- 1 Mart 2010
- 45.254
- 115.499
- 1.123
İnşallah canım kismet herseyGeçmiş olsun lelli
Biliyorum zor zamandan geciyorsunuz
Allah kolaylık versin zor
Herşey üst üste gelmesi dediğin gibi imtihandayız
Bir ara nasıl üzülüyordum ben inş sizinde gecer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım kismet herseyGeçmiş olsun lelli
Biliyorum zor zamandan geciyorsunuz
Allah kolaylık versin zor
Herşey üst üste gelmesi dediğin gibi imtihandayız
Bir ara nasıl üzülüyordum ben inş sizinde gecer
Arabayı tamam sizden kiraliyormus ama bu kadar zarar veriyorsa arabanın masrafinada yardımcı olmalı bence gelip biri çarpsa suçu olmasa neyse koca arabayla niye okadar hız yapiyorsunki ddigin gibi iyiki başka araçlar yokmuş canımGünaydın
Arabada takometre varmis hızı epey yuksekmis.
Karşı seride geçtiğinde Allahdan ışık yanıyormuş araba yokmuş gören kişi demisti 6 arabayı daha rahat bicerdi demis.
Araç büyük araç ama 70binden falan bahsediyorlar ön komple gitmis zaten.
Zaten şaşırmıştım büyük araç o bariyerden nasıl uçar karşı seride diye tekerlekler nasil kesilmiş yerden hep hız
Aksam dışarı çıktık eşime dedim ya birilerini ezseydi başka araçlarda vursaydi yinede verilmiş sadakamiz varmış bosver su akar yolunu bulur dedim.
Hayır nereye ne yetistiriyosun o hız ne araç boşmuş zaten yükü yokmuş
Eşim şoförde ceza yicek bariyer vs ona odeticem diyo arabayı bi yaptırırız tabi
Veren Rabbım alan Rabbım
Ay şimdi gördüm insagramda erkek cocuguymus tırnaklar saçlar uzamış kız zannettim virtiligo olmuş bakimsizliktan yavrum kıyamamZaten icliyim bide Bursa da 9 yasinda bi cocik cop evde bulunmusO haberi gordm oturdum agladim.Ya nasil insanliga denk geldik .Hadi o cocugu o eve kitleyenin akli dengesi yok diyelim,cop ev ya butun sokak kokar?1 yil nasil farkedilmez?!Nasil duyarsiz insanlar!
Hasta ya.O evden les koku gelir,nasil kimse sikayetci olmamis saskinim.Ay şimdi gördüm insagramda erkek cocuguymus tırnaklar saçlar uzamış kız zannettim virtiligo olmuş bakimsizliktan yavrum kıyamamyapan öz teyzesi yazmışlardı ne kadar doğru bilmem Allah tan ev sahibi karar çıkartmış polisle gitmişler annesi kayıp ilanı vermiş nerden bilsin kardeşi kacirmis
Allah bır yastıkta kocatsın ınsallahGünaydınnn herkesee,
Kaç gündür ne okuyabildim ne selam yazabildim. Düğün telaşı olunca vakit olmadı.yaralarımı bile unuttum
Bir de insanın kızı olunca uğraş bir kat daha artıyormuş. Yok ben de makyaj istiyorum. Yok oje istiyorım
İlk gün kuaföre götürdüler kardeşlerim. İkinci gün göndermedim. Kuzenime maşa yaptırdım Elanın saçlarına.
Zaten saçı dümdüz ve ince maşa uzun süre tutmadı. İşin enteresan tarafı kıvırcık saç genetik olarak baskın olmazmı, benim kızın saçları aksine dümdüzama hoşuma gidiyor dümdüz olması. ve saç rengi.Çok istemiştim öyle saçım olsun.
Bir de annemin evinde çocuklarla boğuşmaktan dağıttı biraz saçını :) kıpır kıpırlıkta 1 numara..
Gelin almada babamın gözler şıpır şıpır. İlk ağladığı diğer kardeşimin üniversiteye gitnesiydi.
Son gözağrımız evimizin en küçük minnoşu, yıllar sonra iki ailenin birleşmesiyle doğan kardeşim.Ablalığı daha hissederek yaşadığım. Aramızda 20 yaş var. Kimbilir kaç insan 20 yaşında anne olmuştur. Aramızdaki bağ her zaman başkaydı.
Bugün Bursaya medicanaya gideceğiz. Dikişlerim alınacak. Patoloji sonuçlarını hala göremiyorum acıbademin sayfasında.
Aminn canım benim.Allah bır yastıkta kocatsın ınsallah![]()
Onun ehliyetede bir ceza uygulanır dedi esim.Arabayı tamam sizden kiraliyormus ama bu kadar zarar veriyorsa arabanın masrafinada yardımcı olmalı bence gelip biri çarpsa suçu olmasa neyse koca arabayla niye okadar hız yapiyorsunki ddigin gibi iyiki başka araçlar yokmuş canım
Sağol kuzuLellim çok geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun, kötü olmuş ama ne diyelim. İnsanların hız ve düzensiz araba kullanması arabadan soğutuyor beni.
İnşallah bu kadarla geçer gider.![]()
Datça değil kaşa gitmek isterseniz büyükçakıl plajında ada beach kaş bungalovlar çok güzeldi. Aklınızda olsunGunaydinlar
İyi haftalar.
Dun Datca da bi kac yer aradik .
2 kisi gunlluk 800 tl bungalov sabah kahvaltili.5 gun falan kaliriz dedik.
Alyanin dogum gunu 20 snde agustosun.Normalde tatile gidiyoruz dogum gunu kutlamiyrz 2 senedir.Eylulde de evlilk yildonumu bizm.Koci ikisini de aradan cikarayim derdinde
Katlanan sandalye 2 tane ve sogutucu almamiz lazim.Otel tatiline havlu vs goturmuyorz iyi oluyor ama bunda bol lazim .
Agustos ayini hazirlikla gecirecegim artik.Piknik tabagimiz vs bile yok.
Aksmlari.mangal yapariz dedik .
Biz daha yeni kamp yaptıkGunaydinlar
İyi haftalar.
Dun Datca da bi kac yer aradik .
2 kisi gunlluk 800 tl bungalov sabah kahvaltili.5 gun falan kaliriz dedik.
Alyanin dogum gunu 20 snde agustosun.Normalde tatile gidiyoruz dogum gunu kutlamiyrz 2 senedir.Eylulde de evlilk yildonumu bizm.Koci ikisini de aradan cikarayim derdinde
Katlanan sandalye 2 tane ve sogutucu almamiz lazim.Otel tatiline havlu vs goturmuyorz iyi oluyor ama bunda bol lazim .
Agustos ayini hazirlikla gecirecegim artik.Piknik tabagimiz vs bile yok.
Aksmlari.mangal yapariz dedik![]()