Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gerçekten sadece SSK için çalışıyormuşuz gibi geliyor. Ben ocakta başladım işe 1 hafta gittim bıraktım görümcem bakcaktı kıza sigortalı iş bulunca kadın mani olmak istemedik. Zaten iş yerinden 8 ay uzak kaldım bi geldim herşey değişmiş kızımdan ayrılmanın stresiyle hiç kafam almadı bahane oldu bana da. Eğer kreşe verseydim kız daha küçük olduğu için her yer almıyor alan da 2binden açıyor kapıyı zaten gaz benzin almış başını gitmiş rahat 1000 lira giderdi bana kalcak 1000-1500 lira para açıkçası o da bi şekilde kahvaltılıktı kahveydi ay işten geç geldim yemek söyleyelimdi derken zaten hiç olacaktı paranın değeri mi var. Eşimle konuştuk bıraktım işi hiç pişman değilim maddi olarak elime bişey kalmıcaktı üstüne daha anne baba diyemeyen evladımdan ayrılcaktım.
Boşver en güzel yılları canım. Seninle geçirsin. Sonrası zaten büyüyünce iş bulur çalışırsın. Geçinebiliyorsanız idare edersin.
Benim hep hedefim çocuğumu kendim büyüteceğimdi. Bu sebepten çocuk konusunu erteledim. Şimdi tek dediğim şey herşey için iyiki böyle olmuş.iyiki.
Tabiki bu benim düşüncem.
Maddi olarak çalıştığım zamanki gibi asla değiliz.

Ben de kendimi bildim bileli çalışıyorum 😊 sigortamın erken başlangıcı olması da lisede yaz tatilinde çalışmamla alakalı :)
Çocuk olmasa mümkün değil çalışmadan duramazdım. Hiç bana göre değil. Çocuksuz ev hanımı🙄
Çocuk olunca tabi şartlar değişiyor. Kızı okula bile başlatmamışlığım var 😊
Ben mutluyum evde birlikte olmaktan. Büyüdükçe birlikte daha da güzel geçiyor günler.
Bu ara sadece biraz ev temizliğine ağırlık verir oldum. Bazen yetemediğimi düşünüyorum. Eskiden daha çok ona etkinlik vs yaptırıp oyun oynuyordum şimdi azalttım. Seneye okula başlatacağımın rahatlığımı bilmiyorum.
Bir de alerjisi var ya evi daha çok temizlemem yine onun için. Toz az olmalı.
Öyle teselli ediyorum kendimi.
Benim temizlikle garip bir ilişkim var bazen altta yatan psikolojik bir sebep var diye düşünüyorum. Kimi zaman oluyor içimden trmzlik canavarı çıkıyor her yer bal dök yala mis gibi titiz bir insan oluyorum. Bazen de söylemeye utansam bile yani elimi sürmüyorum ya bir hafta geçse süpürmem öyle bir boşvermişlik gerçekten bu kadar zıt olunmaz kız emeklemeye başladığından beri hergün süpürüyorum hala ama diğer türlü hçbr şeye elim varmıyo bazen. Normal bi durum değil yani neden bilmiyorum

