- 30 Kasım 2016
- 1.160
- 4.035
- 133
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkekler ama öyle olmuyor bacım kadınlar daha çok düşünüyorlar böyle şeyleriYok burda olmaz bence.kardesler ortak calisiyor gece gunduz bir aradalar.Kadinlar resmiler ayda 1-2 gorusuyolar ama erkekler hergun dip dibeler.Ben Allah korusun kardesimin basina boyle biswy gelse birakip gitmem ne bilim.
Belkide canım.. Bende öyle.. çalıştığım için hafta sonlarını dört gözle beklerdim..KIZLARIMCANLARIM ekurim bezmislikden ziyade zevk alamama var.
Hersey gözümde büyüyor
Uzun yol yolculukları çok severdim artık uzağa gitmek istemiyorum.
Sabah çıkıp akşama kadar gezmeyi severdim şimdi zaten sabah zor çıkıyoruz evden hep geçe kalıyoruz.
Yaş aldikcami böyle oldum doydum mu pek anlayamadım
Onceden otel tatili öncesi nasıl hevesle hazırlık yapardım günler öncesi valizi çıkarırdım
Şimdi aşırı üşeniyorum.
Alışveriş yapması, hazirlaması gözümde büyüyor
Gitmemek cazip geliyor
Valla kız adda adda demese sanırım bukadar sık da çıkmam
İnanıyorum ki bu aldığın karar sana çok iyi gelcek. Hayır diyememek gerçekten çok kötü ve en çok insanın kendisine zarar veriyor. Bence hiç kimse etrafındaki hasta ruhlu kötü niyetli insanlar yüzünden üzülmemeli ama oluyor maalesef. O insanlardan kendimizi koruyabilecek tek şey kendi irademiz. Sen şanslısın ki bunun farkındasın ve adım atıyorsun. İnanıyorum emeklerinin karşılığına alacaksın. Bu esnada maneviyata yönelmek de inan bana çok çok iyi gelcek ve sürecini çok hızlandıracakKızlarrr herseyde sadelesmeye gidiyorum kendime yeni bir ben..
Biraz gizemli biraz sadelik biraz kendi dünyama kapancam.
Sosyal medyadan fln bir tık daha uzak yasicam.
Instada gorumcemler diğer elti kızı fln var engelleyemiyorumda en azından uzak durmak istiyorum kötü enerjili insanlardan.
Yani burdan yazarım yine size
Paylaşımlarımı azalticam gizem iyidir
Bisilere baştan başlamak istiyorum.
Mesela fazla iyi niyetli yonlerimi torpulemek istiyorum (kisisine göre ben o ayarı pek tutturamiyorum) hatta psikologa baslicam randevum var önümüzdeki haftalarda.
Hayır demeyi nasıl daha kolay hale getirebilirim? Takintilarimdan nasıl kurtulabilirim için destek alicam
Çünkü biseyleri değiştirmek istiyorum artık
Kendi sade dunyamda kendi halimde biri olmak olabildiğince uzak olmak istiyorum.
Babamın kuzeninin eşi hala beni rahatsız ediyor.
(Bi kadın vardi ya anlatmıştım saçma sapan konuşuyordu sürekli ariyordu acmiyordum) tam 2 sene olacak hala ısrarla arıyor.
Artık bu ve bunun gibi hasta ruhlulardan olabildiğince uzak olmak istiyorum.
Ama destekle olsun istiyorum.
Bakalım böyle çok daha huzurluyum
Bence kötü enerji, kötü enerjili insanlar malesef etkiliyor.
Gerek nazar anlamında gerek enerji anlamında.
Bazen gercekden çok kötü oluyorum kötü hissediyorum p.a malesef nuksediyor.
