Ay siz bilmiyorsunuz demek o tipleri. Benim babannemde boyledir :) yani dedigi dogru olabilirbiraz abartıyor olabilir misiniz kadın mecbur olduğu için hastanede kalıyor
hastaneyi neden gezme olarak görsün bence yanlış yorumluyorsunuz
özel bir durum var oda kv olarak ilgileniyor
kıskanıyor olabilir misiniz
Eltiyi doğuma almışlar haber verdi kayınvalide. Dedim yarında mı kalacan evet olmazsa sen kal dedi ben ben yarın kınaya gidecem anne aysimayida götüreyim dedim ses tonum biraz sert. Oda sen git Merve'nin annesine birakirz dedi :)Siz mesafe koyup tavrınızı belli etmedikçe 50 km öteye de gitseniz gelirler hem de yatılı olarak artık kaç ay kalırlar onu siz benden daha iyi bilirsiniz.. eşiniz sizin yanınızda ve kaç defa kavga etti bu sebepten diyosunuz her şey sizde bitiyo yani
3 yaşındaçocuk kaç yaşında?
Kınaya gidecem dedim oda eltinin annesine birakirz çocuğu dedi tamam dedim hemen :)Ben olsam benim bugun planim var lutfen siz evinize gidin yada burada kalin ama ben kinaya gidecegim deyin ve gidin lutfen. Esinizde madem arkanizda.
1 olur 2 olur tamam ama sürekli yapiyolar bunu yoksa ben çocukları çok severim bakarım da ama sıkıldım artık kullanılıyormusum gibi geliyor artık. Bir keresinde hiç haberim yok hiç aranmiyirum zil çaldı bi baktım görümceyi getirmişler bana hastaneye annesinin yanında kalmaya o zaman da çocuk 1 yaşında ben nasıl bakayım arkadaş 1 yaşındaki çocuk bırakıp gidilir mı oysa 9 tane kız kardeşi var onlarda kalıyor ama bu kesinlikle gitmesi lazım kambersiz düğün olmaz atar atar gider cocugu. Benim için doğurmuş ben bakayım kendiside gezsin diyeSurekli yapiyorlarsa yanlis. Yoksa hastasi olan insanin ricası kirilmaz,yabancinin da cocuguna bakarim ben ama fikrimi soran bile yoksa,kut diye getirip cocuklari kafama atiyorsa elbette kizarim.
Konusulumca hersey cozuluyor demekki neden kendinize dertler icat ediyorsunuz.Eltiyi doğuma almışlar haber verdi kayınvalide. Dedim yarında mı kalacan evet olmazsa sen kal dedi ben ben yarın kınaya gidecem anne aysimayida götüreyim dedim ses tonum biraz sert. Oda sen git Merve'nin annesine birakirz dedi :)
Hı hı o kadar çok kıskandım ki sormayın gitsin :) başınıza gelseydi anlardınız başkada bişey söylemiyorum.biraz abartıyor olabilir misiniz kadın mecbur olduğu için hastanede kalıyor
hastaneyi neden gezme olarak görsün bence yanlış yorumluyorsunuz
özel bir durum var oda kv olarak ilgileniyor
kıskanıyor olabilir misiniz
Bayanın biriside kiskaniyosun diyo :) kayınvalide kiskanacagim en son insan benim derdim başka o hanım kiskaniyosun diyo :)Bana bak kv den eltinin anasının nosunu iste
Ben ablamın kınaya gitçem gel al çocuğu de torununa bakar sanırım
Kayınpeder kayın sanki altı bezli bebe bakcakmış kendi yesin içsin bi zahmet.
Bayanın biriside kiskaniyosun diyo :) kayınvalide kiskanacagim en son insan benim derdim başka o hanım kiskaniyosun diyo :)
Kaynımın çocuğu değil kayınvalidemin kızı yani görümcem. Söyledim zaten gidecem ben kınaya diye tamam git dediMadem eşin öyle diyor kalk git ablanın kınasına. Kayninda iki gün çocuğuna baksın bi zahmet ya da karısına baksın. Kavga çıkacaksa da böyle çıksın.
kızına yönelik biraz sahiplenici konuş daha iyi bakıyorum havalarında senden kıskanırsa bırakmaz belki. Ablamın yemek yemeği sevmeyen bi kızı var her bırakmasında bana hiç itiraz etmez tıkabasa yediririm çeşit çeşit anlatırım bozulur uzunca bi ara bırakmaz biraz hırslı bir yapısı varHı hı o kadar çok kıskandım ki sormayın gitsin :) başınıza gelseydi anlardınız başkada bişey söylemiyorum.
Eltinin çocuğu gibi anlamıştim şahsen. Neyse önemli olan sizin gidecek olmanız. Sakın geri adım atmayın, sonuçta evlilik hayatta bir kez oluyor normal şartlar altında :)Kaynımın çocuğu değil kayınvalidemin kızı yani görümcem. Söyledim zaten gidecem ben kınaya diye tamam git dedi
Kayinvalide kiskanmaz ki canına minnet yeter ki bakan olsun başından alsın :)kızına yönelik biraz sahiplenici konuş daha iyi bakıyorum havalarında senden kıskanırsa bırakmaz belki. Ablamın yemek yemeği sevmeyen bi kızı var her bırakmasında bana hiç itiraz etmez tıkabasa yediririm çeşit çeşit anlatırım bozulur uzunca bi ara bırakmaz biraz hırslı bir yapısı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?