Söyledi anlamıyorlar ki kaç kere kavga etti yok umurlarinda değil. Çok yumuşak yuzluyum biliyolar yapacaklarını yapıyorlar ama sabrım taşmak üzere kötülük olmasın diyorum ama kullanılmaktan biktimkocan o lafları sana değil anasına danasına söyleyecek ,
sende çok yumusak yuzlusun galiba
Söyledi anlamıyorlar ki kaç kere kavga etti yok umurlarinda değil. Çok yumuşak yuzluyum biliyolar yapacaklarını yapıyorlar ama sabrım taşmak üzere kötülük olmasın diyorum ama kullanılmaktan biktim
Aramış kayınvalide napiyon diyo bende ne bileyim iyiyim anne oturuyorum dedim. Merve hastaneye yattı yine sen mervelere git hem aysimaya babana abine bak diyo. Gitmem ben oraya onlar buraya gelsin madem dedim o kadar sinirlendim ki git kime bırakırsan bırak. İnsanda utanma olur bu kaçıncı.E alma istemiyorum de kapıya tele çıkma
Söyledi anlamıyorlar ki kaç kere kavga etti yok umurlarinda değil. Çok yumuşak yuzluyum biliyolar yapacaklarını yapıyorlar ama sabrım taşmak üzere kötülük olmasın diyorum ama kullanılmaktan biktim
Biraz soğuk konuşmaya çalıştım kalp kırmayı sevmiyorum ama sabrım tükenmek üzerebıktıysan belli edecen güzelin
anan senı onların enayı olasın dıye dogurmadı
Gidecem kime birakirlarsa biraksinlar. Ben soyleyememde eşime soyletecem. Lina kınaya gidecek yarın başkasına bırakın dedirtecem ayıp olmaz herhaldeAblanin kinasina gitmeyecek misin cidden?
Aramış kayınvalide napiyon diyo bende ne bileyim iyiyim anne oturuyorum dedim. Merve hastaneye yattı yine sen mervelere git hem aysimaya babana abine bak diyo. Gitmem ben oraya onlar buraya gelsin madem dedim o kadar sinirlendim ki git kime bırakırsan bırak. İnsanda utanma olur bu kaçıncı.
Yok oda çok yalaka kendi annesinden çok kayinvalideyle oturur kalkar annesini haftada 1 kere arar kayinvalideyle günde 4 5 kez konuşur yalaka kendisi millet kendisini sevsin diye kırk takla atar annesi umrunda bile değil.Eltinizede üzüldüm . Yazık oda kendi annesini istiyordur yanında ama kv yanında.
Siz de açık açık sakince söyleyin hatta eltinizle iletişim kurun işbirliği yapın.
Kayınvalideniz iki tarafada eziyet etmemiş olur..
Eltinin evine gidip bakacakmisim ne işim var elin evinde hayatta gitmem ev sahibi yokken. Ben bakayım hizmetçileri olayım diye doğurmuş off offAy evine niye çağırıyosun?sana mı doğuruyo
Kayınbaba baksın Çocuğa sen köle misin ben sinir oldum buradan
Ev bulamadık belki birazcık mesafe olunca gelmezler dedik ama nafile zaten biz taşınınca anladılar bizden mı kaciyosunuz demislerdiEşiniz bu kadar yanınızdaysa ne diye 15 dakikalık mesafeye gittiniz açın arayı.
Üstelik de eşinizin de desteğiyle mesafeyi de koydunuz mu bitti gitti. Halinize şükredin çoğumuzun eşi bu konuda tam bir öküzlerin efendisi
Siz mesafe koyup tavrınızı belli etmedikçe 50 km öteye de gitseniz gelirler hem de yatılı olarak artık kaç ay kalırlar onu siz benden daha iyi bilirsiniz.. eşiniz sizin yanınızda ve kaç defa kavga etti bu sebepten diyosunuz her şey sizde bitiyo yaniEv bulamadık belki birazcık mesafe olunca gelmezler dedik ama nafile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?