Birazda yok olmayi denicem hem maneviyatıma daha çok zaman ayirabilirim
InsAllahİnanıyorum ki bu aldığın karar sana çok iyi gelcek. Hayır diyememek gerçekten çok kötü ve en çok insanın kendisine zarar veriyor. Bence hiç kimse etrafındaki hasta ruhlu kötü niyetli insanlar yüzünden üzülmemeli ama oluyor maalesef. O insanlardan kendimizi koruyabilecek tek şey kendi irademiz. Sen şanslısın ki bunun farkındasın ve adım atıyorsun. İnanıyorum emeklerinin karşılığına alacaksın. Bu esnada maneviyata yönelmek de inan bana çok çok iyi gelcek ve sürecini çok hızlandıracak![]()
Ben hergun o bataktayim bacımDustuk yıne Yaprak dokumu batagına fgkklgklgfkl
Karar almak yola çıkmak bile insana ne güzel hissettiriyor degil mi ?Kızlarrr herseyde sadelesmeye gidiyorum kendime yeni bir ben..
Biraz gizemli biraz sadelik biraz kendi dünyama kapancam.
Sosyal medyadan fln bir tık daha uzak yasicam.
Instada gorumcemler diğer elti kızı fln var engelleyemiyorumda en azından uzak durmak istiyorum kötü enerjili insanlardan.
Yani burdan yazarım yine size
Paylaşımlarımı azalticam gizem iyidir
Bisilere baştan başlamak istiyorum.
Mesela fazla iyi niyetli yonlerimi torpulemek istiyorum (kisisine göre ben o ayarı pek tutturamiyorum) hatta psikologa baslicam randevum var önümüzdeki haftalarda.
Hayır demeyi nasıl daha kolay hale getirebilirim? Takintilarimdan nasıl kurtulabilirim için destek alicam
Çünkü biseyleri değiştirmek istiyorum artık
Kendi sade dunyamda kendi halimde biri olmak olabildiğince uzak olmak istiyorum.
Babamın kuzeninin eşi hala beni rahatsız ediyor.
(Bi kadın vardi ya anlatmıştım saçma sapan konuşuyordu sürekli ariyordu acmiyordum) tam 2 sene olacak hala ısrarla arıyor.
Artık bu ve bunun gibi hasta ruhlulardan olabildiğince uzak olmak istiyorum.
Ama destekle olsun istiyorum.
Bakalım böyle çok daha huzurluyum
Bence kötü enerji, kötü enerjili insanlar malesef etkiliyor.
Gerek nazar anlamında gerek enerji anlamında.
Bazen gercekden çok kötü oluyorum kötü hissediyorum p.a malesef nuksediyor.
Birazda yok olmayi denicem hem maneviyatıma daha çok zaman ayirabilirim
Bilmiyorum merakKarar almak yola çıkmak bile insana ne güzel hissettiriyor degil mi ?
Hakkında hayırlısı olsun , umarım dilediğin gibi olur hersey
Babanın kuzeninin eşi neden ısrarla arıyor ne alaka seni rahatsız ediyor merak ettim
Neden bu kadar sert durmak ıstıyorsun pekı?Ben çok nazarlik Bi tipim ya da ayy nazar değiyor değil aslında asıl olan bakarsan benim etrafımdaki insanların hep evi arabası var ben kimseden üstün değilim bu anlamda ama etrafımdaki bazı insanlar doyumsuz.
Söylerler benim var ama onun olmasın.
Ya da niye bukadar tamatkar diye düşünen tipler.
Bana birisi aynen söyle dedi senin yerinde başkası olsa nasıl yaşar değişiksin demisti.
Yani egosuz olmam, böyle idare etmem vs degisik gelmişti sanırım
Muhtemel ulaşılmaz oluncada egolu dicekler insanlar memnuniyetsiz malum.
Desinler
Ulaşılabilir olmaktan çok daha iyi en azından o bahsettiklerim için.
Liste yapıyorum kendimde yapmak isteyip yapmadıklarım
Değiştirmek istediklerim
Beni rahatsız edenler
Hayır diyebilmek adına yazılar okuyorum.
Hepsini psikologa sormak adına, nasıl ilerlemek adına.
En azında duruş mizaç olarak bile biraz daha iyiyim eskiye göre
Biri bisey soramıyor ben yumuşak davranmadikca
Bu bile benim için +
Cidden duruşun, bakışın, ifadenin önemi fazlaca bu durumlarda
Evet tabiki onların sorunlu olduğu aşikarNeden bu kadar sert durmak ıstıyorsun pekı?
