Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın

Arabada takometre varmis hızı epey yuksekmis.
Karşı seride geçtiğinde Allahdan ışık yanıyormuş araba yokmuş gören kişi demisti 6 arabayı daha rahat bicerdi demis.
Araç büyük araç ama 70binden falan bahsediyorlar ön komple gitmis zaten.
Zaten şaşırmıştım büyük araç o bariyerden nasıl uçar karşı seride diye tekerlekler nasil kesilmiş yerden hep hız

Aksam dışarı çıktık eşime dedim ya birilerini ezseydi başka araçlarda vursaydi yinede verilmiş sadakamiz varmış bosver su akar yolunu bulur dedim.
Hayır nereye ne yetistiriyosun o hız ne araç boşmuş zaten yükü yokmuş
Eşim şoförde ceza yicek bariyer vs ona odeticem diyo arabayı bi yaptırırız tabi
Veren Rabbım alan Rabbım

Günaydın

Arabada takometre varmis hızı epey yuksekmis.
Karşı seride geçtiğinde Allahdan ışık yanıyormuş araba yokmuş gören kişi demisti 6 arabayı daha rahat bicerdi demis.
Araç büyük araç ama 70binden falan bahsediyorlar ön komple gitmis zaten.
Zaten şaşırmıştım büyük araç o bariyerden nasıl uçar karşı seride diye tekerlekler nasil kesilmiş yerden hep hız

Aksam dışarı çıktık eşime dedim ya birilerini ezseydi başka araçlarda vursaydi yinede verilmiş sadakamiz varmış bosver su akar yolunu bulur dedim.
Hayır nereye ne yetistiriyosun o hız ne araç boşmuş zaten yükü yokmuş
Eşim şoförde ceza yicek bariyer vs ona odeticem diyo arabayı bi yaptırırız tabi
Veren Rabbım alan Rabbım
Arabayı tamam sizden kiraliyormus ama bu kadar zarar veriyorsa arabanın masrafinada yardımcı olmalı bence gelip biri çarpsa suçu olmasa neyse koca arabayla niye okadar hız yapiyorsunki ddigin gibi iyiki başka araçlar yokmuş canım

İyi pazarlar kızlar şükür bugün daha iyiyim oglusta öyle kahvaltı ettik fileye gittik önce oğlumla simit kurabiye küçük meyveli kefir salatalık 34 bıraktık 3 simit 10.5 tuttu tanesi 5 TL heryerde normalde kaldırdım mutfağı topladım dün iyi hissediyordum çarşaf nevresim değiştim oğlum gece gelmiş yanıma işemis 🤦🤦3 gibiydi kalk değiş üst baş kalkınca sabah direk makineye attım yıkandı astım perdeleri yikamadim onları yıkarım bu hafta birde yikanabilir halılar var onları hallederim şimdi çay içiyorum küçük supirgemin kablosu içerden çıktı zaten biraz çıkmıştı supururken basmisim kabloya ileri itince gitti kaç gündür düzgün evde değildim hastalandım bide bugün sulu süpürge açacağım hafta içi diğer dikeyi yaptircam elim ayağım resmen 230 taksitle aldım iki sene olcak aynısı 600 üzeri taksitcilerde daha pahalı iyiki almışım

İyi pazarlar bacimlar
Dun bayagi serildim yere,kol agrisii boynuma vurdu falan.Kas gevsetici aldm valla boynumu zor cevirmeye baslamistm artik.Anca kendime geldim.
Canim sıkıldı bide.
Dun Alya geldi babannem soyledi diyo.Ne soyledi falan dedik anneanne diyo.Slm soyledi herhlde dedim.
Sabah kalkti,babannem anneanneye git dedi diyo😑
Yani bu cocuga neden soyleniyor?Bana soyle.
Koci isteydi aradim hemen Dedim Alya boyle diyo.
Ben sana bosa demedim isi birak,cocugun yaninda konuscaklar,cocuk etkilencek bos yere falan dedi.
İyi de dedim konu o degl su an .
Boyle bisey cocuga soylenmez.İstenmiyomus gibi.
Valla haftaya hergun arar kociyi ozledik der bide.Oyle yapiyo cunku
Ben hassasim biliyosunuz bu cocugun yaninda konustiklariniza dikkat edin dedim.
Her kararimi sorguladigimda bisey cikiyo karsima.Bi yanim hala uzgun cunku,calismayi birakmak hic istemiyorm ama bunlari gordikce,2 sene dayan en fazla okula baslar,baslarsin diyorm.
Aksmaa koci ciger sis yapalim dedi.
2 mak.camasir yikadim
Alyayi uyuttum
Simdi ona eriste pisircem ilikli kemik suyunda.Kalkinca yer.