Iyiki doğdun canım, huzurlu sağlıklı musmutlu yıllar dilerim.
Saol canimm😁
Mutlu yılların olsun T thesekreter 🥰
Bayram, doğum günü, kına, düğün, telaşları bitti. Şimdi tatil hazırlığı. Evde kaç gündür doğru düzgün ne iş yapabildim ne de yemek.
Şimdi yıkanan kuruyan 5 makine çamaşır katlayıp valizler hazırlanacak.
Ütüler yapılacak. Evi de temizleyip çıkarız geldiğimizde temiz olsun.
Bu hafta sadece nakit yaklaşık 3 bin harcadık. Kredi kartıyla alınanları saymıyorum. Sadece dün kartla aldıklarımı arabaya benzin 1000 tl, eşime ayakkabı kemer 550 tl. Marketi falan hatırlamıyorum bile.
Saol canimm
İyigeceler bacımlar
Kız beni bugun bitirdi
1 saat agladı vara yoga,bögürerek aglıyor ne istiyorsn simdi aglamadan söyle diyorm yok,daha cok bögürüyor😣
Kardesimin kıza 160 tl lcwden takım aldım
Benimki durur mu tutturdu spiderman tshirt sort alcm diye yırttı kendini 129 tl de ona baydım
Kızım baska sey sec diyorm yok
Kasa da bırakmaya yeltendim cakal hemen anladı🤣
Aldık artk
250 g.dolaps bakiyem gelcekti üstüne katıp 0.5 gr alcktom ben o paraya🙈
55 tl migrosta bıraktık;avokodo,3 tane patlıcan,domates,züber,kefir.
Eve gelince gündüz uyumadıgından iste 1 saat o aglama krizini gecirdi☹️
Ekmek kızartıp patlıcan parpullayabildim,erse yaptm yedim aksm yemekte.
Alya yemek de yemedi🤦🏻‍♀️
1 avokado yedi gelince,yatarken süt icti.
Hic üstelemedim zira halim kalmdı.
Yeni sendromlar yükleniyor kuzu galiba Allah kolaylık versin
selam kizlar epeydir yazamadim tasindim .yeni ise basladim ama benden onceki sorumlu kisi ayrilmis ben gelmeden .biraz zor oldu esim gelemedi onu beklerken cocuklar hastanelik oldu . yogun ve yorucu bir aydi duzene girmisizdir insallah diyorum .
herkesi okudum T thesekreter mutlu yillarin olsun tatlim huzurla mutlulukla
Geçmiş olsun canım yeni işin yeni evin güzel günler getirsin sana☺️

Günaydın kızlar iyi pazarlar
Önceki akşam kardeşim aramıştı yarın Florya ya kahvaltıya gidelim diye dün sabah geldiler annem iki kız kardeşim gittik güzel bir kahvaltı yedik içtik gezdik lunapark var girdik oglusu biselere bindirdi teyzeleri☺️ yürüyüş yaptık sahil kenarında bolca döndük ikindiye doğru eve yemek yaptım yedik sabah gelirken pasta getirmişti kardeşim pasta kestik akşam erkek kardesimde geldi akşam film fln izledik kalktılar sevdiğim bir parfüm var onu almış kız kardeşim diğer kardeşim kıyafet güzel oda çok😁

Selammm
Dün minnosun d.gunuydu
Bu sene aklı eriyor ya Bi sevinmeler Bi üflemeler
Ama asla eli ayağı durmadı pastayı yemeye kalmadan süsleri parçaladı bu kız gümbür gümbür valla

Sabah pazara çıktık annemle
1kg Patlican, 1.5kg domates,1.5 kilo salatalık, yarım kilo bahce biberi, peynir ve zeytin aldım.
1 hafta yeter bize yine
Marketden 1 kilo taze fasulye alınacak.
Yogurt vs gibi eksilenleride online alırım.
Bakliyat ihtiyacımız da yok.
Kasar ve tereyagda buzluğa atmıştım Bayadır almıyorum, alsamda buzluğa takviye olur iyi oluyor .

800tl hesabıma attım
500tl eşim attı
1000tl atacak bakalım bu ay araba teslimatı olacak atabilir mi emin değilim ama maaşı alınca aticam dedi.
100tl arkadaşın kızına harçlık ayırdım gelecekler oturmaya ona vericem.

Dünden lahana sarma var
Kıza tarhana çorbası var
Keşke fasulyeyi gelirken alsaydım üşendim markete gitmeye
Sulu yemek yapmam lazım. Buzluğa bi karistirim
Akşamda kuru islaticam yarın kuru - pilav yapim.

