Küçük Kadınlar - Star Tv

ya ayaz diziden çıkmasın. nasıl oluyor da utkuyu savunuyorsunuz aldattı kızı bi güzel onun yerine ayazı savunsanıza neden ayazı sevmiyorsunuz yaa

kızlar ayaz ölmüştü sanırım...
ama timuçin de öldü....

ya bunlar başka diziye diziye transfer oldu ya da brgün geri gelecekler...

ben bu hafta izleyemedim.gelecek hafta neler olacak fragmanı nerden izleyebilirim

kızlar ayaz ölmüştü sanırım...
ama timuçin de öldü....

ya bunlar başka diziye diziye transfer oldu ya da brgün geri gelecekler...

bence ayaz ölmedi o ilanı gazeteye billerek verdi
ya ayazla armi olsun bence utku her şeyden önce armiyi aldattı bunu unutmayalım!

evet utku arm yi aldatmıştı... ama ayaz da mafya kesin o da aldatır şimdi....

ya bu erkekler hayatlarının br döneminde mutlaka birini aldatırlar zaten
dizi de bile aldatmadan duramıyorlar malesef...

bence ayaz ölmedi o ilanı gazeteye billerek verdi
ya ayazla armi olsun bence utku her şeyden önce armiyi aldattı bunu unutmayalım!

Aynen katılıyorum ayaz ölmedi sadece armiyi korumak için ve kendisinden uzak tutmak için böyle bişey yaptı sonuçta ayaz vurulduğunda armi onun yanındaydı çocuk ona bişey olmasını istemiyo,bende utkudan çok soğudum bi anda kızdan ilgi göremeyince kendini başkasının kollarına atıvermişti şimdi armi utkuya geri döner artıkdelikafadulden
Bu arada ben armiye gıcık oluyorum ve ne ayaza nede utkuya yakıştıramıyorum bi türlü hiç kanım kaynamadı o kızakötükedihüso

armide bi iticilik erkeksilik varr :)) bide saçları fln hep kirli gibi kendine bakması lazım..
ben yeliz i seviyorum yaa

ben artık hıc sevmıyorum bu dızıyı.ozellıkle buyuk abla hep aglayan gozlerle donuk donuk bır tuhaf bakıyor.sacı sankı cetvelle cızılmıs gıbı bır tuhaf ve hep at kuyrugu yapıyor barı acık bırak gozum takılıyo rahatsız edıcı.guzel baslıyo dızıler sonra bozuyolar

valla bencede bozdu gibi
her ne kötülük varsa bunlarin basina geliyor ikisi tecavür digeri aldatiliyor
digeri durgun icine kapanik en ugafi desen siyirdi hayallde yasiyor

hic iyi seyler olmuyor bayiyor

izleyipte benim gibi canı pirzola çeken var mııı cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

amaaan iyice türk filmi gibi oldu çıktı..
ayaz ölmedi bari biraz uzatsalardı hemen pat diye öğrendi armi..
sıktı artııııkkk.....

elifin hamileliği çok saçma ve komik olmuş bence ayrıcada klasikleşmiş millet o kadar uğraşıyo deniyo yıllarca çocuğu olmuyo bu bi kerede hamile kaldı:1closedeyes: bugün yarısını izleyebildim ama kaçırdığımada hiç pişman olmadım eski tadı yok

dün seğretmedim
anlaşılan pek önemli bi gelişme olmamış kızlar
ee hamile olduğunu anlayınca ne yaptı

Sinir oldum akşamm flimi izlerken.Allahım yaa bir kerelik tecavüzle hamile kaldıı.Testi görünce tepem attıı.Ualn 3 yıldır uğraşıyoruz tık yok bizdee elif hanıma bakk klava:senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…