İyi geceler,
Bugün kahvaltı sonrası Elayı arkadaşa bıraktım. Arkadaşın biraz işi vardı ama olsun bırak sıkıntı yok dedi. MR çekilecek diye götürmek istemedim. İyiki götürmemişim. 1 saate yakın sürdü. ( Doluymuş Akşam 9 a mr randevusu yazdılar)
Elayı bıraktım gittim. Doktor muayne etti ağrıyan yere iğne yaptı. Mr dan döndüm doktor yok. Ameliyata girmiş.,zaten sabah arayıp erken gelirmisiniz demişlerdi.
Neyse çıktım. Yürüyerek gittim yürüterek döndüm. Dönerken okyanus kolejine uğradım. Fiyat için konuştum. Telefonla görüştüğümde gelin yüzyüze konuşalım demişlerdi. 38 bin fiyat yemek 7500

Neyse iki yeğenimde oraya gidiyor, onları belirttim, bir de kendi indirimleri oluyormuş Yemek dahil 31 civarı rakam söyledi. 8:30 ders başlama 17:00 ders bitimi. 8 de evden çıkmalı, en geç 7:30 da kalkmalı. Ela bebekken bile o saatte kalkmadı

Çalışan annelere daha erken malum haklılar çalışan anneler. Çalışırken 7:15 de evden çıkıyırdum.
Bu okulun bahçesi var ama yol üstüne minik birşey yapmışlar malum alan sıkıntısı. Eve yakın devlete bağlı okulun bahçesi mükemmel. Çünkü alan geniş.
Bir de benim kardeşlerim 18 bine anlaştı. Şehir farkı müthişşş.
İstanbulun taşı toprağı altın dedikleri de neki

Bu olsa gerek.
Dönerken bimden uskumru, hellim peyniri, kahve dünyası gofrik aldım indirim bitmemiş. 110 tl bıraktım
Sonra kuruyemişçiye uğradım Elaya minik lokumlardan aldım. ( alerji yapmıyor) az az kabuklu leblebi, soslu mısır, karışık çerez aldım. 50 tl ödedim
Marketten erik aldım 10 tl
Paraları saça saça geldim.
Arkadaştan Elayı aldım eşyaları eve bıraktım parka götürdüm.
Ağlanmaya başladı niye havuza gitmemişiz. Park havuzun dibinde.
Yorulmuşum gelmişim parka gitmedi götüreyim demişim, o kalkmış havuz diyor

anne hali işte

Parktan çıktık, masaların oraya gittik arkadaşlar oradaymış gelin dedi. Orada oynadılar oturduk, bir bardak çaylarından içtim. 18:30 da eve sokabildim. Çünkü eşim de demişti, akşama hastaneye gider dönüşte termos çay alır içeriz vadide diye.
Yemek yedik hazırlık yaptım.
Gittik çay keyfisi biraz top oynadık yolda uyudu. Koci de teyzeyle konuşuyor anlatıyor o da oradan bol su içsin duş alsın radyasyonu atsın vs.
Ben de baktım internette Mr da radyasyon olmadığını yazıyor. Teyze mi çok biliyor,yoksa o kadar internette yazanlarmı bilmiyor anlamadım.