Bu sene gıdaya özellikle ağırlık vericem.
Buzluğa atilcaklar, cay, seker, bakliyat gibi şeylerde indirim takip edicem.
Kasar ve tereyag indirim buldukça buzluğa aticam.
Hiç bisi ziyan etmek yok
Dün yaptığım pogacalarin hemen yarısını buzluğa attım.
Kekide 1 yumurtadan yaptım az bisi yensin ziyan olmasın diye.
Aksamda yerler biter.
Bir liste olusturucam

Oğlana pratik şeyler hazırlamam lazım.
Okuldan geldiği an yemek diyor
Bazen yetişmiyor o saate yapamıyorum
Buzluğa nugget almam lazım, hamburger köftesi ve pizza hamuru koymam lazım.
Yemegim olmadığında kurtarıcı.
Anneme dedim mantı yapalım
4 beze hamurdan baya çıkar
Kahvalticilarda 35-40 tl kilosunu en son.
Oğlan seviyor benim oturup yapicam.
Birazda gül boregi pişirip koyim onuda seviyor

2 sabahtır ekmeğin üzerine sucuk kasar koyup fritozde eritiyorum ona sardı ondan istiyor.

Okul bitene kadar beni idare eder koyacaklar
Sonra evde ne olsa yenir yazın evde olunca sıkıntı yok.

Bayadır hamur işi yapmayinca(ramazanda da yapmadim) dün kek pogaca kapış kapış gitti🤭
Benimkiler alışık olmayınca aranıyorlar.
2-3 tane elma alimde elmali kurabiye yapım bari.
Hafta içi yerler
Kızda ket ket diye diye keki yiyor
Yesinlerde yeterki yaparım

Elim hiç bisi gitmedi bugün süpürge açmam lazım daha off akşam olcak ben daha sallanıyorum

Oğlana pratik şeyler hazırlamam lazım.
Okuldan geldiği an yemek diyor
Bazen yetişmiyor o saate yapamıyorum
Buzluğa nugget almam lazım, hamburger köftesi ve pizza hamuru koymam lazım.
Yemegim olmadığında kurtarıcı.
Anneme dedim mantı yapalım
4 beze hamurdan baya çıkar
Kahvalticilarda 35-40 tl kilosunu en son.
Oğlan seviyor benim oturup yapicam.
Birazda gül boregi pişirip koyim onuda seviyor

2 sabahtır ekmeğin üzerine sucuk kasar koyup fritozde eritiyorum ona sardı ondan istiyor.

Okul bitene kadar beni idare eder koyacaklar
Sonra evde ne olsa yenir yazın evde olunca sıkıntı yok.
Doğum günü kutlu olsun miniğin rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah
13 Mayıs'ta benim oğlumun doğum günü okulda bı pasta kesmeyi düşünüyoruz yeterli

Bu arada bütün anne ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun anne olmak için çabalayan ,anne olmak isteyen anneliği hakeden herkese de hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Hepimizin anneler günü kutlu olsun. Güzel birgün, okuduğum bir yazıda abartmadan kutlayın diyordu nasıl da içime dokundu anlatamam Allah hiç bir anne-babaya evlat acısı yaşatmasın Allah herkese yerinde sağlık-sıhhat versin evimizin güzide evlatlarını da Rabbim bize bağışlasın.
K kardespayi yeni görevin, görev yerin ve evin hayırlı olsun inşallah çok güzel günlerin olur yeni hayatında.
tr_lelli tr_lelli evinizin biriciğinin, prensesinin yeni yaşı kutlu olsun, birlikte kutlayacagınız sağlıklı uzun yıllarınız olsun, cimcimenin yolu bahtı açık olsun öpüyorum doğum günü çocugunu.
cikolatasoslukek cikolatasoslukek babyloading87 babyloading87 sizlerede şimdiden iyi tatiller.

Biz hafta sonu yazlığa gittik bahçe işleri ev bizi çok yordu eve geldik yemek yedik çalışınca öyle çok yemek yiyorum ki ama anca doyuyorum. Eşim uyuyor ben bir makina çamaşır attım onları asarım bir makina daha hazırlar sabah çalıştırırım. Marketten taze fasulye, kabak, patlıcan ve marul aldım yarın gidebilirsem pazara çıkarım ama yarın temizlik günü bakalım inşallah çıkabilirim. Kargolar gelmiş onları eve aldım bir süre onları açmakla ugraştım kızlar da kontrol ediyor internetten gelmeyenleri ve yine sipariş vermişler içlerine siniyor aldıkları o zaman bende mutlu oluyorum. Allah eşimle bana da ödeme kolaylığı versin. Zeytinlik sürülecek, ağaçlara ilaç atılacak su borusu alınıp döşenecek eşim hafta sonu hesap yapıyordu ne olur bana miktarı söyleme dedim yazlığa da gübre ve ilaç söylemiş, yazlığa haftaya usta gelicek hidrofor almış eşim o takılacak ufak tefek işler var yaptıracamız inşallah hallederiz. Çok harcamalı ve yogun günler geçiriyoruz

