Kınaya gidecem dedim oda eltinin annesine birakirz çocuğu dedi tamam dedim hemen :)
Getirdiler çocuğu geldi ben yarın nasıl götürecem bu çocuğu o kadına benim sabrım sınanıyo galiba sabır Allahım. Kapıda görünce şok oldumOh şükür. Herşeye ayıp mı olur diye düşünme, o nasıl düşünmüyorsa öyle ol az. Tamam güzellikle bakılır idare edilir arada ama sabrını tüketme sen de..
Getirdiler çocuğu geldi ben yarın nasıl götürecem bu çocuğu o kadına benim sabrım sınanıyo galiba sabır Allahım. Kapıda görünce şok oldum
Ay 9 tane kiz kardes kimin? Bayilicam acin camlari kk zati sicak hava1 olur 2 olur tamam ama sürekli yapiyolar bunu yoksa ben çocukları çok severim bakarım da ama sıkıldım artık kullanılıyormusum gibi geliyor artık. Bir keresinde hiç haberim yok hiç aranmiyirum zil çaldı bi baktım görümceyi getirmişler bana hastaneye annesinin yanında kalmaya o zaman da çocuk 1 yaşında ben nasıl bakayım arkadaş 1 yaşındaki çocuk bırakıp gidilir mı oysa 9 tane kız kardeşi var onlarda kalıyor ama bu kesinlikle gitmesi lazım kambersiz düğün olmaz atar atar gider cocugu. Benim için doğurmuş ben bakayım kendiside gezsin diye
Kayinvalide 9 kız kardeş bir tanede erkek kardeşi varAy 9 tane kiz kardes kimin? Bayilicam acin camlari kk zati sicak hava
Allah kolaylik versin,kesinlikle haklisiniz
3 yaşında yok bakarlar mı burda bakacak enayi var kullaniliyorum başka bişey degilCocuk kaç yaşinda .Babasi abisi kendi kendilerine baksinlar .
Yok hiç duymadım Allah razı olsun diye. Evine giderim 3 eltiyiz 2 si hiç kalkmaz yerinden bana söyler şunu yap bunu yap ağzına tukurmedigimden böyle kullaniliyorum suc kimsenin değil benimBu ne be ben gider hastaneye bırakırdım , gelsin annesnnesi alsın bi zahmet , fazla takıyorsunuz , Allah razı olsun mu diyecekler sanki
Hazirlanin aaa ablamin kinasına gidiyorum deyin babasina birakın gidin .O yasta cocuk yapan baksın bi zahmet.3 yaşında yok bakarlar mı burda bakacak enayi var kullaniliyorum başka bişey degil
Diyorum ya suç benim başka kimsenin değil. Sinirlendigimi belli edecem artık bu ne ya ooff Allahım offBu kadar abartı durumlarda suçu ben artık karşı tarafta göremiyorum maalesef...
Sesinizi çıkarın siz de artık bi zahmet, bu kaçıncı olmuş ben okurken bunaldım hiç mi ağzınız diliniz yok.
Yanliz insan biraz utanir ya torunuyla cocugu ayni yasta. Dogum kontrol ne bilmiyorlar mi? Bakma kardesim cocuga falan. Birak babasina kusura bakmayin annemle boyle konusmadik diyin. Madem yapiyorlar cocuklarina bakacaklar.3 yaşında yok bakarlar mı burda bakacak enayi var kullaniliyorum başka bişey degil
Yarın gidecem söyleyecem babasına naparlarsa yapsınlar umrumda değilHazirlanin aaa ablamin kinasına gidiyorum deyin babasina birakın gidin .O yasta cocuk yapan baksın bi zahmet.
İstemiste yapmış 44 yaşında kendisi 41 yaşında doğurdu bu yaştan sonra napacaksa bı tek benim başıma bırakıp gidiyor benden başkası yok kullanıyorum ya kullanıyorum canımı sıkan bu insan olana iyilik yapılır bunlar hiç bir iyiliği bilmiyoYanliz insan biraz utanir ya torunuyla cocugu ayni yasta. Dogum kontrol ne bilmiyorlar mi? Bakma kardesim cocuga falan. Birak babasina kusura bakmayin annemle boyle konusmadik diyin. Madem yapiyorlar cocuklarina bakacaklar.
Cok sevdigim bir laf vardir iyilik yapma vazifen olur. Esinde arkanda yuz verme sende. Kimse kimseyi sevmek zorunda degil. Cocuklarina bakmadin diye seni sevmeyeceklerse birak oyle olsun. Yarin bir gun kendi cocugun olur o zamanda rahat vermezler. Git cocugu babasina teslim et en guzeli ya da ablalarindan birine. Ne de olsa 9 ablasi varmisİstemiste yapmış 44 yaşında kendisi 41 yaşında doğurdu bu yaştan sonra napacaksa bı tek benim başıma bırakıp gidiyor benden başkası yok kullanıyorum ya kullanıyorum canımı sıkan bu insan olana iyilik yapılır bunlar hiç bir iyiliği bilmiyo
Yarın arayacam zaten onlar benden utanıp cekinmiyolarsa bende onlar gibi olacam. İyiysen iyisin kotuysen kötüsün bunların gözünde ben büyüğüm diye çoğu şeye hatta herşeyi alttan alıyorum ama yapmayacam artık valla bıktım sinirden aglayacamAç telefon ben yarın ablamın kınasına gidicem çocuğa kim bakacak yanımda götüremem ablam ile ilgilenmek istiyorum, kim bakacaksa gelip alsınlar de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?