Eltim doğum yapacak. Bu 3. Hastaneye yatisi şeker hastası tansiyonu yüksek en ufak biseyde yatış veriyolar. Hep bana bıraktılar kaynana eltinin yanında hastanede kalıyor ben burda kızına bakıyorum. Madem öyle eltinin annesi baksın çocuğuna yada sen Kendi çocuğum var kalamam de annesi kalsın. Yok der mi kadın gezme delisi hastaneyi bile gezme zannediyor. Çocuğu kocasını benim başıma atıp atıp geziyor. Eşimde kızıyor hizmetçileri değilsin onların mesafeli davran diyorum yapmiyosun Gına ben kendi annem babam olmasına rağmen mesafelim diyor. 1 olur 2 olur tamam ama sürekli tepemde sanki benim için doğurdu. Doğurdun madem bak sorumsuz insan. Aynı sehirdeyiz 15 dakika evimizin arası gelir 3 gün kalır öyle gider. Evin surdan şurası çık git. Yarın çok sevdiğim ablamın kinasina gidecektim neymiş 3 gün çocuğuna bakacakmisim benden başka yok ooff off içimi dökmek istedim kusura bakmayın burayı da meşgul ettim ama yazmasam catlayacaktim sabrım bitti artık. Önceki evimle aramızda 4 apartman vardı bırakır bırakır giderdi sırf onlar yüzünden taşındım ordan biraz uzağa okadar gelip atamaz başıma diyordum yok kurtuluş yok. 2 senedir ömrümü yediler. Yatılı kalmaları çocuğu tepeme atıp gitmeleri, üstüme misafir doldurup gelmeleri şehir şehir kaçasim var bunlardan daha aklima gelmeyen neler neler. Kafanızı sisirdim kusura bakmayın