Küçük Düşün Büyük Olsun!

Dün kettle bakmak için AVM ye gittik benim kız kaşla göz arasında su içerken seviyor püskürtmesini önünü ıslatmış yanımda yedek kıyafet de yok hemen gitcez gelcez diye almamıştım girdik mağazaya tişört alalım değiştirelim dedik. El kadar tişört 50 lira ya gerçekten elim kadar 1 yaş kıyafeti düşünün. Günde en az 3 kere değişiyor önlük bile taksam sürekli almayla baş edilmez çocuk kıyafeti gerçekten
Geçen ben de aldım 50 den aşağı tişört yok. Taytlar zaten 60 civarı.ama işte gel de benim kocaya anlat.sonra da gelip kart şu kadar gelmiş demesine ayrı bir uyuzum😁

Günaydın kızlar
Benim cimcime sabah 6.30 da ağlaya ağlaya uyandı rüya mı gördü bilmiyorum.
Çookkk uykum var
Bugün evlilik yıldönümümüz eşim 8 4 çalışıyor işten eve gelcek yemek yiyip ek işe gitcek gece gelir büyük ihtimalle.
Neyse ki yarın için izin almış yarın sabah nasip olursa kahvaltıya gidelim diyoruz bizim burda köyün birinde köylü pazarı kuruluyor pazar günleri gözleme Ocak kızartması yaprak sarma el açması börek aşure keşkek ne ararsanız var. Bir kafeye filan gitseniz kahvaltıya en az 250 TL şuan böyle hem daha lezzetli hem daha uygun olur diye düşündük
Daha nice evlilik yıldönümlerine canım. Çocuğunuzla mutlu bir ömür diliyorum❤️

Günaydınlaar
Sabah sabah koci geldi uyandırdı. Kıza dedi benimle işyerine gelmek istermisin.Ela da olur dedi kalktı.Hadi annen giydirsin dedi. Ben de kendin seç kıyafet hiç seçemem, sonra da yok niye onu giydirdin niye bunu giydirdin diye çeneni dinlemeye niyetim yok dedim😂 hatırlarsanız daha önce iki defa işyerine gittiğimizde de yapmıştı çeneyi.Yani hem elbise giydir diyor, hem verilen kıyafeti beğenmiyor, hem git al dediğimde anlamam ben sen al diyor.ömrümü yedi:KK70::KK70:
Neyse seçti. Giydirdim. Yok saçını topla falan. Ela dedi hayır ben istemiyorum.Ben de istemiyorsan toplamam dedim. Güzelce şekil verip toka taktım.sonuçta saç onun,onun seçimi olmalı.
İlk defa gitti ya bir buruklaştım.özledim bile. Oysa çocuk yokken yapacağım o kadar da çok şey varki, kendimi bir boşlukta hissettim.

Bugün ütüm geldi, baktım ikinci el 1000 tl ye satıyorlar, yaptırıp satsamıydım😁 sıfır fiyatı 2000 i geçik. Benim ev ikinci el evi gibi. 😅
Ama satıp ilgilenen yok.
Ayakkabıları da eleyeceğim. Eşim bugün ayakkabı getirmiş.Geçen bir bayanın nereden aldığımı sorduğu ayakkabının farklı rengini getirmiş. Dolapta yer kalmıyor ayıklamam lazım.
Yeni ayakkabım :)
Ayy bütün liseyi siyah corcikle gecirmistim😊Bayıldım cok güzel güle güle kullan🎈

Günaydınlar
Aksam kız uyudu bi tencere sarma sardım
Koci de derz boyuyodu dedim uyursam sarmalara bak.
Az kaldı yanıyomus😓Kurtardım
Bi gözümü actm sarma pismis dibi tutcak
Agız tadıyla misafir agırlatmıyorlsr arkadas😅
Sabah babam geldi
Benim sevdiğim bi pastane var ordan bi dünya sey almıs mekik kekler tuzlular falan
Marketten peceteler nescafe süt cocuklara bisküvi falan
Bide 200 tl koymus tatilde harcarsın dedi😭
Ahh ya düsünmüs misafir gelcek diye saolsun♥️
Kardesime dedim sen yollama bak
Babam almıs dedim
Düsün ailecek nasıl güvenmiyolarsa bana dkdksmmssmms
Bunun yaptıgı yenmez mi diyolar ne diyolar😂
Evi topladım gelince yine bi toz alıp böreği sararım

kız yokken annesi yayılmış çanta bakıyormuş🙄😁
Çanta fiyatları uçuştaaaaa:KK55:
Ahaaanda bu sözü buraya yapıştırıyorum.

