Küçük görümceye kayinbaba kayın'a bakmaktan gına geldi

Siz gidin yine kınaya. Kayınpederin kaynın senin evde değil mi? Bakarlar çocuğa. Annemin haberi var zaten dersiniz. Kimse birşey diyemez. Kendi evlerindeyse eşinle bırakın. Eşin desin karım bir yere gidecek diye.
Gelmediler henüz gelirlersede gidecem gelmezlersede gidecem

Kayınpeder mesaj atmış yemek hazır mı geliyoruz diye cinlerim tepeme çıktı ben el kızıyım insan biraz çekinir ya. Kaynım aramış aysimanin elbisesi var mı yarın kınaya gidecekmissin diyo bende cocugu götur demedi bana birakacakmissiniz eltinin annesine dedim. Annem cocuguda götürsün dedi diyo Allahım kriz geçirecem yemin ederim ben orda çocuk mu bakacam eglenecekmiyim bu ne Allahım sen sabır ver çıldırmak üzereyim

Bahaneler bu günler için var. Hastayım, arkadaşım gelecek, temizlik yapıyorum, yorgunum vs. Yavaş yavaş da hayır demeye başlayın. Eşiniz de sizle konuşcağı yerde kendi akrabalarıyla konuşsun. Böyle ömür geçmez ki yahu.

Ayyy bana sinir geldi ,birak bsbasina baksın, düğünde ben çocukla uğraşamam de ne kadar terbiyesiz kaynanan var hiç saygısı yok emtivaki yapıyor , olmadı kocana bırak sen sesini çıkaramıyorsun ama kocan çıkarır erkekler sevmez çocuk bakmayı

Ablanın kınası olayı benim için son nokta
Çooooook yüz vermişsiniz. Derhal geri çekmelisiniz kendinizi.

Okurken bana fenalik geldi.Allah askina kimden cekiniyosun ki ara soyle ben goturemem yolla kayninla bu kadar basit. Suc sende zaten kabul ediyosun. Sizler boyle susup ezildikce bana burda kriz geliyo allah askina.
Iki gunluk dunya kimsenin kahrini cekemem. Cekmiyorumda!

Çocuğu kınaya götüremem, götürmeyeceğim.başkası baksın diyeceksiniz.kesin ve net ifadeyle. lafınızdan da dönmeyeceksiniz.
Aksi takdirde her şey aynen devam edecek senelerce. Ömrünüz boyunca.

Kayınpeder diyo Aysima sana biz mi bakacaz şimdi diye bana laf vuruyo hiic ses cikarmadim çıktım odadan

aysimayı yaparken iyiydi ama, tabi sen bakacan babası değil misin yahu?
kaynanan 44müş, kayınpeder de taş çatlasın 50dir. bi zahmet bi gün baksın ya.
40 küsür yaşında kaynana oldum diye köşe minderi gibi kenara çekilmek nedir yahu

:) Çok güldüm Allah'ta sizi güldürsün :) 49 yaşında

sen başta çok yüz vermişsin ondan böyle.. artık resti çekmenin zamanı gelmedi mi sence de ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…