Bence sen hayır dıyemıyor değilsin,etrafındakıler yuzsuz.
Yanı sen gayet hayır dıyıp cızgını cekebılıyorsun.
Acmadıgın telefonu ısrarla arayanda sorun vardır,kendınde arama sorunu.
Tabı bunu bır uzman daha ıyı yorumlar gıttıgınde.
Senın etrafındakıler değisik.
Eltıler,gorumceler falan.
Onların kafayla kım olsa yarısamaz.
Dırek gorusmemek en mantıklısı.
Kesinlikle katılıyorum bazı şeylerin gizli kalması gerekiyor bende söyleyince mutlaka bir aksilik oluyor isim ters gdiyor .Bilmiyorum merak
Benim yüzüm daha sıcak annemlere göre daha insanları kiramiyorum ondan bana oynuyo vicdanima oynuyor
Birbirimizden bir nemalanma cikar yok alakamız yok sadece bizi merak ediyorlar napiyoruz
Babamın sülalesinden sadece halamla görüşüyoruz (amcam vs yok olanlar hep babamın bisileri babaminda akraba bağı kuvvetli degildir) kadin takti
Açıp telf. Kavga etmek istemiyorum bizdende haberleri olsun ya da evime gelsin istemiyorum gözü değen bir tip ama kadin aşırı ısrarcı
Karar aldım insallahda uygulicam
En azından hepsinden uzak yaşamak Bi haber olmaları bizden bana şimdilik yeterli.
Bir çok şeyi ztn eşimle kendi aramızda yapıyoruz annemlere bile söylemiyoruz misal araba aldık ya alacağımız günlerde söyledik
Öncesinde hiç bisi kimseye söylemiyoruz.
Yatirimlik aracı annemlerde dahil kimse bilmiyor
Nekadar altinim var kimse bilmiyor.
Hiç bisi söylemiyoruz böylede devam edecek.
Allah nasip ederse yazlıkta olursa ailem hariç kimseye soylemicem
Birinin deriz soran olursa böylesi gercekden daha sağlıklı olan.
Geç fark ettim ama doğrusu buymus
Bu konuda bende kendimi sucluyordumEvet tabiki onların sorunlu olduğu aşikar
Ama benimde hatalarım var.
En basta yüz vermeseydim, cizgimi korusaydım bukadar evimin içine giremeyeceklerdi.
Nasılsın binadakilere, komşulara bunu yapabiliyorsam onlarda evime almamaliydim
Haa arsızlar ayrı demek daha arsiz benim olmam gerekti.
Ben kendimi sucluyorum bu anlamda.
Herkes biz istedigimiz kadar var.
Benim gibi idare edersen aman kırılmasın dersen sen kırılıyorsun.
Annem birazda engelledi beniKesinlikle katılıyorum bazı şeylerin gizli kalması gerekiyor bende söyleyince mutlaka bir aksilik oluyor isim ters gdiyor .
Biri arasa ısrarla açmadığım halde dayanamam sanırım en sonunda açar veririm ağzının payını, herseyi merak eden tipleri sevmiyorum işleri güçleri yok başkalarının hayatlarıyla alakadarlar
Karta ne kadar komisyon kesiyorlarBugun o,5 gr alacagım karttan.
10 gundur 10-20 eur alayım dıye gezdım yok.Kuyumcuya da yetısemem bu hafta kıza gec kalmamam lazım.Ucun ucun yıyorum parayı.40 tl yemek odedım az once.Getirden dürüm söyledım .Anam 40 cm dürüm geldı kocaman.Yarısını yedım oturdu mıdeme:)Yarısını aksm ısıtır yerım:)
Kıza da bezelye yaptım
Kknda az bı lımıtım var üzerine ekleyip kkdan alacagım.
Bide oyuncakcı yapacagız bugun:)
Allah sonumuzu hayır etsın gklfgfg