Küçük Düşün Büyük Olsun!

Slmlar
Koci hala gelmedi biz gittik biara gorumcemlerle yanina😅
Kan ter icinde kalmis hala kesimde.
Bdvde bi konu var narsit koca konusu,iki gundur o konu yuzunden narsist makaleleri okuyorm🤣
Bi blog var ay insanlar neler yasamis inanamazsiniz.
Bugun emin oldm gorumcemin kocasi narsist☹️
Hep uzulurdum o kiza okadar iyi niyetliki,sevgi kelebegi resmn,kocasi okuz derdik.Ama narsist bence😑
Hep bozar kadini insan icinde. Adam insan sevmez,sevmedigini de hemen belli eder.
Bi bizle iyi,kociyi cok seviyo .Kizla da oynuyo hep.Bugunde gittik onlarin arabada hep kizla oynadii,kocinin yigenllerde var cocuklarla kostu falan.Alya uyumadi donuste huysuzlasti.
Ayaklarini arabada arkada koltuga surdu.3 kisiyiz,Alya kucagimda.
Ay bunu bi gordu nevri dondu ama biseyde diyemiyo.Aynadan goruyorm kendi kendine soyleniyo flan🤦
Sardi gorumceme ne dese kadin of ,puf simdi soyluycem ben sana falan ters ters cvplar.Cocuk gibi azarliyo.
Golyazinin ortasinda kendimi atasim geldi arabadan o kadar sinir oldum.
Donup donupp bakiyo cocuga suruyo mu diye ayaklarini koltuga.
Acayip sinir oldum.Kociye dedim bizi sakin bidaha onla muhattap etme.
İns kavga cikarmamistir evde,asaplarim bozuldu bayram baayram😑

Selamm hayırlı bayramlar
Sanırım en huzurlu bayramlarimdan ☺
Ben buralara aitmisim daha iyi anladım.
Dün kızı ablanın bostana çıkardık nasıl koşturuyor buzağı horoz falan kovalicam diye.
Dalından yediğimiz erikler, dag çilekleri cabası
Gelin size kahve ikram edim diyen komşu abla❤

Dün göl, rafting alani falan gezdik
Akşamda bahcede cekirdek çitledik
Burası içinde 1 kg tatli aldık bayram tatlisi☺
Yaa minnoslarim nasıl şaşırdılar ikram etmeye bile çekndiiler.
Aa Ahmet amca ben ikram ederim dedim koydum tabaklara dagittim zaten kalan öğretmen, biz falan vardı 2 de yeni birileri gelmis
Ohh cay , cekirdek, tatli yedik.
Biz baya samimi olduk buralara yolunuz düşerse uğramadan gitmeyin bak diyorlar.
Alyosada çok alıştılar dede dede diye peşlerinden dönüyor biz napicaz siz gidince diyorlar

Ev yapımı armut, incir, karpuz kabuğu, kayisi, cilek pekmez receli yiyoruz sabahları, köy patates kızartması
Burda 10 gün kalsam 10kilo alırım net.
Evi hiç özlemiyorum öğretmen ablayla baya samimi olduk hiç evlenmemiş, Anne ve babasını geçen yıl pespese covitden kaybetmiş.
Anlatırken agladi😔
Yalnız kalmış
Buradaki abilerin oğlu ablasının arkadaşımın 15gün burda kalacakmış buranın havası bana iyi geldi diyor
Ahh işte kimin hayatı kimlere örnek olsun.
Herseyden ders çıkarmalı
Allah yardımcısı olsun 1 yıldır öğretmenlik bile yapamıyorum sürekli raporluydum toparlanamadim diyor.
Amcanın kızı eşinden ayriymis birazda torunlari l falan için çabalıyorlar sanırım kızlarıda yardım ediyor.
Akşam bana böyle sohbet lazim evladım ben oturup ölümü bekleyemem uğraşmam lazım diyor amca
Masallah 70 yasindaymis ama asla göstermiyor nasıl dinc çok sasirdik
Nasıl feyz aldım anlatamam.