İyiaksamlar bacımlar
Gelemedim anneler gününüz kutlu olsun🌹🙏🏻
Anneme kahvaltıyı gittik yoldan cicek aldık simit flaan.
Kardesim de geldi 14.00 gibi cıktık ordan.
Kızı parka götürdük🙈
5 saat kadar parkta dolandık valla
19.00 de eve geldik
Parkta macrodan biseyler aldık biraz,icecek sarma vs cimlerde atıstırdık.
Babam bize 100 er tl verdi kardesimle😅
Anneler günü hediyesi saolsun.
Tavuk sis vardı bızlukta onu cıkardm gelince,tavuk dünyası gibi yaptm salata falan yedik
Kız az önce uyudu sükür
Bende kahve bastm analar günü kutlayayyjm az🤣

selam kizlar epeydir yazamadim tasindim .yeni ise basladim ama benden onceki sorumlu kisi ayrilmis ben gelmeden .biraz zor oldu esim gelemedi onu beklerken cocuklar hastanelik oldu . yogun ve yorucu bir aydi duzene girmisizdir insallah diyorum .
Hayırlı olsun yeni evin,isin kuzu🙏🏻
Gecmis olsun bebelere🙏🏻

İyi geceler,
Kız 23 gibi bayıldı. İki gündür öyle uyuyalım falan demiyorum. Kendi sızıyor koltukta. Doktor araştırdım. Randevu aldım.
Sabah ekmek almaya diye çıktılar. Kahvaltı hazırladım hamur mayaladım.
Kapıyı açtım ne göreyim çiçekle gelmiş benim ponçik kızım bir de nameli anneler günümü kutluyor. Avm ye gitmişler zaradan iki tişört bir pantolon almışlar. Tutturmuş illa anneme çiçek de alalım. Kızım hediye aldık yok illa çiçeksiz olmaz demiş aldırmış 😅 Bir de bunu kendisi anlatıyor bana. Ben aldırdım diye :) Adamı bayağı masrafa soktu🙄
Evde de sarıldı sen dünyanın en iyi annesisin neler neler söylüyor. İyiki benim kızım...Kardeşim de videomuzu görünce gözlerim yaşardı diye yazdı.bugünlerdeydi anneliğe ilk adımını atışın dedi. Anıları hatırlattı. Eşim babasına da göndermiş video.beni aradı adam telefonda ağlamaklı sesle konuşamadı bile😢 çok duygulanmış.
Bazen diyorum bugünleri gösteren rabbime ne kadar şükretsem azdır.
Öğleden sonra katlanır sandalye bakmaya gittik. En son koçtaştan aldık. Çadır da baktık. Ona karar veremedik.
Kfc den yemek yeyip eve geldik.
Kızı giyindirirken eşim de mutfağı topladı.
Habire kahve içelim çay içelim şunu yiyelim bunu yiyelim. O evdeyken fenalık geliyor mutfaktan.

