Gelmediler henüz gelirlersede gidecem gelmezlersede gidecemSiz gidin yine kınaya. Kayınpederin kaynın senin evde değil mi? Bakarlar çocuğa. Annemin haberi var zaten dersiniz. Kimse birşey diyemez. Kendi evlerindeyse eşinle bırakın. Eşin desin karım bir yere gidecek diye.
Eşini ara söyle. Çocuğu sana bırakıp gideceğim de. Annesiylede sen değil esin konuşsun. Sen kötü olma.Sonra baktığını değil bakmadığını anlatır. Benim babannem yaptı aynısını. Tecrübe konuşuyor.Gelmediler henüz gelirlersede gidecem gelmezlersede gidecem
Kaç yaşinda bu görümceYok oda çok yalaka kendi annesinden çok kayinvalideyle oturur kalkar annesini haftada 1 kere arar kayinvalideyle günde 4 5 kez konuşur yalaka kendisi millet kendisini sevsin diye kırk takla atar annesi umrunda bile değil.
Kayınpeder mesaj atmış yemek hazır mı geliyoruz diye cinlerim tepeme çıktı ben el kızıyım insan biraz çekinir ya. Kaynım aramış aysimanin elbisesi var mı yarın kınaya gidecekmissin diyo bende cocugu götur demedi bana birakacakmissiniz eltinin annesine dedim. Annem cocuguda götürsün dedi diyo Allahım kriz geçirecem yemin ederim ben orda çocuk mu bakacam eglenecekmiyim bu ne Allahım sen sabır ver çıldırmak üzereyimEşini ara söyle. Çocuğu sana bırakıp gideceğim de. Annesiylede sen değil esin konuşsun. Sen kötü olma.Sonra baktığını değil bakmadığını anlatır. Benim babannem yaptı aynısını. Tecrübe konuşuyor.
Bahaneler bu günler için var. Hastayım, arkadaşım gelecek, temizlik yapıyorum, yorgunum vs. Yavaş yavaş da hayır demeye başlayın. Eşiniz de sizle konuşcağı yerde kendi akrabalarıyla konuşsun. Böyle ömür geçmez ki yahu.Eltim doğum yapacak. Bu 3. Hastaneye yatisi şeker hastası tansiyonu yüksek en ufak biseyde yatış veriyolar. Hep bana bıraktılar kaynana eltinin yanında hastanede kalıyor ben burda kızına bakıyorum. Madem öyle eltinin annesi baksın çocuğuna yada sen Kendi çocuğum var kalamam de annesi kalsın. Yok der mi kadın gezme delisi hastaneyi bile gezme zannediyor. Çocuğu kocasını benim başıma atıp atıp geziyor. Eşimde kızıyor hizmetçileri değilsin onların mesafeli davran diyorum yapmiyosun Gına ben kendi annem babam olmasına rağmen mesafelim diyor. 1 olur 2 olur tamam ama sürekli tepemde sanki benim için doğurdu. Doğurdun madem bak sorumsuz insan. Aynı sehirdeyiz 15 dakika evimizin arası gelir 3 gün kalır öyle gider. Evin surdan şurası çık git. Yarın çok sevdiğim ablamın kinasina gidecektim neymiş 3 gün çocuğuna bakacakmisim benden başka yok ooff off içimi dökmek istedim kusura bakmayın burayı da meşgul ettim ama yazmasam catlayacaktim sabrım bitti artık. Önceki evimle aramızda 4 apartman vardı bırakır bırakır giderdi sırf onlar yüzünden taşındım ordan biraz uzağa okadar gelip atamaz başıma diyordum yok kurtuluş yok. 2 senedir ömrümü yediler. Yatılı kalmaları çocuğu tepeme atıp gitmeleri, üstüme misafir doldurup gelmeleri şehir şehir kaçasim var bunlardan daha aklima gelmeyen neler neler. Kafanızı sisirdim kusura bakmayın
3Kaç yaşinda bu görümce
