Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hayırlı Ramazanlar herkese.geçen kurutmadan bahsedilmişti ben de kurutmalı olarak beraber almak istiyorum model tavsiyesi olursa memnun olanlardan çok sevinirim ❤️ bir de battaniye atmak kurutmak istiyorum bunun için kaç kg almak mantıklı olur.aslinda 9 kg yıkama 6.5 kurutma yeter gibi geliyor ama bilemedim.simdiden teşekkür ederim hepinize

Gunaysss
İadelerceee
Bu ara hep iadeden gidiyoruz haydi bakalımm.
1 tane evden alınacak onu bekliyorum 1 tanede ben çıkıp iade edicem.
Yürüyüş olur banada yağmurda yurumeyi seviyorum.

Dün halı sildim esim cay dökmüş yine
Adam böyleee sinirlerime sinirlerime oynuyo
Cocuklar dökmüyor hep o hep o.
Koltukları silicem de nezaman henüz karar veremedim.
Bismillah diyip başlıcam.
Kart kesilince kurutmayi siparis vericem pesine robotu insallah.
Arabanin 1 kredisi ikisinide alıyor aslında
Maddi anlamda cok rahat dönemimiz değil yani ödemelerimiz yüksek alınınca ödenir diyorum bir sekilde artık.

Corba var sadece
Nohutlu pilav ve ciger sote yapıcam.
Oglan ciger yemiyor ona baska bisi yapıcam
Döner alırım gelirken olmazsa onu ısıtırım
Halı konusunda tercihim karmaşık desen :) çünkü çocuklu evde leke olan yer bitmiyor malesef. Kirini göstermiyor sanki 😅

Çok güzel bir anı olur. Anne babayla yaşanan güzel hatıralar günü gelip onlardan ayrılınca ya da onları kaybedince çok tatlı oluyor. Hatırlamasam bile mutlu olduğumuz günlerden fotograflar görmek mutlu ediyor. ❤️
Ben eskiden albüm olurdu ya bayılırdım albümdeki resimlere bakmaya. Hala da çok seviyorum. En güzeli albümdekiler. Artık her resmimiz laptopta açki bak ooo ☺️ Albüm keyifli oluyordu

Hanımlar biraz para geçti elime 2 tane 20 şer gramlık 24 ayar külçe aldım. 6 tane de çeyrek aldım. 50 dolar aldım onu da banka hesabına attım. Amacım seçimden önce elimden geldiğince birikim yapmak. Sonrasında ne olacağı belli değil. Kenarda köşede 3 kuruş dursun.
Bereketli olsun

Kız valla bizim müşterileri var biri mantı kurabiye o tarz hazır köfte meshur köftefiden alıp pişirip satıyorlar
Valla gece 12 kadar yetişemiyor diyor adam
Benim bile aklımda eşinle beraber yapabilirsin
Emekli olalım bakarız 😊
Benim öyle yemek hobim yok. Ben çırak olarak çalışırım yanında ehehehheee😆

Hayırlı Ramazanlar herkese.geçen kurutmadan bahsedilmişti ben de kurutmalı olarak beraber almak istiyorum model tavsiyesi olursa memnun olanlardan çok sevinirim ❤️ bir de battaniye atmak kurutmak istiyorum bunun için kaç kg almak mantıklı olur.aslinda 9 kg yıkama 6.5 kurutma yeter gibi geliyor ama bilemedim.simdiden teşekkür ederim hepinize
Benim çamaşır makinam kurutmalı. Bosch marka. 7 kilo yıkama 4 kilo kurutma. Hassas progranmda kurutma süresi daha az. 12 yıl oldu. Şimdiki modelleri hiç bilmiyırum

Slm bacimlar
Gelemeyrummm cunku yerde miyim gokte miyim belli degil yine🤷
Koci ise basladi pazartesi,Alya babasi alana kadar agliyor🥺
Yemek yemiyor dogru durust,babami ozledim diye agliyor.
Bayagi kaosluyuz 2 gundur.
Kvdem desen beni delirtmeye yemin etmissss
Diyorum gel bizde bak,cocuk odasinda oynar,hem erken kalkiyo ondan da huysuz.
Ne dese sıkılıyomus bizde🥴
La 15 senedir kizinda cocuk bakiyon hic sıkılmadin diyesim var susuyorm.
Sadece Allah buyuk diyorum.
Kociye dedim ,bide anana etkinlik hazirlayamicam yani kusura bakmasin.
Bosver sasirmis onlar kendini diyo adam ne desin.
Gerrim gerim gerildigim gunler velhasil.
2 okul bulduk bayram donusu hemen birine basliycaz kismetse.
Koci 7-15.00 vardiyasinda 16.00 de aliyo kizi.
Sahurda yemegini hazirliyorm Alyanin,meyvesine kadar koyuyorm yanina.
Bugun sis yaptim firinda,onu yemezse diye az da makarna,
Kendimize aksm yemek yok o ayri🙆

