Küçük Kadınlar - Star Tv

Sinir oldum akşamm flimi izlerken.Allahım yaa bir kerelik tecavüzle hamile kaldıı.Testi görünce tepem attıı.Ualn 3 yıldır uğraşıyoruz tık yok bizdee elif hanıma bakk klava:senağlama

aYNen balım yaa aynen
dizi değilmi işte mantık sıfırkafamçokkarıştı

akşam bende fazla izleyemedim ama çok farklı bişey olmamış..
aralarda baktım pirzolayı bende gördüm yavs..:))
enişteyi merak ediyordum en çok ayağa kalkmıştı ne oldu yarın birgün tekrarını verirler heralde..
ve aynennnn bende sinir oldum elife bu senaryoyu yazan adamlar (nede olsa erkek işde) hamile kalmayı kolay sanıyorlar.. biz okadarrr uğraştık ne oldu tüpütüplendikkk..:))

ben ençokta utkuya üzülüyorum armi görsün artık çocuk pişman ya daha neyapsın ayaz için üzülürkenbile nasılda armiyi düşünüyo elifin hamileliği bencede saçma olmuş

Şu yelize uyuz oluyorum ne aptal bi kız başına bunca şey geldi hala akıllanmıyo,o kötü arkadaşının lafıyla hareket edip bir sürü şey aldı,hapislerde yattı sürekli burnunun dikine gidiyo hele ablasına karşı tavırları çok kötü,bu arada elif neden hisseleri almamakta bu kadar ısrarcı hepsi sefilleri oynarken ortada işi bile yokken nedir bu gurur,bide tecavüz sonucu hamile kaldı,gelecek bölümdede temizliğe gidiyo sanırım ooff şu dizide acaip iç karartıcı yaa

elif lütfen bu cocuğu da dogurup sefalet cekmesin...
o hisseler artık onun hakkı ..sonucta ölen kocasıydıı...

kızlarrrrrr her dizi de bir salak var
bu dizi de Yeliz , Binbirgece de Ali Kemal...... diğerlerini de zamanla buluruz

bence bu dizide 2 salak var yelizle elif:) bence armi utkuya dönmesin ya utku ne de olsa aldattı yani. ayaz ise el üstünde tutuyo armiyi, yani benim gözümde ayaz 1 utku 0. neden utkuya dönsün ki. mafyaysa mafya. daha güzel daha şekşiii

:roflol::roflol:Evet ali kemall kadarr aptall birr oyuncu karakteri olamazz delii yaa akıllanmıyoo..:roflol::roflol:

Aşkı Memnuda Adnan, Yaprak Dökümünde Leyla da en salaklar top 10 da ilk sıralarda..:lepi:

Kızlar y.dökümündeki cemi unutmayın kaydirigubbakcemile3 oda eniştesiyle kaçan nişanlısını affetti hatta evlendi :mymeka: salaaaaaaaakkkk lülülülülülü

44. Bölüm Özet

Elif’i zor günler bekliyor

Hamile olduğunu öğrenen Elif’i sıkıntılı ve zor günler bekliyor. Elif şoke olmuştur. Herkesten bu sırrı saklar. Yeliz ise sorumsuzca davranıp, şuursuzca alışveriş yapmaya devam etmekte, bu yüzden de Elif ile çatışmaktadır. Ayaz’ın kapısına dayanan Armi, yas tutan annesi ile karşılaşınca ne yapacağını şaşırır. Çocuğu aldırmaya karar veren Elif, para bulmak için her yolu dener ve son çare olarak evlere temizliğe gitmeye başlar. Orada onu büyük bir sürpriz beklemektedir. Elif’in büyük bir derdi olduğunu fark eden Ali, onunla bir şekilde konuşmaya çalışır. Bu durum nişanlısı Derya’yı kızdırır. Simge’nin dolduruşuna gelen Yeliz, Timuçin’in annesinin karşısına dikilir ve ablasının hakkı olduğunu düşündüğü parayı ister.

kızlar gelcek haftanın fragmanını izleyemedimm.. izleyen varsa anlatır mı :))

demek elif hanım çocuğunu doğuracak
vay beee
annesinin gelip iyi düşün tomurcuk falan hikayesine gıcık oldum
ne alaka
istemeyen ve zorla tecavüzle kalınmış bir hamilelik bu
aldırmaya bende karşıyım fakat
yuhh diyorum yanii

malibu canım yeni fragmanda
timuçinin annesi demek oğlumun bebeğini taşıyosun diye alifin elini tuttu
yeliz şu bela arkadaşıyla bir mağazada kendine yeni kaban deniyodu
bilgeye okulda bi çocuk 50 lira karşılığında yazılı kağıdının üstüne ismimi yaz diyodu
sanırım yaptı göztermediler ama ortaya çıktı bilge okulda bayılıyodu
arminin karşısına bi ara ayaz çıkıyodu
ve en son bişey oldu ama anlayamadım biri uyurken kızlardan eve biri giriyodu gece
kızlardan biri bağırıyodu
işte bu kadar canım :))

çk tşk ederm cnmm :))) dogrcak mııı bende karsıydım dogumasınaa..amann biraz da o bebek sürünsün dedi heralde senaristlerr kaydirigubbakcemile3

armi gerçekten ayazı görüyor:1shok: :1shok: ve inşallah gerçekten ölürsün diyor,kaydirigubbakcemile2 yelizin yanına gece biri geliyor.ya eniştesi yada zenginler diye kaçırmaya gelen birisi.birde bilgenin yine kalp hastalığı nüksetcekk:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
bir dizideki kötü olaylar bu kadarmı abartılır ya.dün akşamki bölümde elifin çantası çalındıdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…