sık sıkıdım olmam lazim malum daha elti çatlatıcam 😂
Şaka bir yana eşimin patronuna kardeşlerine vs gidicez biraz klasik olmak istiyorum.
Bu ara klasik takılasım var hep spor spor nereye kadar yafuu
Klasik takılmayalı yıllar oldu 😅 çocuklu kadınım diye avutuyorum kendimi.
Kalabalık misafir ben yemeğe pek sevmiyorum. İnsan pek birşey anlamıyor. Telaş çok oluyor.,
Eşim kardeşi de çağıralım dedi. Onların planı varmış. Onlar 4 kişi biz 3 kişi teyze dayı iki kişi. Masaya biraz zor sığardık.
Annemlerde çok kalabalık oluyoruz ama yer geniş. Benim ev o kadar geniş değil. Koltukta oturmaya yer bile kalmıyor. Teyzede de çocukları önce doyurduk.
Sakin misafir en iyisi 😅

Kızlar selam tüm gün hesap kitap yaptık ve ni borca bulaşıcaz kredisiz alamıyoruz arabayı (yani istediğimiz arabayi) kapora yatirdik
Bizim arabaninda bugün alıcısı cikti
ALLAH ödeme kolaylığı versin 2 senelik bir kredimiz olacak.
Başka türlü işin içinden çıkamadık
Ben zaten eşim borca girsin istiyorum.
Sadece ödeme olarak mebla çok olacak 2 senede bitsin diye
Eşim kendini baya sıkacak benim karta dokunmaz çünkü malum faturalar hariç eve alinacaklar bende
Ama olsun o da bir yatirim yarın öbür gun satsak arabayı 1 ev alırız biz arabalarda kar ettik çok şükür.
Bu da karlı bir yatirim olacak yine sıfır alıyoruz.
Allah herkesin yardımcısı olsun önce sağlık
Hayırlı olsun canım. Allah ödeme kolaylığı versin

Ouy iyiki çantaları fln almışım tshrtleri bu borca girersek ben bukadar rahat harcayamam gibi.
Eşime dedim valla kendi ihtiyaclarimdan kisamam sen düşün 😂
Dersin sanki çok kuafore bakimlara falan gidiyorumda asdffg
Luxum 2 cul çaput
Ama iyi aldım bende bu ay kızdım aldım
Has ettim
2 pantolon daha alsaydım bulmaz daha bisi almam
Denk gelirim belki.
Bu semtte pant. Daha uygundu
85tl aldım gayetde rahat hem spor hem klasik giyilir bir model.
Ama şu siyah pant. Aşkımı asla yenemiyorum
Elim asla renge gitmiyor renk alsamda giymiyorum duruyor öyle kendime yakıştıramıyorum.
En fazla haki ve kahve belki füme
Onun harici bejmis, beyazmis yok yani hiç olmadı öyle pantolonum.
Bana yakışmıyor

Kahve rengi esofman almistim ama tarçın gibi kahve onuda iade ettim başkasında beğeniyorum bana yakismiyo arkadas
Kombinleyemiyorum bile
Uyduramiyorum üzerine bisi.

Bende beeyle dümdük standart bir tipim😂
Heyecan aramim hiç sonra alıp gitmiyorum risk
Bendede klasik pantolon kalması düzgün bayram öncesi lcw bakcam bej veya gride seviyorum siyah laci bakicam ama hakide olabilir fiyatlar nasıl bilmiyorum ama
Amin canim
Borç en korktuğum ama eşime müstahak
Allah utandirmasin
Allah ödeme kolayligi versin canım hayırlısı olsun

Kızlar selam tüm gün hesap kitap yaptık ve ni borca bulaşıcaz kredisiz alamıyoruz arabayı (yani istediğimiz arabayi) kapora yatirdik
Bizim arabaninda bugün alıcısı cikti
ALLAH ödeme kolaylığı versin 2 senelik bir kredimiz olacak.
Başka türlü işin içinden çıkamadık
Ben zaten eşim borca girsin istiyorum.
Sadece ödeme olarak mebla çok olacak 2 senede bitsin diye
Eşim kendini baya sıkacak benim karta dokunmaz çünkü malum faturalar hariç eve alinacaklar bende
Ama olsun o da bir yatirim yarın öbür gun satsak arabayı 1 ev alırız biz arabalarda kar ettik çok şükür.
Bu da karlı bir yatirim olacak yine sıfır alıyoruz.
Allah herkesin yardımcısı olsun önce sağlık
Aa arabaya mı giriyonuz☺️Hayırlı olsun bacım,güle güle kullanın🙏🏻