tr_lelli tr_lelli llellim ya ne guzel olmussunuz masallah
Canımmmss❤
Hayırlı olsun insallah.
Minnoslara geçmiş olsun
İyi geceler herkese,
Bugün kızımla başbaşa güzel bir kahvaltı sonrası, onun odasının tozunu aldım. Evi süpürttüm robota. Mutfağı topla çamaşır katla.bilmece kartlarıyla oynadık. Biraz resim boyadı.
Eşim geldi pazara gidecektim. Arkadaşın eşiyle ney çalışacaklarmış. Kızlar oynar sen gidersin pazara dedi.
Çıktım o mağaza senin bu mağaza benim gezdim. Tabiki birşey almadım :) beğendiğim şeyler oldu.
Sonra bir okul vardı nerede diye ona baktım. Oraya yakın bir site vardı. Geçerken beğenmiştik evleri. Girişteki görevliye sordum. Satılık ev varmı diye. Yeni satıldı bir ev başka yok dedi. Yorumlara baktım. Gelen misafirlere otopark sıkıntısı varmış. Bizim bloğun önü otopark bir de iki katlı kapalı otopark biri boş zaten. Bazı blokların önünde otopark yok. Aslında sitenin en iyi bloklarından birindeyiz. Alt kat onur market karşısı carrefour. Bloğun önünde çimler. Havuzlara yakın site giriş kapısına yakın. İki cafe var onlara yakın. Ayy pek övdüm birden evimi😂 eşim dedi kiralık sorsaydın.
Biz konuşuyoruz baktığım sitede havuz yok tabi. Ela da ordan havuz yoksa istemem diyor🙄
Neyse hayırlısı diyelim.
Oradan pazara geçtim. Salatalık 5 tlydi 😊 söylemeden edemeyeceğim. Evde salatalık vardı yine aldım. Yesin kızım bol bol seviyor. Valla 5 tl salatalık bulunca şükreder olduk. Ne acı.
Kabak ucuzdu 7.95 aldım bayağı. Patlıcan marul maydonoz soğan roka çeri domates çilek karpuzu dün eşim almıştı kıza. Çilek bozulur diye almadım.
Karpuzu görünce nasıl mutlu oldu anlatamam. Bir önceki gün benden istemişti almamıştım. Ama içimde kalmıştı.
Geldim eve lahmacun yaptım. Yedik.kızla markete indik. Çekirdek ve taze fasulye aldım. 20 tl. Çekirdeğin kilosu nerdeyse 40 tl. Fıstığın fiyatını geçmiş.
Yine harcamalı birgündü.
Salatalığın bende dün 5tl aldım ama tüm pazari gezdim fiyat bakmak karsilastirmak için
Patlicanida 8tl bulabildim en düşük
Doğum günü kutlu olsun miniğin rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah
13 Mayıs'ta benim oğlumun doğum günü okulda bı pasta kesmeyi düşünüyoruz yeterli

Bu arada bütün anne ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun anne olmak için çabalayan ,anne olmak isteyen anneliği hakeden herkese de hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Çok teşekkürler amin🙏
Hepimizin anneler günü kutlu olsun. Güzel birgün, okuduğum bir yazıda abartmadan kutlayın diyordu nasıl da içime dokundu anlatamam Allah hiç bir anne-babaya evlat acısı yaşatmasın Allah herkese yerinde sağlık-sıhhat versin evimizin güzide evlatlarını da Rabbim bize bağışlasın.
K kardespayi yeni görevin, görev yerin ve evin hayırlı olsun inşallah çok güzel günlerin olur yeni hayatında.
tr_lelli tr_lelli evinizin biriciğinin, prensesinin yeni yaşı kutlu olsun, birlikte kutlayacagınız sağlıklı uzun yıllarınız olsun, cimcimenin yolu bahtı açık olsun öpüyorum doğum günü çocugunu.
cikolatasoslukek cikolatasoslukek babyloading87 babyloading87 sizlerede şimdiden iyi tatiller.
Aminn🤗 inşallah çok sağol
İyi geceler,
Kız 23 gibi bayıldı. İki gündür öyle uyuyalım falan demiyorum. Kendi sızıyor koltukta. Doktor araştırdım. Randevu aldım.
Sabah ekmek almaya diye çıktılar. Kahvaltı hazırladım hamur mayaladım.
Kapıyı açtım ne göreyim çiçekle gelmiş benim ponçik kızım bir de nameli anneler günümü kutluyor. Avm ye gitmişler zaradan iki tişört bir pantolon almışlar. Tutturmuş illa anneme çiçek de alalım. Kızım hediye aldık yok illa çiçeksiz olmaz demiş aldırmış 😅 Bir de bunu kendisi anlatıyor bana. Ben aldırdım diye :) Adamı bayağı masrafa soktu🙄
Evde de sarıldı sen dünyanın en iyi annesisin neler neler söylüyor. İyiki benim kızım...Kardeşim de videomuzu görünce gözlerim yaşardı diye yazdı.bugünlerdeydi anneliğe ilk adımını atışın dedi. Anıları hatırlattı. Eşim babasına da göndermiş video.beni aradı adam telefonda ağlamaklı sesle konuşamadı bile😢 çok duygulanmış.
Bazen diyorum bugünleri gösteren rabbime ne kadar şükretsem azdır.
Öğleden sonra katlanır sandalye bakmaya gittik. En son koçtaştan aldık. Çadır da baktık. Ona karar veremedik.
Kfc den yemek yeyip eve geldik.
Kızı giyindirirken eşim de mutfağı topladı.
Habire kahve içelim çay içelim şunu yiyelim bunu yiyelim. O evdeyken fenalık geliyor mutfaktan.
Allah sağlık huzur versin insallah her daim.
Katlanan sandalye bir ara hb de 29.90a dusmus anlık almışlar yaw
Bizde koctasdan 49.90 almıştım 2 sezon önce
3 tane kıza minnak alicam🤭
Biz Bi kullanamadik nasip olmadı
Kızın doğumu vs çimlere ormanlara derelere atamadık sandalyelerimizi.