Bugün son gün burugum
Güle güle huzurlu hayat, güle güle kuşlar, horozlar güle güle Ahmet amca..
Balkondan son bakış Eki Görüntüle 3095996
Allahim sen konuyu biliyorsun amin.
İstediğimiz hayat aynı lellim. Çok hissederek okudum. Ne güzel mutlu gün geçirmişsiniz.❤️

Slmlar
Koci hala gelmedi biz gittik biara gorumcemlerle yanina😅
Kan ter icinde kalmis hala kesimde.
Bdvde bi konu var narsit koca konusu,iki gundur o konu yuzunden narsist makaleleri okuyorm🤣
Bi blog var ay insanlar neler yasamis inanamazsiniz.
Bugun emin oldm gorumcemin kocasi narsist☹️
Hep uzulurdum o kiza okadar iyi niyetliki,sevgi kelebegi resmn,kocasi okuz derdik.Ama narsist bence😑
Hep bozar kadini insan icinde. Adam insan sevmez,sevmedigini de hemen belli eder.
Bi bizle iyi,kociyi cok seviyo .Kizla da oynuyo hep.Bugunde gittik onlarin arabada hep kizla oynadii,kocinin yigenllerde var cocuklarla kostu falan.Alya uyumadi donuste huysuzlasti.
Ayaklarini arabada arkada koltuga surdu.3 kisiyiz,Alya kucagimda.
Ay bunu bi gordu nevri dondu ama biseyde diyemiyo.Aynadan goruyorm kendi kendine soyleniyo flan🤦
Sardi gorumceme ne dese kadin of ,puf simdi soyluycem ben sana falan ters ters cvplar.Cocuk gibi azarliyo.
Golyazinin ortasinda kendimi atasim geldi arabadan o kadar sinir oldum.
Donup donupp bakiyo cocuga suruyo mu diye ayaklarini koltuga.
Acayip sinir oldum.Kociye dedim bizi sakin bidaha onla muhattap etme.
İns kavga cikarmamistir evde,asaplarim bozuldu bayram baayram😑
Benim koci de de bazı saçma takıntılar var. Birara narsiştmi diye düşünür olmuştum 😅 yaklaşım ve konuşma tarzı benziyordu.
Bugünlerde tabi süt dökmüş kedi gibi 😂

Benim koci de de bazı saçma takıntılar var. Birara narsiştmi diye düşünür olmuştum 😅 yaklaşım ve konuşma tarzı benziyordu.
Bugünlerde tabi süt dökmüş kedi gibi 😂
Bende benimkine dusundum🤦Ama benimki takintili.
Narsistlerde aci cektirme varmis ,fiziksel psikolojik agir siddet uygularlarmis.Benimkinde soylenme huyu var ara ara geliyolar soylenip duruyyir .
Ama ben hic oyle kucuk dusurme,hakaret vs duymadim 13 senedir.
Duyssm giderim zaten ama okuduklarimdan sonra gidemiyormus demek insan dedim☹️
Oyle hikayeler var ki inanamadim.Evlerden irak😑

Narsistlerde aci cektirme varmis ,fiziksel psikolojik agir siddet uygularlarmis.Benimkinde soylenme huyu var ara ara geliyolar soylenip duruyyir .
Benimkindekinde çene söylenme. Sürekli birine kulp bulma. Çok şükür şiddet ben de görmedim ama bazen psikoloji bozmaya yetiyor bence söylenmeleri😅

Selam veremedim
Sabah kalktık, bayram sabahı havası. Öğleden sonra çıktık assos da gezdik.
Deli gibi şakır şakır yağmur.
Saat 16:30 gibi yola çıktık annemlere gidiyoruz. Sabah erken annemi alır gideriz.
Ablamla konuştuk. Doktor temizleriz hepsini demiş inşallah öyle olur.
Sonraki işlemleri bakırköy acıbademde yaptırırsın parayı sorun etme dedi. İnşallah gerek de kalmaz.
İçim daha da rahatladı, temizleriz deyince.
Sanki bir yük kalktı üzerimden.
Bir de istanbuldan çıkınca huzur buluyorum.
Hiç istemezken kendimi istanbulda bulmamla başladı istanbul hikayem😁 sonra eşimle tanışıp evlenmemle devam etti :)