Selam kızlar oglus dün yorgundu uyudu 11 i geçiyordu sabah 8 de uyanmış esim uyumamis gece ben 10 u geçiyordu uyandım o yattı süpürge çektim bulaşık çamaşır yıkandı astım topladım birde hava güzel balkonu yıkadım akşama dünden musakka çorba birazda makarna var onları salata ile yeriz oglus sebzeli makarna var hayvanlı ondan istedi esimin baktım Trendyol indirimi var ordan aldım cips iki kutu süt aç bitir salam sebzeli makarna 60 kusur tuttu 40 ödedik onun hesaptan🤣🤣kendisinin haberi yok henüz cam onlerini sildim asmadan çamaşırı h içi camlar toz bir silme yaparım

Slmm bacımlar
İyi pazarlar
Gelemedim
Dün iftara aniden anneme gittik
Kardesimler gitmis,bizi de aradılar köye gittik
Bugun kardesim iftara alcaktı ,dedik alma görüstük burda iste.
Biz pide tatlı falan götürdük
Onlarda mangallık aldık gelin diye aradılar zaten.
Kız da yorulmaz pazar pazar,iyi oldu.
Gece indik alya 22.00 oldu uyudu yolda
Dedim iyi erken kalkmaz 8 de dikildi🙈
Dün kızı parka ,bayram alanına falan götürmüs koci.
Sonra beni gelip aldılar.
Kasaba gitmisler aksm yemeklik sis ,köfte falan almıslar.
Anneme dedim getireyim yok getirme dünya var dedi.
Bıraktık eve onları,bugunde fırında sisleri yapcm yemek derdim yok😄
11 gibi cıktık evden sabah,Kursunluya gittik,kız deniz de deniz yiyo bizi.
Gittik ayaklarını soktu bide tutturdu mayomu da alcam yanıma diye 😅
Dedik daha mayo giyilmez.
Valla yandık kardesim bayramda tatile gidiyo
Sakın dedim görüntülü aramayın,bizi maf eder deniz diye🤦🏻‍♀️
14.00 de eve geldik kız yine uyudu yolda
Bide babasını kandırdı az dondrma yedi🤦🏻‍♀️
İns hasta olmaz😓
Kalksın banyo yapck
Cıkmadan süpürge attım,heryer kinetik kum yine😓
Daha toz alıncak oturdm kaldım😣

Slmm bacımlar
İyi pazarlar
Gelemedim
Dün iftara aniden anneme gittik
Kardesimler gitmis,bizi de aradılar köye gittik
Bugun kardesim iftara alcaktı ,dedik alma görüstük burda iste.
Biz pide tatlı falan götürdük
Onlarda mangallık aldık gelin diye aradılar zaten.
Kız da yorulmaz pazar pazar,iyi oldu.
Gece indik alya 22.00 oldu uyudu yolda
Dedim iyi erken kalkmaz 8 de dikildi🙈
Dün kızı parka ,bayram alanına falan götürmüs koci.
Sonra beni gelip aldılar.
Kasaba gitmisler aksm yemeklik sis ,köfte falan almıslar.
Anneme dedim getireyim yok getirme dünya var dedi.
Bıraktık eve onları,bugunde fırında sisleri yapcm yemek derdim yok😄
11 gibi cıktık evden sabah,Kursunluya gittik,kız deniz de deniz yiyo bizi.
Gittik ayaklarını soktu bide tutturdu mayomu da alcam yanıma diye 😅
Dedik daha mayo giyilmez.
Valla yandık kardesim bayramda tatile gidiyo
Sakın dedim görüntülü aramayın,bizi maf eder deniz diye🤦🏻‍♀️
14.00 de eve geldik kız yine uyudu yolda
Bide babasını kandırdı az dondrma yedi🤦🏻‍♀️
İns hasta olmaz😓
Kalksın banyo yapck
Cıkmadan süpürge attım,heryer kinetik kum yine😓
Daha toz alıncak oturdm kaldım😣
Yerim onu deniz sevmiyor benim oğlan bı ayaklarını sokuyor kinetik kum çok dağılıyor ben sofra bezi seriyorum baş edilmiyor yoksa

Bendede klasik pantolon kalması düzgün bayram öncesi lcw bakcam bej veya gride seviyorum siyah laci bakicam ama hakide olabilir fiyatlar nasıl bilmiyorum ama