Hanımlar biraz para geçti elime 2 tane 20 şer gramlık 24 ayar külçe aldım. 6 tane de çeyrek aldım. 50 dolar aldım onu da banka hesabına attım. Amacım seçimden önce elimden geldiğince birikim yapmak. Sonrasında ne olacağı belli değil. Kenarda köşede 3 kuruş dursun.
Bereketli olsunn🙏

Hepimize güzel bir hafta olsun. Eşime söyledim o da kabul etti, benim biraz birikimim vardı onunda az da olsa biraz maaşından kalmıştı bana bilezik alalım dedim. Kaç gram olur bilmiyorum ama hafta içi alım yapıcaz inşallah bir aksilik olmazsa. Temizlik düzen yapınca fazla vakit ayırınca kızlarım kızıyor dün çok yoruldum hem yemekli misafir hem evin düzeni bu gün sadece hepimizin nevresimlerini değiştirdim bir makina onları yıkadım. Gerçekten ayakta kalmaktan yoruluyorum ev işine de biraz az zaman ayırmak istiyorum akşam yemekten sonra bazen saat 10.00 göremiyorum. Yemekler var bu gün yemek yapmıcam, salata yaparım yeter dün iki çeşit çorba yaptım biri bitti birini bu günde yeriz. İndirim bakıyorum hiç indirim yok yada ramazan diye nasılsa alırlar diye indirim yapmıyorlar. Stoklarımı kontrol edip almam gerekenleri belirlemem lazım kaşar peyniri, tereyağ en çok aklımda olanlar. Deterjanım bir tane daha açılmadık 10 kiloluk var, ama yumuşatıcı az kaldı. Neyse bayramdan sonra bakarım diyorum ama rahat durabilirmiyim bilmiyorum.

Yemek yapıcam 5 gibi baslarim dedim menü kafamda hazır
Mutfagida temizledim bulasik mak. Boş
Ön hazırlık ☺️
2 mak. Camasir astım.
Toz aldim.
Mutfak dolaplarinin dışını sildim.
Hala kapı silcem ben sıra gelmedi.
Supurge yapıcam bi de yemek iste.

Canım 2 gündür iclikofte istiyor.
Esim dedi nerde varsa alim dedim nasıldır denemeden bilemedim taneside 25tl falan benden baskasida yemiyor.
Az bisi ıslattim bulgur bakim 6-7 tane yapıcam kendime.
Hevesim geçer.

Dün kendime kıbrıs tatlısı yaptim ilk defa güzel olmadı.
Muhallebisinin kıvamını(yogun olmus) ve sekerini tutturamamisim(tadina bakamayinca) dökücem Allah affetsin. Zaten 4 dilimlik yapmistim ama yiyemedim valla akşam.
Ramazanda yapmamak daha mantıklıymış.
Biz metrodan aldik pazar gunu,valla bence guzel.Hani el isi gibi degl tabi ama kofteci yusufunki gibi.Psiirip pisirip yiyoruz iftrda😅

Dun maas yatti
Kardesim kiza bayrMlik almis zaradan elbise hirka,saolsun.
Ben de kendime aldim 😅
Alyaya da 1-2 takim taytli takim alcam okul icin.
Ark.dogum yapti dun ona ceyrek aldim 2130 tl,cicek yolladim 300.2500 oraya gitti.
Hastaneye gitmedim ozellikle,nolur nolmaz bebek yeni bisey tasimayalim dedim.
Trendyoldan tugbadan alisveris yaptik,incie falan 200 tl
Bargello parfum aldim 160 tl
100 tl aksam zuccaciyede biraktim 2 pasta tabagi,spatula,1 bakir ayranlik.
Ayranliklardan bikac tane daha alcam.
5 bin diger hesaba attim,bayram icin .
Bayramda bayram parasi verir mi burasi bilmiyorm.

