- 27 Şubat 2013
- 14.787
- 42.253
- 798
Boşver en güzel yılları canım. Seninle geçirsin. Sonrası zaten büyüyünce iş bulur çalışırsın. Geçinebiliyorsanız idare edersin.Gerçekten sadece SSK için çalışıyormuşuz gibi geliyor. Ben ocakta başladım işe 1 hafta gittim bıraktım görümcem bakcaktı kıza sigortalı iş bulunca kadın mani olmak istemedik. Zaten iş yerinden 8 ay uzak kaldım bi geldim herşey değişmiş kızımdan ayrılmanın stresiyle hiç kafam almadı bahane oldu bana da. Eğer kreşe verseydim kız daha küçük olduğu için her yer almıyor alan da 2binden açıyor kapıyı zaten gaz benzin almış başını gitmiş rahat 1000 lira giderdi bana kalcak 1000-1500 lira para açıkçası o da bi şekilde kahvaltılıktı kahveydi ay işten geç geldim yemek söyleyelimdi derken zaten hiç olacaktı paranın değeri mi var. Eşimle konuştuk bıraktım işi hiç pişman değilim maddi olarak elime bişey kalmıcaktı üstüne daha anne baba diyemeyen evladımdan ayrılcaktım.
Benim hep hedefim çocuğumu kendim büyüteceğimdi. Bu sebepten çocuk konusunu erteledim. Şimdi tek dediğim şey herşey için iyiki böyle olmuş.iyiki.
Tabiki bu benim düşüncem.
Maddi olarak çalıştığım zamanki gibi asla değiliz.