Günaydın,
İyi hafta sonları.
İki gün okula gitmedi sonra hastalık bana geçti. Sadece burun tıkanıklı ile rahatlamak için ilaç alıyorum o da uyku yapıyor.
Perşembe evi temizledim.
Cuma avm ye gittim. Elaya kıyafetler aldım.
O evdeyken dışarı çıkıp istediği bir kaç şey vardı onu alnıştım.
Kağıt sabun koyuyorum okul çantasına.
Temudan renk renk fazlaca almıştım evde duruyordu
Onları renkleri karıştırdı kutuya koydu. Okulda arkadaşlarına satmış
Kimine 30 tl kimine 20 kimine 5 tl.
Hatta bir arkadaşı kantinden almış sonra onu iade edip Eladan almış. Çünkü daha ucuz fiyata satıyor
Neyse bir de gelmiş bana "geleceğimi garantiye alman lazım ondan satıyorum" diyor

Tabi kazandığı parayla da kendine ve iki arkadaşına kantinden hareket eden hamur almış :)
Dün de arkadaş çağırmıştı okul çıkışı ona gittik. O kızını okuldan alacaktı bizim evde bekledik.Onun kızları okuldan gelince acıktım acıktım diye geziniyor. Ela orada yemedi tabi.çünkü beslenme kabında olandan eve gelince biraz yemişti.
Ama o saate kadar sadece kakaokulu sütü içmiş. Haşlanmış mısır koymuştum onu da arkadaşı istemiş ona vermiş.
Saat 15:30 a kadar birşey yememek ne. Evden çıkmadan saat 7:30 da yediği haşlsnmış yunurtanın beyazı iki zeytin.
Akşam onun tartışmasındaydık.
Ben mi abartıyorum. Öğlen yemeği zaten yemiyor.
Ne yapacağım hiç bilmiyorum ben bunun yeme konusunu.bir çözüm bulamıyorum.
Okulda oyun oynamaktan yemek yemiyorlar, ama arkadaşı yiyor bir de üstüne istiyor. İştahlı çocuk da var ama bende yok

Pankek yapınca da bol bol koyuyorum arkadaşları da yesin diye.
4 arkadaşıyla birlikte yiyorlar.
Koyduğum şeyler zaten standart domates salatalık kırmızı biber kesip koyuyorum. Meyve ve kuruyemiş. Ya da işte pankek poğaça galeta çekirdekli. Onu çok seviyor.
Bir çözüm bulamıyorum.