Küçük görümceye kayinbaba kayın'a bakmaktan gına geldi

Eltinizin yerinde siz de olabilirdiniz siz dusseniz bakacak komseniz olmasa ne hissederdiniz

Eltinizin yerinde siz de olabilirdiniz siz dusseniz bakacak komseniz olmasa ne hissederdiniz
Niye bakacak kimsesi yokmuş anası var daha kim olacak. Annesi kalacakmis yanında kayınvalide olunca kadın evine gitmiş. Bakacak bi annesi var anladınız. Her yere atlayan çocuğunu tepeme atan kayinvalideye kızıyorum eltimle bi davam yok.

sen başta çok yüz vermişsin ondan böyle.. artık resti çekmenin zamanı gelmedi mi sence de ?
Dün çok sert davrandım kınaya gidecem falan dedim tamam biz gidelim dediler babası aldı götürdü hiçte gitmeyin demedim onlar yüzünden kaç kere planlarımı iptal etmek zorunda kaldım

Dün çok sert davrandım kınaya gidecem falan dedim tamam biz gidelim dediler babası aldı götürdü hiçte gitmeyin demedim onlar yüzünden kaç kere planlarımı iptal etmek zorunda kaldım

sonuc ne oldu sımdı?
aysima babası ve abısıyle evınde kalacak,sende kınaya gideceksın dımı?
olaki kv sana bişey derse,sen gelip evinde cocguunun basında dursaydın,gelınının annesı varken sana düşmez dersin

Bende bunu anlamam. Hep artik sabrim kalmadi denir bakmaya devam edilir.
Madem istemiyorsun cocugu getirince geri yollayacaksin bakamam deyip.siz kendiniz sinirlarinizi belirlemenmissiniz hatali olan sizsiniz.

Ben anlayamıyorum arkadaş madem bu kadar şikayetçisiniz niye hala aynı tas aynı hamam devam ediyorsunuz. Size böyle davrananlara gıkınızı çıkarmıyosunuz sonra gelip burda ah vah ediyorsunuz. Suç sizde böyle olursanız tabii tepenize binerler. Eşiniz bile farkındaymış. Harekete geçmek için neyi bekliyorsunuz?Çekin restinizi bitsin bu saçmalık.

Ee asil simdi basliyor kv kisisi eltinin bebegini de pişpislar gece boyu :)

Kardeşim açık açık evde yemek yok yapmayacağım kizi da kinaya götüremem elimin altinda onca is olacak de
Git sen teslim et kızı onlara sonra da cek git annene

Hallettim. Kızdım belli ettim ofkemi onlarda aldılar götürdüler. Kayinvalide bide götürsün kınaya demiş goturemem kınaya falan orda çocuk mu bakacam dedim kayınima biraz tavırlı konuştu kayinvalide telefonda bende ne hayır anne tavırlı konuşuyorsun dedim babaminda suratı sirke satıyordu dedim. Hiç uyumadik kızım ondan dedi bu defa belli ettim inşallah bidaha yapmazlar

İnsanlık bitmiş gercekten.
Herseyı geçtim o yavrucak annesını özlüyordur. Ona guzel vakıt gecırseydın keske göndermek yerıne.
Sizi yakın görüp güvenıyorlar demekki bırakıyorlar.
Bu zamanda kımseye guvenılmıyor cunku.
Sevınmenız lazımdı aslında.
Yazık.

İyi yapmışsın fazla iyilik yapma vazifen olur diye boşuna dememisler
Sesini çıkar istemediklerini bir bir söyle

Bişey demiyorum size ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. Bu kaçıncı bıktım anladınız mı size yazık asıl sinir bozmaktan başka işiniz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…