Eklentiler

• 6F53EB14-6281-4F37-BC54-EF3D1EBA0CB7.webp
    6F53EB14-6281-4F37-BC54-EF3D1EBA0CB7.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 146
İyi geceleerr
Napıyonuzz kızlarrr,
Bugün sabah uyandım arkadaş aramış. Yataktan kalkmadan dönüş yaptım. Kahvaltıya gelseneniz dedi. Kalktık gittik.
Giderken marketten ekmek simit domates çocuklara süt burger 32 tl. bıraktım.,
Kahvaltı yaptık. Oturduk kahve vs. Çocuklar oyun oynadı. Okula görürecekti arkadaş oğlunu. Vazgeçti.
Eşim aradı masayı getirecekler dedi. Akşamüstü getirsinler diye aradım. Saat 18;00 sonrası siteye almazlar falan dediler.kamyon yük aracı giriş çıkışları belli saate kadar tabi o aklıma gelmemişti.10-15 dk getiririz dediler. Kızı bıraktım arkadaşa Geçtim eve çünkü çocukları parka çıkartmaya niyetlenmiştik. Masam geldi şükür sorunsuz.
Gittim tekrar çıkarttık parka eve geçtim. 16:45 getirden tavuk aldım. 70 tl. Kız kızarmış tavuk istemişti dün. Evde yapayım dedim. Onur marketten de maydonoz dereotu yoğurt aldım 38 tl. Paranın ne değeri varki
Kabak mücver yaptım tavuğu sosladım koydum fırına. Ev sabah kalktığım gibi tabi. Toparladım. Eşim geldi yemek yedik. Kızı dışarı çıkarttı. Parka götürmüş gelirken de kavun almış. Dünkü davranışını affettiriyor. Ve kesin vicdan yaptı. Bayağı dışarıdaydılar ben de mutfağı toparladım çamaşır katladım. Kız geldi, kitap okudum saat 22:00 uyudu.
Ya ben evden ise isten eve yoruluyorm gflgflfgl
Siz ne yasıyonuz ya :D

Biz de ev borcu bitince arabayı yükseltiriz diyorduk, hayal oldu.biz ölünce kızımıza kalacak olan bir ev bir arabamız.daha da yapacak gücümüz yok.
Bu ara ölmekle ilgili çok soru soruyor. Nasıl cevap vereceğim bilemiyorum. Biz yaşlanıncamı öleceğiz, birlikte ölelim, ölünce yeniden yaşayacakmıyız. Allah bizi öldürürmü. Yanlış anlatmak da istemiyorum.
Allah gecinden versin evladımmmm

Günaydın kızlar
Benim cimcime sabah 6.30 da ağlaya ağlaya uyandı rüya mı gördü bilmiyorum.
Çookkk uykum var
Bugün evlilik yıldönümümüz eşim 8 4 çalışıyor işten eve gelcek yemek yiyip ek işe gitcek gece gelir büyük ihtimalle.
Neyse ki yarın için izin almış yarın sabah nasip olursa kahvaltıya gidelim diyoruz bizim burda köyün birinde köylü pazarı kuruluyor pazar günleri gözleme Ocak kızartması yaprak sarma el açması börek aşure keşkek ne ararsanız var. Bir kafeye filan gitseniz kahvaltıya en az 250 TL şuan böyle hem daha lezzetli hem daha uygun olur diye düşündük
Nice yıllarınız olsun insallah:nazar:

Biz de ev borcu bitince arabayı yükseltiriz diyorduk, hayal oldu.biz ölünce kızımıza kalacak olan bir ev bir arabamız.daha da yapacak gücümüz yok.
Bu ara ölmekle ilgili çok soru soruyor. Nasıl cevap vereceğim bilemiyorum. Biz yaşlanıncamı öleceğiz, birlikte ölelim, ölünce yeniden yaşayacakmıyız. Allah bizi öldürürmü. Yanlış anlatmak da istemiyorum.

anne psikoloğun sayfasına bir bakın isterseniz,bu birisi ölünce nasıl anlatılacağı ile ilgili ama sayfada başka açıklamalarda vardı

Bir de bu var. Bu sayfada biraz daha üstte ölümü anlatmak 2diye bir açıklama daha var. Bu iki psikologdan ben çok yararlanıyorum da.

yedirenk79 yedirenk79 ayakkabın ve masan çok güzelmiş. Güle güle kullan, ayakkabının rengine ayrıca bayıldım 🥰
Çocuksuz günün tadını çıkar, hava misss
Ben sabah sınavım vardı gidip geldim, kahvaltı yaptık, oğlanı alığ oyun yerine götürdü o oynarken bende yarınki sınava biraz baktım.
Sonra eşim geldi çocukları bir etkinliğe götürdü bende eve ders çalışmaya döndüm.
1 haftadır sınav için evde pek birşey yapamıyorum. Birde arkadaşım ücretsiz izinde kaç gündür onunlayız, evde iş güç anca çamaşır ve yemek bulaşık olayına yetişebiliyorum
Yarın sınavdan sonra rahatım.
Haftaya temizlik için kadın çağır ayı düşünüyorum. Halıları da yıkamaya vereceğim. Sonra da çağırmam gereken arkadaşlarım var onları sırayla yemeğe, çaya çağırır yaza merhaba günlerine başlarız 🤣🤣