Ayyy bana sinir geldi ,birak bsbasina baksın, düğünde ben çocukla uğraşamam de ne kadar terbiyesiz kaynanan var hiç saygısı yok emtivaki yapıyor , olmadı kocana bırak sen sesini çıkaramıyorsun ama kocan çıkarır erkekler sevmez çocuk bakmayı[/QUO kocam gece 11 de geliyo işten evde olsa bırakırım
Küçükmüşde yav ama bakmak gibi bir mecburiyetin yok canım kınaya gitmiycekmisin
Gidecem tabiki nere gotururlerse gotursunlerKüçükmüşde yav ama bakmak gibi bir mecburiyetin yok canım kınaya gitmiycekmisin
Okurken bana fenalik geldi.Allah askina kimden cekiniyosun ki ara soyle ben goturemem yolla kayninla bu kadar basit. Suc sende zaten kabul ediyosun. Sizler boyle susup ezildikce bana burda kriz geliyo allah askina.Kayınpeder mesaj atmış yemek hazır mı geliyoruz diye cinlerim tepeme çıktı ben el kızıyım insan biraz çekinir ya. Kaynım aramış aysimanin elbisesi var mı yarın kınaya gidecekmissin diyo bende cocugu götur demedi bana birakacakmissiniz eltinin annesine dedim. Annem cocuguda götürsün dedi diyo Allahım kriz geçirecem yemin ederim ben orda çocuk mu bakacam eglenecekmiyim bu ne Allahım sen sabır ver çıldırmak üzereyim
Aynen yeter artık 3 gün yatacakmis hastanede 1 günden fazla asla bakmamAblanın kınası olayı benim için son nokta
Çooooook yüz vermişsiniz. Derhal geri çekmelisiniz kendinizi.
:) Çok güldüm Allah'ta sizi güldürsün :) 49 yaşındaaysimayı yaparken iyiydi ama, tabi sen bakacan babası değil misin yahu?
kaynanan 44müş, kayınpeder de taş çatlasın 50dir. bi zahmet bi gün baksın ya.
40 küsür yaşında kaynana oldum diye köşe minderi gibi kenara çekilmek nedir yahu
Ay siz bilmiyorsunuz demek o tipleri. Benim babannemde boyledir :) yani dedigi dogru olabilir
sen başta çok yüz vermişsin ondan böyle.. artık resti çekmenin zamanı gelmedi mi sence de ?Eltim doğum yapacak. Bu 3. Hastaneye yatisi şeker hastası tansiyonu yüksek en ufak biseyde yatış veriyolar. Hep bana bıraktılar kaynana eltinin yanında hastanede kalıyor ben burda kızına bakıyorum. Madem öyle eltinin annesi baksın çocuğuna yada sen Kendi çocuğum var kalamam de annesi kalsın. Yok der mi kadın gezme delisi hastaneyi bile gezme zannediyor. Çocuğu kocasını benim başıma atıp atıp geziyor. Eşimde kızıyor hizmetçileri değilsin onların mesafeli davran diyorum yapmiyosun Gına ben kendi annem babam olmasına rağmen mesafelim diyor. 1 olur 2 olur tamam ama sürekli tepemde sanki benim için doğurdu. Doğurdun madem bak sorumsuz insan. Aynı sehirdeyiz 15 dakika evimizin arası gelir 3 gün kalır öyle gider. Evin surdan şurası çık git. Yarın çok sevdiğim ablamın kinasina gidecektim neymiş 3 gün çocuğuna bakacakmisim benden başka yok ooff off içimi dökmek istedim kusura bakmayın burayı da meşgul ettim ama yazmasam catlayacaktim sabrım bitti artık. Önceki evimle aramızda 4 apartman vardı bırakır bırakır giderdi sırf onlar yüzünden taşındım ordan biraz uzağa okadar gelip atamaz başıma diyordum yok kurtuluş yok. 2 senedir ömrümü yediler. Yatılı kalmaları çocuğu tepeme atıp gitmeleri, üstüme misafir doldurup gelmeleri şehir şehir kaçasim var bunlardan daha aklima gelmeyen neler neler. Kafanızı sisirdim kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?