Alyanin okul 5 civari olacak,simdilik servise vermicez ben birakcam.Servis olursa odersin onu dedim kociye.
Vadelisini bozsun bi zahmet😒

Günaydın kızlar,
Dün koşturmayla geçti,gece de geç uyudum ama uykum vardı çok yazamadım.
Dün Elayı okula bırakınca halı bakmaya gittim.
Bu defa koştaş ve bauhaus dan baktım. İki yerde de bir tane model beğendim. Kararsız kaldım. Eşime ve kardeşlerime sorup fikir aldım.Eşim ikisini de beğendi.
Koçtaştakini aldım. Koridora iki adet halı aldım. 640 tl tuttu.bir de mutfağa havlu asacağı aldım 30 tl de ona verdim.
Avm ye geçtim.kıza diş fırçası aldım.bir öncekinde başka marka almıştım beğenmedim.yine rocs marka aldım. Kendime el kremi aldım. 100 civarı onlar tuttu.
Caffefoura uğradım çeri domates ve kabak aldım. Okuldan Elayı aldım. Geçtik eve. Yemek hazırlamaya başladım. Sebzeli tavuk sote yaptım. Başka yemekler vardı. Ela okulda döner pilav çıkmış. Yememiş acıkmış tabi. Ona yemeğini verdim. Sonra biraz vakit geçirdik.
Halı için kaymaz dediler Ela hakkından geldi 😅 ince halı tabi yerinde durmadı.odadan odaya giderken bile koşuyor çocuklardaki bu enerjiye hayranım.
eşim şimdilik halının altına bant koydu. Ela düşer halı kayınca diye. Tedbir almakta bir numara😁 halı kaydırmaz neyi kullanayım bilemedim.
Uykusunu daha erken saate almaya çalışıyorum. Tam uyku zamanı geldi. Eşimin kahve canı çekti. Normalde kendisi yapar. Ramazanda bir uyuşukluk çöktü. Ela diş fırçalarken kahve yaptım.o ara bana diyor gel gel şu sahneye bak filmde🙄 hiç bakamayacağım şu an film derdinde değilim dedim.Daha nerdeee erken uyur bu çocuk dedim. Öyle deyince kapattı tv yi.Bir de Elanın her akşam uyku öncesi bir kaka faslı var🤣🤣
Kitap okudum. Uyku hazırlığı ve dalması 1 saati buldu.
Sonra film izledik. Gece tost yedi eşim. Ben de o yerken sulu köfte kıymasını hazırlamıştım.onu yuvarladım. Bugün Elaya yaparım. Eşime yemek var. Birşeyler eklerim.

Günaydın kızlar,
Dün koşturmayla geçti,gece de geç uyudum ama uykum vardı çok yazamadım.
Dün Elayı okula bırakınca halı bakmaya gittim.
Bu defa koştaş ve bauhaus dan baktım. İki yerde de bir tane model beğendim. Kararsız kaldım. Eşime ve kardeşlerime sorup fikir aldım.Eşim ikisini de beğendi.
Koçtaştakini aldım. Koridora iki adet halı aldım. 640 tl tuttu.bir de mutfağa havlu asacağı aldım 30 tl de ona verdim.
Avm ye geçtim.kıza diş fırçası aldım.bir öncekinde başka marka almıştım beğenmedim.yine rocs marka aldım. Kendime el kremi aldım. 100 civarı onlar tuttu.
Caffefoura uğradım çeri domates ve kabak aldım. Okuldan Elayı aldım. Geçtik eve. Yemek hazırlamaya başladım. Sebzeli tavuk sote yaptım. Başka yemekler vardı. Ela okulda döner pilav çıkmış. Yememiş acıkmış tabi. Ona yemeğini verdim. Sonra biraz vakit geçirdik.
Halı için kaymaz dediler Ela hakkından geldi 😅 ince halı tabi yerinde durmadı.odadan odaya giderken bile koşuyor çocuklardaki bu enerjiye hayranım.
eşim şimdilik halının altına bant koydu. Ela düşer halı kayınca diye. Tedbir almakta bir numara😁 halı kaydırmaz neyi kullanayım bilemedim.
Uykusunu daha erken saate almaya çalışıyorum. Tam uyku zamanı geldi. Eşimin kahve canı çekti. Normalde kendisi yapar. Ramazanda bir uyuşukluk çöktü. Ela diş fırçalarken kahve yaptım.o ara bana diyor gel gel şu sahneye bak filmde🙄 hiç bakamayacağım şu an film derdinde değilim dedim.Daha nerdeee erken uyur bu çocuk dedim. Öyle deyince kapattı tv yi.Bir de Elanın her akşam uyku öncesi bir kaka faslı var🤣🤣
Kitap okudum. Uyku hazırlığı ve dalması 1 saati buldu.
Sonra film izledik. Gece tost yedi eşim. Ben de o yerken sulu köfte kıymasını hazırlamıştım.onu yuvarladım. Bugün Elaya yaparım. Eşime yemek var. Birşeyler eklerim.
Güle güle kullan bacim