Bugün ütüm geldi, baktım ikinci el 1000 tl ye satıyorlar, yaptırıp satsamıydım😁 sıfır fiyatı 2000 i geçik. Benim ev ikinci el evi gibi. 😅
Ama satıp ilgilenen yok.
Ayakkabıları da eleyeceğim. Eşim bugün ayakkabı getirmiş.Geçen bir bayanın nereden aldığımı sorduğu ayakkabının farklı rengini getirmiş. Dolapta yer kalmıyor ayıklamam lazım.
Yeni ayakkabım :)

Yeni masam da böyle ahşap
Güzel günlerde kullan canım
Ahşap hiç modası geçmez en dogalindan
Bugün eşim gelmiş kredi kartı 6000 i geçik geldi diyor.sitenin aidat su ısınma vs dir dedim😁 yok onları nakit ödüyorum dedi. 5000 i senin harcaman dedi. Bakmıyorum hiç dökümüne ben harcadığıma bakarım:63:
Neyse şakası bir yana, eeee diyordun başkasının kıyafetini giydirme ne taşıdın yine kıyafeti buraya vs vs diyordun dedim al bak işte aldım böyle oluyormuş değilmi dedim. Şimdi de gelip kart şu kadar gelmiş diye bahsediyorsun bahsetme bence dedim😅kardeşim veriyor yeğenimin kıyafetleri. Diğer kardeşim de ayakkabı veriyor.laf ediyordu alıyorum diye.
Ağzını açıp birşey diyemedi. Böyle laf geçirme huyumu çok seviyorum. Hakediyor da. Daha da aldığım iki parça birşey.
Ben eskileri evde giydiriyorum.zaten yemekti boyaydı illa lekeleniyor. Valla ilaç gibi geliyır verilen kıyafetler.
Kardeşim ayırmış yine ama 5-6 yaştı.4-5 yaşı yeni giymeye başladı.birdaha gittiğimde getiririm yine.
Eşimde işte parası olanlarla boy ölçüşüyor.
Tabi 4 yıldır kıyafete para vermedi. Haberi yok kıyafet parasından
Susar belki artık coşsun kartlar ver coskuyu
Günaydınlar
Aksam kız uyudu bi tencere sarma sardım
Koci de derz boyuyodu dedim uyursam sarmalara bak.
Az kaldı yanıyomus😓Kurtardım
Bi gözümü actm sarma pismis dibi tutcak
Agız tadıyla misafir agırlatmıyorlsr arkadas😅
Sabah babam geldi
Benim sevdiğim bi pastane var ordan bi dünya sey almıs mekik kekler tuzlular falan
Marketten peceteler nescafe süt cocuklara bisküvi falan
Bide 200 tl koymus tatilde harcarsın dedi😭
Ahh ya düsünmüs misafir gelcek diye saolsun♥️
Kardesime dedim sen yollama bak
Babam almıs dedim
Düsün ailecek nasıl güvenmiyolarsa bana dkdksmmssmms
Bunun yaptıgı yenmez mi diyolar ne diyolar😂
Evi topladım gelince yine bi toz alıp böreği sararım
Keselerine bereket

Benim mezo vardi bugün karşı yakaya geçtik.
Annem zaten kızı bırakırım diye ödü kopuyor aldim götürdüm cocuumu
Babasıyla oynamislar parkda.
Semt de hep kontes teyzeler semti
Eşim her gittiğimizde parkda Bi kontes teyzeyle tanisiyo.
Bugünde kıza salatalık vermiş teyze torunuyla gelen anneanneler işte
Saklambaç oynadık Bi amca beni gambazladi diyo
Alyosa göstermiş babasının yerini 😂😂
Ama evler hep böyle 2 katlı bahce içinde villa tarzı oranın hep umarım öyle kalır.
Elit yer

Bi daha ağustosa cagirdi.
Botox sordum asistana 3 bölge 2.300tela dedi.
Bakim düşünüyorum doktora gerek var mı diye sormadim.
Yapalım derse yaptircam.

Sevgili kocacigim beni arabaya kefil yapmış
Kimin haberi yok acaba?
Üzerime 1 dikili ağacım yok pardonda dedim
Demek hapse fln atarlar kurtulurum dediyse demek😂😂
Gider yatarım ulen ekmek elden su gölden.
Temizlik yok yemek yapma derdi yok

Adam nasıl heyecanlı dersin ömründe ilk defa araba aliyo
Te allam yarabbim
Yolda bana gosteriyo bak haftaya bunla gezcez diyo hiç de merakım yok suremedigimden mi bilmem ilgimi çekmiyor.

Pilav yaptım.
Kiyma çıkardım kofte yapicam.
Akşam Bi koru yapsak mı dedik ama kız uyuyo şuan belki kahvaltıya gideriz sabah
Kahvalti daha mantıklı sabah oynar orda yorulur öğlen gelince uyur.
Bugünlük addii hakkını kullandı
Bizden önce kapıda bekliyo addi diye.

Back
X