Küçük Kadınlar - Star Tv

izninizle şu deryayı boğmak istiyorum ne gıcık kız ya...

bir dizideki kötü olaylar bu kadarmı abartılır ya.dün akşamki bölümde elifin çantası çalındıdelikafadulden

ya hakikaten insanın başına hepmi bukadar kötü olay gelir hiç mi iyi bişi olmaz çok saçmalıyorlar artık

derya mı?
yollu bu yolluuuu kaydirigubbakcemile
her fırsatta alinin üstüne atlıyo..
her atladığındada yakalanıyo haspam

Ayy şu deryaya bende illet oldum ne kadar gıcık her fırsatta yapışıyo oğlana mahsus işte aklınca oğlanı mecbur bırakacak bişeyler olsun diye uğraşıyo töbe töbeee
Elifede illet oluyorum valla bu kız sürünmeyi hakediyo ne gururmuş böyle gerçi temizlikten çok para kazanmıştı ama oda gitti bütün felaketler bunu buluyo ya,çocuğu doğuracak sanırım çocuğa nasıl bakacaksa artık kardeşini bile halasına kaptırdı çocuğada timuçinin annesi sahip çıkar heralde

bencede doğuracak yoksa dizinin heyecanı kalmayacak gerçi heyecan falan yok sadece geriliyorum ve yoruluyorum izlerken ama bırakamıyorum da dizileri yapacak bişey yok ....:)

deryanın o iğrenç gözlerini faltaşı gibi açmasına gıcık oluyorum.birde koca memelerini saaldığı bir karadeniz gecesine gitmişlerdi gıcıkkkkkkkkkkk kızzzzzzzzzz
şeyi yanıyor galiba.hep onuın yüzünden aliyle erkenden evlenceklerrr...

önümüzdeki hafta elif timuçinin annesi ile konuşup bebeği söylüyor.
elife ben de gıcık oluyorum. tamam gurur bir yere kadar. açlıktan perişanlar. geçen hafta yeliz pirzola yerken kalkıp tabağı yere boşalttı kız da yerden alıp yedi. gözlerim doldu. bunlar genç kız elbet canları çekecek. bilge bile parasızlıktan sınav kağıdını arkadaşına satıyor. çalıp çırpmıyorlar ama elifin gururu sayesinde yeliz para aşırmaya başladı.
elifin paraları çalındı iyi oldu. bebeği aldıramayacak. bu sayede timuçinin annesi yardım ederse biraz rahatlarlar dicem ama elif yedirmez kardeşlerine.
derya da ne zaman elifi görse nispet yapar gibi ali ye yapışıyor. alinin konuşmasına bile tahammülü yok. gıcık kız yaaaa!
gerçekten tüm felaketler bunların başına geldi baydı artık. ama izlemeden duramıyorum.

elif in paralarını kim çaldıı ??

elifte salak sokakta paralarını sayıyo bide çantasını alın götürün der gibi tutuyo salak.... kapkaça uğramasınada ayrıca sinir oldum başlarına gelmeyen kalmadı insana fenalık getiriyolar hele o annesiyle konuştuğu an çok saçmaydı ben rüyasında konuşuyolar sanmıştım fragmanı görünce ama meğer hayaletiyle konuşuyomuş -tatlicadiarzu-

hadi yaa rüya değilmiymişş :1shok: :1shok:

aaaaaaaa sonunu kaçırmısım

o kadar temızledıı parayı caldırdıı yanı .. evet abarttılar canım dızı de kapkaç arttı yanı...
hırsızların akıllarına getirttiler sunu.... şu kapkaççılaraaa okkalı ceza vermek lazım bu arada...

a elif de karnındaki cocugun hakkını alsın canım babannesi parayı mezara mı goturcek versin...
baksınlar toruna.... adı da küçük timuçin olsun.

hadi yaa rüya değilmiymişş :1shok: :1shok:

hayır sonunda bu da oldu :roflol: bende fragmanı görünce rüya sanmıştım ama tam ocuğu aldırcaktı üstünü çıkarıyodu odada kimse yoktu sonra annesi geldi aldırma gibi sama sapan laflar etti şimdide doğurcak o çocuğu görmeye nasıl tahammül etcekse :mymeka:

güler misn ağlar msnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yuhhh yaaaaa :)))

bence elif o kürtaş odasında bayıldı ve anesini öyle gördü..
aksi olursa yanicanlı canlı gördüyse ben bu diziyi birdaha izlemem abicim =))
ne bu ya ermiş filan mı =)

kızlar yalnız önümüzdeki hafta heycanlı görünüyo ne zamandır ilk defa yeni bölümü bu kadar merak ediyorum acaba timuçinin annesi bebeği öğrenince ne yapcak CADIARZU

ayy okudukça gülüorum ne güzel yazmışsın yaa :) koptum valla aynen sana katılıorum her cümlesine o derya ne uyuz bi yarabbim yolda görsem dalıcam saç baş:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…