- 1 Mart 2010
- 45.398
- 116.052
- 1.123
Güle gule kullanın insallah.Günaydın, biraz geç oldu ama ben ancak gelebildim. Çok çok üzüldüm masum insanlar vefat etti Allah rahmet eylesin hepsine benimde bir gün İstanbula gidersem gitmek istediğim yerler arasında Taksim. Kızlar masam geldi ama çok agır içeriye alamam eşim gelince alırız. Akşam koltuk olayına son verdim Vivense de indirim varmış çok değil ama olsun dedim vade farkını indirimden çıkarırım dedim köşe takıma tövbeli olan ben köşe takımı ve iki berjer aldım. Yaşlanıyorum diyorum eşime asla-olmaz-hayır dediğim ne varsa yapmaya başladım. Yıllar önce eşim istemişti köşe koltuk takım ne çocuklar ne ben istemedik o koltuk takımı evin suçlusu muamelesi gördü ve ikinci ele sattık. Evdekiler hala şaşkın aldığıma çok sade ve şık duruyor salon için yeterli dedim. Temizliği yaptım saat 7.30 da başladım tuvaletler, banyolar, aynalar her yeri ovdum yıkadım. Elektrikliye tuttum, paspas çektim toz aldım ama kapılara gücüm kalmadı onlarıda yarın hallederim inşallah. Yemeğimi akşamdan yaptım güveç, pirinci ıslattım pilav yapıcam turşu ayran kabak tatlısı yeter. Markete gittim migrosa tavuk fileto ve ciğer aldım 81 tl kredi kartı geçtim. Çayımı içip az dinlenicem.
Bende öyle oldum zevklerim degismeye basladi.
Hep krem, bej, kahve tonlarini severim esyada ama gittim gri koltuk aldim.
O an o gözume cok guzel geldi.
Iyikide almışım cok seve seve kullanıyorum mesela.
Köseyi bende kullanissiz buluyorum ama benim gibi evi olanlara yani küçük aslinda en iyisi.
Alandan tasarruf.
Ust kat icin bende dusunuyorum sekline göre bakicam artik