Allah ödeme kolayligi versin canım hayırlısı olsun
Bana butikler daha uygun geldi canım

Sağolasin Allah razı olsun

Ouf. Valla oturamıyorum
Pazara gittim geldim 70tl harcamışım.
Evi süpürdüm elimle sildim
Çorba pilav yaptım.
Patates kofte yapicam yanına
Kapıları sildim
Ama pertim çıktı Bi dus alım kendime gelim.
Oğlanın odası yine toz içinde 😒
Sürekli camını aciyo her hafta dip köşe yapsam yine hak getirmez napcam ben bilmiyorum
Resmen toz yagiyor odasına
Her haftada nevresim değişiyorum
Ayda 1 bazasini çekiyorum kitaplığı falan
Baş edemiyorum

Şuraya yorgun mu yorgun bir nazenin bırakıyorum. Tuttuğunuz oruçlar kabul olsun. Canlar biz yazlıkta ustalar bir yandan biz eşimle bir yandan mücadele verdik. Allah razı olsun eltim ve kaynım geldi cumartesi günü gece bizde kaldılar ama çok şükür bu sene yapmak istediklerimizi yaptık. 12 adet zeytin agacı 1 ıhlamur agacı 3 bodur ceviz ağacı dikildi sulandı, çok mutluyum zeytinlerin etrafını tel çit ile çevirdi kaynım demir kazıklarla çevreledi. Ben bir yandan yemek ile uğraştım bir yandan da yardım ettim eltim mutfakta yardım edeyim dedi ben istemedim, sağolsun söylemesi yeter. Onlar bu gün 12 de gittiler eşimle bizde kalan işleri hallettik sadece kapılar ve üst katın avizeleri kaldı silinecek onlarıda gittiğimde hallederim. Sonra bir makina çamaşır yıkandı onları içerde ki çamaşırlığa serdim eşimle çıktık biraz sahilde yürüdük, eşim dışarıda yiyelim dedi tamam dedim dışarıda yedik eve geldik ama pilimiz bitti, sabaha kadar şarj oluruz sabah evi temizlicem dolapların içlerini tekrar düzenlicem malum havalar ısınıyor. Ama yarın sadece temizlik yaparım fazlasına gücüm olmaz.
tr_lelli tr_lelli yeni arabanız hayırlı uğurlu olsun çok sevindim ne marka aldınız merak ettim mahsuru yoksa yazar mısın lellim.
yedirenk79 yedirenk79 masanız inşallah istediğiniz gibi özürsüz kusursuz gelir güzel günlerde kullanın.
Aldıklarınız bereketli olsun şifa olsun, kıyafetlerinizi de güzel günlerde kullanın her gününüz bayram tadında olsun inşallah.

Şuraya yorgun mu yorgun bir nazenin bırakıyorum. Tuttuğunuz oruçlar kabul olsun. Canlar biz yazlıkta ustalar bir yandan biz eşimle bir yandan mücadele verdik. Allah razı olsun eltim ve kaynım geldi cumartesi günü gece bizde kaldılar ama çok şükür bu sene yapmak istediklerimizi yaptık. 12 adet zeytin agacı 1 ıhlamur agacı 3 bodur ceviz ağacı dikildi sulandı, çok mutluyum zeytinlerin etrafını tel çit ile çevirdi kaynım demir kazıklarla çevreledi. Ben bir yandan yemek ile uğraştım bir yandan da yardım ettim eltim mutfakta yardım edeyim dedi ben istemedim, sağolsun söylemesi yeter. Onlar bu gün 12 de gittiler eşimle bizde kalan işleri hallettik sadece kapılar ve üst katın avizeleri kaldı silinecek onlarıda gittiğimde hallederim. Sonra bir makina çamaşır yıkandı onları içerde ki çamaşırlığa serdim eşimle çıktık biraz sahilde yürüdük, eşim dışarıda yiyelim dedi tamam dedim dışarıda yedik eve geldik ama pilimiz bitti, sabaha kadar şarj oluruz sabah evi temizlicem dolapların içlerini tekrar düzenlicem malum havalar ısınıyor. Ama yarın sadece temizlik yaparım fazlasına gücüm olmaz.
tr_lelli tr_lelli yeni arabanız hayırlı uğurlu olsun çok sevindim ne marka aldınız merak ettim mahsuru yoksa yazar mısın lellim.
yedirenk79 yedirenk79 masanız inşallah istediğiniz gibi özürsüz kusursuz gelir güzel günlerde kullanın.
Aldıklarınız bereketli olsun şifa olsun, kıyafetlerinizi de güzel günlerde kullanın her gününüz bayram tadında olsun inşallah.
Peugeot 3008 ayirttirip kapora verdik şuan.
Teslimat 3 hafta sonra inşallah
Çok sagolasin Allah razı olsun