Gunaydınn
Esim aksam yok arkadaslariyla yiyecek her sene ramazanda giderler aynı grup.
Ben zaten bisi yemiyorum pek kendime icli kofte yapcam yine (bıkana kadar yerim artik), trilicede yapıcam.
Oglanada anneme cökücem.
Ondan yemek isterim bugunde yemek yapmim

Dolap iclerine girdim çıkamıyorum 🫡
Corap eledim 12 tane normal 22 tanede kısa erkek corabı siparis verdim. İndirimde vardı iyi oldu.
Erbaslara bölüşturcem. Ayaklar aynı nasil olsa.
Renklerinden, desenlerinden ayirip o onun bu bunun anlıyorum.
Ic camasirlarida yenilemistim hepsi cok pahali ya
Tutkunun atletler 50-60tl asagi yok.
Birazda tshrt alirsam onların ihtiyaçları halletmis oluyorum.
Sırayla gidiyorum.
Listem var 🫣

Kızın bir kac tshrt, corap, sort ve tayt eksigi var sıra onda.
Cantada istiyor hanımm alicaz mecbur.
Dün oje surdurttu baban izin vermez diyorum bisey olmaz diyo.
Aksamda babasina gosteriyor güzel olmamış dedi babası güzel olmuş olmuş diyo.
Senin iş imamın işe döndü artık hayatım dedim.
Benim kızıma yakışıyor dicen gecicen😂
Her istediğini yaptiriyor valla.
Siparis veriyor aninda geliyor aksam.
2 tane köpek aldirdi bu hafta ikisi 500tl.
Hemde hic gidip secmedi, siparis verdi oturdugu yerden.
Alya senden cok umutluyum evladım diyorum Oglan malum bisi istemez ama esimin paralarını kimin yiyecegi belli oldu.

Okadar iş var ki avizeleri silicem, banyoyu temizlicem.
Banyoya paspas bakıyorum gözüm sıkıldı olanlardan ufak degisiklikler iyidir.
Salonada halı baktım 600tl bir çılgınlık yapıp halıda alabilirim.
Ben böyle arada halı, tül, avize vs degismem lazım.
Mutfaga yedekte kilimim vardı onu serdim mesela bana nasıl iyi geldi.
Şunlar beni mutlu ediyor iste.

Rahmetli babannemle anneannem yasasaydı çula çaputa para veriyonuz derlerdi.
Ben bazi şeylere tabiki ölçülü bir mebla veriyorum..
Onlarin yaşadığı bir hayatda cok fazla kısıtlayıcı
Keşke de yeselerdi, alsalardi, gezselerdi.
Anneannem kıstı kıstı biriktirdi arkasından yediler.
Babannem yıllarca uğraştı cok iyi hatirliyorum sürekli kat atalım ev yaptiralım vs vs okadar emek yıkıldı yenisi yapıldı.
Yıkılan evde okadar onun emegi vardi ki
Hepsi bombos.
Keske 1 kat daha atalım demekdense ne bilim umreye gitseydi, gezseydi.
Birseyler varsa kendinden kısıp fazlasını yapmak canla basla bana doyumsuzluk gibi geliyor.

Kizin 7 mayıs d.gunu cok heves ediyor
Süslerini hala almadim 300tl falan tutuyor kart kesilince onuda halletmem lazım.
Pastasini kardesim ben alırım dedi.
Hediye bekliyo ama.
Cantayı hediye paketi yapıcam.
Babasida oyuncak alir.
Oglan icinde hediye bakmam lazım herkesi haraca bagladı evde😁
Cok sevincek oleyy oleeeyy diye gezer durur evde..
Hep masraf yahuu
Benden birikim çıkmıyor arkadaşlar siz bensiz devam edin bir süre daha.
Şu kredi bizi sarstı baya

Back
X