Sağol cnm daha yoldayken bile esimde bende gerimi dönsek diyoruz
Ay valla tam istediğim huzurlu yerler bende denizden çok ormanlık yer seviyorum bol oksijen sizede ne güzel olmuş
Ay onkonuyu bende gördüm Allah'ım ne çok eski eşi öyle olan varmış okurken hayret ettim psikopat resmen bazısı not aliyormus birisi misal kadının herseyini 🤦🤦

Selam veremedim
Saat 16:30 gibi yola çıktık annemlere gidiyoruz. Sabah erken annemi alır gideriz.
Sonraki işlemleri bakırköy acıbademde yaptırırsın parayı sorun etme dedi. İnşallah gerek de kalmaz.
Hiç istemezken kendimi istanbulda bulmamla başladı istanbul hikayem😁 sonra eşimle tanışıp evlenmemle devam etti :)
Canım benim Rabbim hayırlısıyla ameliyatını geçirmeyi nasip etsin inşallahhh🤲🤲🤲

Merhabalar herkese hayırlı bayramlar ☺️gelemedim ne zamandır okuyorum ama yazamadım bi türlü.

yedirenk79 yedirenk79 Allah kolaylıkla daimi şifa versin insallah ummadığın kadar kolay geçer gider hepsi hep dualarımdasın.

Bizim de hep bi koşturma temizlikle geçti son zamanlarımız bayramın 3. günü yolculuk var eşimin memleketine gidiyoruz Karadenizin en dibine tr_lelli tr_lelli seni de alıp götürebilsem keşke tam senlik oralar. Temmuz sonuna kadar oradayız insallah cok heyecanlıyım seviyorum oraları da insanını da cennet gibi. Hem denizi var hem ormanı. Ama şu an ütü var, dağğ gibi deniz gibi ütü valize dair hiçbirşey yok😂

Merhabalar herkese hayırlı bayramlar ☺️gelemedim ne zamandır okuyorum ama yazamadım bi türlü.

yedirenk79 yedirenk79 Allah kolaylıkla daimi şifa versin insallah ummadığın kadar kolay geçer gider hepsi hep dualarımdasın.

Bizim de hep bi koşturma temizlikle geçti son zamanlarımız bayramın 3. günü yolculuk var eşimin memleketine gidiyoruz Karadenizin en dibine tr_lelli tr_lelli seni de alıp götürebilsem keşke tam senlik oralar. Temmuz sonuna kadar oradayız insallah cok heyecanlıyım seviyorum oraları da insanını da cennet gibi. Hem denizi var hem ormanı. Ama şu an ütü var, dağğ gibi deniz gibi ütü valize dair hiçbirşey yok😂
Yaaa❤
Ben karadeniz aşığıyım
Bana dere, orman, yayla versinler ☺
Hayirli yolculuklar, iyi tatiller

Selam veremedim
Canım dualarimiz seninle 🤲

Gunayss
Akşam kurbanı almamız etmemiz 9 oldu bir yağdı mübarek ıslandık kızı aldım kapalı yere geçtim ineklere baktık
Bi abla buldu kendine valla kız baya oyaladi 9 yaşlarında bisi baya oynadı onunla
Eve gelmemiz 12
Serinlikle gelmemize çok sevindim birden sıcağa düşsem iyice bunalacaktım

Bugün sağlam bir alışveriş yapılacak evde hiç bisi yok desem yeri
Kahvaltilik, meyve, sebze
Eşim köye cikalim diyor bayramlaşmaya patronun oraya
Valla eşime ne olduysa abisinede ablasına gitmiyor telf. Bayramlasmis ben şehir disindayim demis.
Ama bugün gidelim fln demiyo
Etler icinde sen ayarla verilecek yerleri diyor onlarda verilecek demedi.
Kızmış niye bilmem söylemedi bisi
Benim canıma minnet hiç birini görmek istemiyorum.
Anlamıştır umarım sadece işleri dustuklerinde arandığını

