Küçük görümceye kayinbaba kayın'a bakmaktan gına geldi

Oh şükür. Herşeye ayıp mı olur diye düşünme, o nasıl düşünmüyorsa öyle ol az. Tamam güzellikle bakılır idare edilir arada ama sabrını tüketme sen de..
Getirdiler çocuğu geldi ben yarın nasıl götürecem bu çocuğu o kadına benim sabrım sınanıyo galiba sabır Allahım. Kapıda görünce şok oldum

Ay 9 tane kiz kardes kimin? Bayilicam acin camlari kk zati sicak hava

Allah kolaylik versin,kesinlikle haklisiniz

Bu kadar abartı durumlarda suçu ben artık karşı tarafta göremiyorum maalesef...
Sesinizi çıkarın siz de artık bi zahmet, bu kaçıncı olmuş ben okurken bunaldım hiç mi ağzınız diliniz yok.

Bu ne be ben gider hastaneye bırakırdım , gelsin annesnnesi alsın bi zahmet , fazla takıyorsunuz , Allah razı olsun mu diyecekler sanki
Yok hiç duymadım Allah razı olsun diye. Evine giderim 3 eltiyiz 2 si hiç kalkmaz yerinden bana söyler şunu yap bunu yap ağzına tukurmedigimden böyle kullaniliyorum suc kimsenin değil benim

Bu kadar abartı durumlarda suçu ben artık karşı tarafta göremiyorum maalesef...
Sesinizi çıkarın siz de artık bi zahmet, bu kaçıncı olmuş ben okurken bunaldım hiç mi ağzınız diliniz yok.
Diyorum ya suç benim başka kimsenin değil. Sinirlendigimi belli edecem artık bu ne ya ooff Allahım off

3 yaşında yok bakarlar mı burda bakacak enayi var kullaniliyorum başka bişey degil
Yanliz insan biraz utanir ya torunuyla cocugu ayni yasta. Dogum kontrol ne bilmiyorlar mi? Bakma kardesim cocuga falan. Birak babasina kusura bakmayin annemle boyle konusmadik diyin. Madem yapiyorlar cocuklarina bakacaklar.

Yanliz insan biraz utanir ya torunuyla cocugu ayni yasta. Dogum kontrol ne bilmiyorlar mi? Bakma kardesim cocuga falan. Birak babasina kusura bakmayin annemle boyle konusmadik diyin. Madem yapiyorlar cocuklarina bakacaklar.
İstemiste yapmış 44 yaşında kendisi 41 yaşında doğurdu bu yaştan sonra napacaksa bı tek benim başıma bırakıp gidiyor benden başkası yok kullanıyorum ya kullanıyorum canımı sıkan bu insan olana iyilik yapılır bunlar hiç bir iyiliği bilmiyo

Aç telefon ben yarın ablamın kınasına gidicem çocuğa kim bakacak yanımda götüremem ablam ile ilgilenmek istiyorum, kim bakacaksa gelip alsınlar de

Siz gidin yine kınaya. Kayınpederin kaynın senin evde değil mi? Bakarlar çocuğa. Annemin haberi var zaten dersiniz. Kimse birşey diyemez. Kendi evlerindeyse eşinle bırakın. Eşin desin karım bir yere gidecek diye.

Cok sevdigim bir laf vardir iyilik yapma vazifen olur. Esinde arkanda yuz verme sende. Kimse kimseyi sevmek zorunda degil. Cocuklarina bakmadin diye seni sevmeyeceklerse birak oyle olsun. Yarin bir gun kendi cocugun olur o zamanda rahat vermezler. Git cocugu babasina teslim et en guzeli ya da ablalarindan birine. Ne de olsa 9 ablasi varmis

Aç telefon ben yarın ablamın kınasına gidicem çocuğa kim bakacak yanımda götüremem ablam ile ilgilenmek istiyorum, kim bakacaksa gelip alsınlar de
Yarın arayacam zaten onlar benden utanıp cekinmiyolarsa bende onlar gibi olacam. İyiysen iyisin kotuysen kötüsün bunların gözünde ben büyüğüm diye çoğu şeye hatta herşeyi alttan alıyorum ama yapmayacam artık valla bıktım sinirden aglayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…