İyi geceler herkese,
Geldim yine gece yarısı.dün uykusuz kaldım. Ama uyudummu tabiki uyuyanadım.
Teyze dayı öğlen gitti. Annem 100 tl bırakmıştı fitre niyetine teyzeye verirsin demişti. Eşim de bizden de 200 ver dedi. Verdim. Dayı da Elaya 100 tl bırakmış. Teyze de ben de 50 tl bırakayım Elaya dedi. Aldım verdim gibi oldu😂
Neyse onları bıraktık biz cevahir avm ye geçtik. Kıza ayakkabı bakalım bayram için dedik. Eşim beğenemedi. Kalitesiz diyor. Ayakkabıcı olunca. Hakiki deri çalışıyorlar. Çoğu markaya ayakkabı üretiyorlar. Normal ayakkabıları beğenmiyor.online satışa da başladılar bayağıdır. Neyse ayakkabı alamadık, kıza güneş gözlüğü aldık 125 tl.
Yorulduk eve döndük. Tabi avm de kızım gel şunu yapma bunu yapma. Bence abartılacak şeyler değildi. Eve geldikten sonra Ela tabletten birşey izlemek istedi. Fena da uykum var. Tablet yok bugün beni dinlemedin dedi. Koci uyudu. ben kızla 2 saat kadar oyun oynadım.
İftar yaklaşıyor, yemeğim vardı . Mutfak toplu değildi. Onu toparla makinayı boşalt masa yemek hazırla. O arada kız istedi izlemek izle ama bir tane dedim.
Sonra yok izlemeyeceksin sen bugün beni dinlenedin. Hemen zaten yedirenkkk izletme. Ben de kociye dedim. Bu işler uyuyup tv izlemekle olmuyor o zaman ben burda iş yaparken oynaki o da izlemesin dedim😂😂 illa kociyi gömeceğim.
Tabi o ağzını açıp birşey diyemedi.
Yemek yedik. Sonrası belli çay kahve faslı. Kız uyudu saat 23:30 gibi. Biraz oyuna daldık. En son çok uykum var anne dedi. Bayıldı.
Ben de ilaç içtim. Eladan bana da geçti hastalık. Burun akıntısı vardı onda. Bende de aynı biraz da boğazımda batma var. Gargara yapsammı bilemedim. Oruç da tutacağım. Susatabilir. İlaç da iyice kafamı döndürdü yine. Ahh bu soğuk algınlığı ilaçları. Resmen sarhoş ediyor beni.

Çok sağol nazeninim.

İyi sahurlar,
Bugün sahur da yapmak nasip oldu. Hiç niyetimiz yoktu. Kız uyuyunca ilaç içtim. Katarin eşime soğuk algınlığı için verdi doktor. Uyku yapar sandım. Allahım bir başladı çarpıntı. Ama inanılmaz kalbim güm güm camı açtım nefes almaya çalışıyorum. Aldım falan.elim ayağım yerinde durmuyor. Neyse yatayım uyurum dedim. Yattım kızın odasına. Allahım daha da yoğunlaştı kalp atışım. Sağa dön sola dön. Sonra kendimi attım yatak odaya.eşime seslendim iyi değilim diye. Panikle kalktı. Dedim ilaç yan etki yaptı galiba. Bu da benical gibi dedim. Benical bir defa doktor yazmıştı bir daha hiç yazdırmadım. Beni benden almıştı.
Eşim kalktı bol su verdi içtim. Girdim duşa soğuğa yakın suya kendime geldim. Tabi ara ara yine arttı. Su içtim yüzümü bol suyla yıkadım. Nefes egzersizi yaptım. Allahım geçsin bir an önce dedim.
Bazı soğuk algınlığı ilaçlarının içindeki bir maddeye hassasiyetim var. Hepsini kullanamıyorum.
Hassasiyeti olanlar kesinlikle kullanmasın. Ondan anlatayım dedim.
Sesim de kısıldı. Bu da son zamanlarda çok sık oluyor.
Şimdi geçti şükür.zaten etkisi 4 saatmiş.
Sahur yaptık. Namaz kılar yatarım. İnşallah kız erken uyanmaz

Back
X