Günaydın kızlar,
Hızlıca yazayım dedim. Doktora kontrol için geldim. Bana beyinde tümör var dedi😳
Boyun kol ağrımın üzerinde bile durmadı. Ama iyiki ağrı olmuş da iyiki gelmişsin dedi. Filmde gösterdi. Sonuç ve tedavi için iki mr daha istedi. Birini akşam çektireceğiz. Diğerinin makinası yeni gelmiş.
Böylece kaldım ya. Tek dediği erken daha iyiki ağrı için gelmişsin.
Valla ölmek değil korktuğum. Tek ve ilk aklıma gelen Ela oldu. Ne olur dua edin şafi ismini çekermisiniz benim için. Ela annesiz büyümesin. Onun için bana sağlık versin rabbim. Çünkü onun bana çok ihtiyacı var.
Olumsuzluk pek düşünemiyorum, biliyorum rabbim yardım edecek. Tek ihtiyacım duanız Ela için ❤️
yedirenk79 yedirenk79 canim yeni gördüm.Rabbim ya Şafi ismiyle şifa versin sana.Tez zamanda geçsin gitsin hastalık.Benim kuzen de ameliyat oldu yıllar önce kontrollere gidiyor iyi durumu simdi, inşallah senin de iyi haberlerini alacağız.Eşinle Elayla çok güzel mutlu yılların olsun inşallah 🤲

Yine hızlıca yazayım dedim.
Geldik bodruma. Direk girdik hastaneye.
İşlemler başladı. Yeniden mr çekildi.
Annemle koci yeni gitti.
Serum verdiler..nöbet olmaması için de ilaç. Doktor saçını komple keselim dedi. İstemedim.,bantlar acıtır dedi. Ama kıyamadım saçıma. Sadece kısa olabilir dedim.ameliyat edilen kısım zaten sıfır olacak. Modaya uyarız ne yapalım. Bir kısmını kazıtır. Bir kısmını Uzun tutarım. Pozitif bskalım. Düğün tatil var daha onlara gideceğim. Saçıma perukmu takayım. Havuz var🙄 bununla geçsin bitsin inşallah.
Yarın sabah 8:30 da ameliyatım. Risklerini tabiki anlattı doktor. İşte konuşma bozukluğı kelimeleri tam seçememe, felç ölüm sonıçta ameliyat bu dedi. Söylemek zorunda. Dün bir hastayı iki günde yürüyerek çıkartmış.
Bir de hiç bir şeyim yokken tekerlekti sandalye ye bindim o da ayrıydı. Mecburmuşum binmeye.
Olsun Allahım bununla atlattırsın beni. Vücudumda bir kitle vardı atacağım gidecek diye düşünüyırum.
Daha güzel günlerim olacak
Dualarınıza inanıyorum❤️😍

Annemle koci yeni gitti.
Serum verdiler..nöbet olmaması için de ilaç. Doktor saçını komple keselim dedi. İstemedim.,bantlar acıtır dedi. Ama kıyamadım saçıma. Sadece kısa olabilir dedim.ameliyat edilen kısım zaten sıfır olacak. Modaya uyarız ne yapalım. Bir kısmını kazıtır. Bir kısmını Uzun tutarım. Pozitif bskalım. Düğün tatil var daha onlara gideceğim. Saçıma perukmu takayım. Havuz var🙄 bununla geçsin bitsin inşallah.
Yarın sabah 8:30 da ameliyatım. Risklerini tabiki anlattı doktor. İşte konuşma bozukluğı kelimeleri tam seçememe, felç ölüm sonıçta ameliyat bu dedi. Söylemek zorunda. Dün bir hastayı iki günde yürüyerek çıkartmış.
Bir de hiç bir şeyim yokken tekerlekti sandalye ye bindim o da ayrıydı. Mecburmuşum binmeye.
Olsun Allahım bununla atlattırsın beni. Vücudumda bir kitle vardı atacağım gidecek diye düşünüyırum.
Canım tüm dualarım seninle..Anca bakabildim buraya..Direk senin mesajını görünce yazmak istedim..Rabbim çokk güzel bir şekilde atlatmayı nasip etsşn..Geçecek bugünde..Rabbim şafi ismiyle şifalar versin.🤲🏻🤲🏻

Annemle koci yeni gitti.
Hayırlı haberlerle gel inş seni burda bekliyoruz dualarım seninle 😘

Back
X