Selammm günayss
Kız uyuyor az kafa dinliyorum bende bisi elimi sürmedim ses olmasin diye
Erbaslari yolladım.

Akşam köydeki gorumcem aradı oğlunun konuştuğu Bi kız var 4 senedir konuşuyorlardı
Kiz kacacakmış
Nöy? Dedim yani niye?
Masraf olmasın diyeymis
Te allam bunların cahilliklerine büyüklerde göz yumuyor ne diyim.
Kimseye söyleme diyo banada galiba etrafa tanisildi istendi falan dediler.
Eşimin bile haberi yok yani biriyle konusuyo biliyoda kaçma vs bilmiyo.
Gerçi kiz başka şehirde ama geliyor kalıyor günlerce bunlarda millet mi rahat biz mi fazla tutucuyuz ben anlamadım.
Gerçi herkes ne halleri varsa gorsun modunda
Dedim kız durursa iyi yani
Ne diyim laf dinlemiyorlar diyo
Zaten o da ayrı eşinden değişikler

Bu sülale bana şoklar üstüne şok yasatiyor
Daha şok olmam diyorum başka bisi oluyo😂
Bol ekşınlılar.

Benim kafa kaldırmıyor onların hareketli hayatını ben monoton hayatıma devam.
Sanırım en sakin benim hayatım

Günaydınlar
10 gün full harcamalı gececek benim.
80 tl mayo aldım kendime 1 tane trendyoldan.
Bugun bir g.dolaps bakiyem yatacak 120 tl,onla ye kıza günes kremi ya kendime gözlük alcm.
Beo günes kremi 119 cocuk icin temiz icerik.
Kendime günes kremi de lazım.
Carsamba yatack 130 tl bakiyemle de bi parca bisey alıp,kalanları 20 sne bırakcam.
Artık avmden alırım .500 tl ayırcam tatil icin kremdir ,terliktir islerine.
Tatilde de bin tl gider nerden baksan(yani sınırlı tutmaya calıscam,zaten hersey dahil)hediyeler falan tutar.
Aksama günlerdir yapamadıgım su bezelyeyi yapayım artık glglklkgl
Bide bu hfta arkadasları cagırcaz aksam caya,ayıp oldu herkes aldı biz alamadık.
1-2 gün temizlik yapcam sıkı bi sekilde.

Erkek tarafına masraf olmasın diye mi?
Allahım kafalara gel.
Kızı bulup kac kızım,sana bunu teklif eden adam seni el üstünde tutar.Hemen kac diyelim:S
Gorumcem eşinden ayrı kirada oturuyorlar ogluyla
Kızında annesi babası yokmuş ablasiyla kaliyormus.
Galiba o tarafında durumu yok anlamadim ki
Gelecek oturacak oraya kız ev açamam diyordu
Allah evladinda hayırlısını akillisini versin valla

Back
X