Zaten icliyim bide Bursa da 9 yasinda bi cocik cop evde bulunmus😑O haberi gordm oturdum agladim.Ya nasil insanliga denk geldik .Hadi o cocugu o eve kitleyenin akli dengesi yok diyelim,cop ev ya butun sokak kokar?1 yil nasil farkedilmez?!Nasil duyarsiz insanlar!
Ay şimdi gördüm insagramda erkek cocuguymus tırnaklar saçlar uzamış kız zannettim virtiligo olmuş bakimsizliktan yavrum kıyamam😓😓yapan öz teyzesi yazmışlardı ne kadar doğru bilmem Allah tan ev sahibi karar çıkartmış polisle gitmişler annesi kayıp ilanı vermiş nerden bilsin kardeşi kacirmis

Ay şimdi gördüm insagramda erkek cocuguymus tırnaklar saçlar uzamış kız zannettim virtiligo olmuş bakimsizliktan yavrum kıyamam😓😓yapan öz teyzesi yazmışlardı ne kadar doğru bilmem Allah tan ev sahibi karar çıkartmış polisle gitmişler annesi kayıp ilanı vermiş nerden bilsin kardeşi kacirmis
Hasta ya.O evden les koku gelir,nasil kimse sikayetci olmamis saskinim.

Gunaydinlar
İyi haftalar.
Dun Datca da bi kac yer aradik .
2 kisi gunlluk 800 tl bungalov sabah kahvaltili.5 gun falan kaliriz dedik.
Alyanin dogum gunu 20 snde agustosun.Normalde tatile gidiyoruz dogum gunu kutlamiyrz 2 senedir.Eylulde de evlilk yildonumu bizm.Koci ikisini de aradan cikarayim derdinde😄
Katlanan sandalye 2 tane ve sogutucu almamiz lazim.Otel tatiline havlu vs goturmuyorz iyi oluyor ama bunda bol lazim .
Agustos ayini hazirlikla gecirecegim artik.Piknik tabagimiz vs bile yok.
Aksmlari.mangal yapariz dedik .

Evden ofise gecerken lambalar var ,biri o lambayi devirmis!Yaninda da engelli bi adamin simit arabasi var onu da paramparca yapmis!Adamcagizin onu kuyruk olmjs simit aliyor insamlar moral olsn diye.Askiya simit biraktm bende beklemiym diye.Ya duz yol nereye gidiyosn!Bu nasil bi hayvanlik!Bulunmaz da gece carptiysa,olan simitciye olir😢

Günaydınnn herkesee,
Kaç gündür ne okuyabildim ne selam yazabildim. Düğün telaşı olunca vakit olmadı.yaralarımı bile unuttum😁
Bir de insanın kızı olunca uğraş bir kat daha artıyormuş. Yok ben de makyaj istiyorum. Yok oje istiyorım😂
İlk gün kuaföre götürdüler kardeşlerim. İkinci gün göndermedim. Kuzenime maşa yaptırdım Elanın saçlarına.
Zaten saçı dümdüz ve ince maşa uzun süre tutmadı. İşin enteresan tarafı kıvırcık saç genetik olarak baskın olmazmı, benim kızın saçları aksine dümdüz 😁 ama hoşuma gidiyor dümdüz olması. ve saç rengi.Çok istemiştim öyle saçım olsun.
Bir de annemin evinde çocuklarla boğuşmaktan dağıttı biraz saçını :) kıpır kıpırlıkta 1 numara..
Gelin almada babamın gözler şıpır şıpır. İlk ağladığı diğer kardeşimin üniversiteye gitnesiydi.
Son gözağrımız evimizin en küçük minnoşu, yıllar sonra iki ailenin birleşmesiyle doğan kardeşim.Ablalığı daha hissederek yaşadığım. Aramızda 20 yaş var. Kimbilir kaç insan 20 yaşında anne olmuştur. Aramızdaki bağ her zaman başkaydı.
Bugün Bursaya medicanaya gideceğiz. Dikişlerim alınacak. Patoloji sonuçlarını hala göremiyorum acıbademin sayfasında.

Günaydınnn herkesee,
Kaç gündür ne okuyabildim ne selam yazabildim. Düğün telaşı olunca vakit olmadı.yaralarımı bile unuttum😁
Bir de insanın kızı olunca uğraş bir kat daha artıyormuş. Yok ben de makyaj istiyorum. Yok oje istiyorım😂
İlk gün kuaföre götürdüler kardeşlerim. İkinci gün göndermedim. Kuzenime maşa yaptırdım Elanın saçlarına.
Zaten saçı dümdüz ve ince maşa uzun süre tutmadı. İşin enteresan tarafı kıvırcık saç genetik olarak baskın olmazmı, benim kızın saçları aksine dümdüz 😁 ama hoşuma gidiyor dümdüz olması. ve saç rengi.Çok istemiştim öyle saçım olsun.
Bir de annemin evinde çocuklarla boğuşmaktan dağıttı biraz saçını :) kıpır kıpırlıkta 1 numara..
Gelin almada babamın gözler şıpır şıpır. İlk ağladığı diğer kardeşimin üniversiteye gitnesiydi.
Son gözağrımız evimizin en küçük minnoşu, yıllar sonra iki ailenin birleşmesiyle doğan kardeşim.Ablalığı daha hissederek yaşadığım. Aramızda 20 yaş var. Kimbilir kaç insan 20 yaşında anne olmuştur. Aramızdaki bağ her zaman başkaydı.
Bugün Bursaya medicanaya gideceğiz. Dikişlerim alınacak. Patoloji sonuçlarını hala göremiyorum acıbademin sayfasında.
Allah bır yastıkta kocatsın ınsallah:KK200:

Allah bır yastıkta kocatsın ınsallah:KK200:
Aminn canım benim.
Dün düğünde saat 22.00 gibi Ela tutturdu. Uykum var anne uyuyamıyorum sesten.
Diğer çocuklar hiç uyku bilmez.
En sonunda kucağımda sızdı. Sandalyeleri birleştirip yatırdık. Kuzenim de yastık varmış verdi.
Ne yapayım son kardeşim eve gitsem olmazdı.
Sesten kafam rahatsız olmadı. Biraz oynadım bile.
Hepinizden bir maşallah alayım😅
Müzik oynamak stres attırıyor onu bir kez daha anladım.

Arabayı tamam sizden kiraliyormus ama bu kadar zarar veriyorsa arabanın masrafinada yardımcı olmalı bence gelip biri çarpsa suçu olmasa neyse koca arabayla niye okadar hız yapiyorsunki ddigin gibi iyiki başka araçlar yokmuş canım
Onun ehliyetede bir ceza uygulanır dedi esim.
Durup dururken çıkıyor işte bisiler masraflar

Lellim çok geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun, kötü olmuş ama ne diyelim. İnsanların hız ve düzensiz araba kullanması arabadan soğutuyor beni.
İnşallah bu kadarla geçer gider. 🤲
Sağol kuzu
Hayırlı olsun sizin düğünde

Gunaydın
Dün 3 gibi ciktik sabahtan çörek ve kurabiye yaptım
Kahvaltilik, karpuz, üzüm, cekirdek falanda koydum.
Dereye attık yine masayı.
Bayada oturduk artık hava kararmisti biz kalkarken.
Şansa sakındıde pazar günleri çok kalabalık oluyor deniyordu.
Orman yolu gidiyorsun yol boyu cok seviyorum sırf yolu için bile giderim sanki köye gidiyorum😌 öyle bir huzur.
İyi oldu annemide götürdük bu sefer kadın hep evde az hava alsın dedim.
Piknik yasağı hala devam ediyor😒ağustos sonunu bulcak galiba yine

Oğlan kursa gitti
Pilav var yanina İzmir kofte yapicam.
Kızın çorbası var az bisi

Dün Bi aile vardi onlarda Anne damat kız gelmişler
Kiz hamis baya sohbet ettik masalarimiz karsilikliydi
Onlar bize çay veriyo biz onlara kurabiye çörek falan.
O tarafa ilk defa gelmişler sevmişler başka yerleride önerdim dere kenari falan dedim seversiniz oralarida
Haftaya kafamda başka yer var valla şu sıcaklarda haftasonu evde asla durmak istemiyorum.

Bir eksiği tamamliyorum oteki cikiyo
Bulasik mak tableti, siviyag falan alınacak.
Bugün arabanın masrafı tam olarak çıkar ortaya
Nerden neyi idare edim bilemiyorum.
Dışarıdan yemeyelim masraf olmasın diye evde yapmaya çalışıyorum herseyi.
Dün disarida yesek rahat 300tl verirdik.
Ya da börek çörek dışarıdan alsaydık 100tl fazla giderdi.
Az malzemeyle az az yapıyorum evde zaten bizde ziyan olmuyor o tarz şeyler oğlan akşam bitirdi kalan ne varsa

Tek kisamicam sey günübirlik gezmelerimiz, tatil vs sanirim. (Tabi çok açılmadan)
Sunuda yapamazsam bunalıma girerim ben.
Bukadar çalışıyor çabalıyoruz ben ona harcanan 3e 5e üzülmüyorum acikcasi.

Gunaydinlar
İyi haftalar.
Alyanin dogum gunu 20 snde agustosun.Normalde tatile gidiyoruz dogum gunu kutlamiyrz 2 senedir.Eylulde de evlilk yildonumu bizm.Koci ikisini de aradan cikarayim derdinde😄
Katlanan sandalye 2 tane ve sogutucu almamiz lazim.Otel tatiline havlu vs goturmuyorz iyi oluyor ama bunda bol lazim .
Aksmlari.mangal yapariz dedik .
Datça değil kaşa gitmek isterseniz büyükçakıl plajında ada beach kaş bungalovlar çok güzeldi. Aklınızda olsun😚

Gunaydinlar
İyi haftalar.
Aksmlari.mangal yapariz dedik 🙂
Biz daha yeni kamp yaptık🙂keyifli ama eşyası çok orada akşam yemeğini siz mi yapacaksınız o zaman biraz fazLa eşya gerekebilir. Bir de kıza eğer yoksa lcw de önden düğmeli elbise şeklinde havlu almıştım kullanışlı oldu. Sandalye alacağınıza göre masa da yoktur sanırım bir de masa lazım🥰 koza d abiz geçen yıl küçük sandalye almıştık ama bu yıl rahat edemedi o da büyük sandalyeye geçti aklında olsun.

Back
X