- 21 Ağustos 2015
- 32.110
- 97.422
- 598
- 38
Slmlar
Koci hala gelmedi biz gittik biara gorumcemlerle yanina
Kan ter icinde kalmis hala kesimde.
Bdvde bi konu var narsit koca konusu,iki gundur o konu yuzunden narsist makaleleri okuyorm
Bi blog var ay insanlar neler yasamis inanamazsiniz.
Bugun emin oldm gorumcemin kocasi narsist
Hep uzulurdum o kiza okadar iyi niyetliki,sevgi kelebegi resmn,kocasi okuz derdik.Ama narsist bence
Hep bozar kadini insan icinde. Adam insan sevmez,sevmedigini de hemen belli eder.
Bi bizle iyi,kociyi cok seviyo .Kizla da oynuyo hep.Bugunde gittik onlarin arabada hep kizla oynadii,kocinin yigenllerde var cocuklarla kostu falan.Alya uyumadi donuste huysuzlasti.
Ayaklarini arabada arkada koltuga surdu.3 kisiyiz,Alya kucagimda.
Ay bunu bi gordu nevri dondu ama biseyde diyemiyo.Aynadan goruyorm kendi kendine soyleniyo flan
Sardi gorumceme ne dese kadin of ,puf simdi soyluycem ben sana falan ters ters cvplar.Cocuk gibi azarliyo.
Golyazinin ortasinda kendimi atasim geldi arabadan o kadar sinir oldum.
Donup donupp bakiyo cocuga suruyo mu diye ayaklarini koltuga.
Acayip sinir oldum.Kociye dedim bizi sakin bidaha onla muhattap etme.
İns kavga cikarmamistir evde,asaplarim bozuldu bayram baayram
Koci hala gelmedi biz gittik biara gorumcemlerle yanina

Kan ter icinde kalmis hala kesimde.
Bdvde bi konu var narsit koca konusu,iki gundur o konu yuzunden narsist makaleleri okuyorm

Bi blog var ay insanlar neler yasamis inanamazsiniz.
Bugun emin oldm gorumcemin kocasi narsist

Hep uzulurdum o kiza okadar iyi niyetliki,sevgi kelebegi resmn,kocasi okuz derdik.Ama narsist bence

Hep bozar kadini insan icinde. Adam insan sevmez,sevmedigini de hemen belli eder.
Bi bizle iyi,kociyi cok seviyo .Kizla da oynuyo hep.Bugunde gittik onlarin arabada hep kizla oynadii,kocinin yigenllerde var cocuklarla kostu falan.Alya uyumadi donuste huysuzlasti.
Ayaklarini arabada arkada koltuga surdu.3 kisiyiz,Alya kucagimda.
Ay bunu bi gordu nevri dondu ama biseyde diyemiyo.Aynadan goruyorm kendi kendine soyleniyo flan

Sardi gorumceme ne dese kadin of ,puf simdi soyluycem ben sana falan ters ters cvplar.Cocuk gibi azarliyo.
Golyazinin ortasinda kendimi atasim geldi arabadan o kadar sinir oldum.
Donup donupp bakiyo cocuga suruyo mu diye ayaklarini koltuga.
Acayip sinir oldum.Kociye dedim bizi sakin bidaha onla muhattap etme.
İns kavga cikarmamistir evde,asaplarim bozuldu bayram baayram