Küçük Kadınlar - Star Tv

timuçin ın annesii bence inanmayabilir elif e.. bebek baskasından mı diye sorar elif de mirası yıne istemez... elif de enayılık yapar

45. Bölüm Fragmanı

[dailymotion]video/x9563r_kucuk-kadynlar-dizisi-45bolum-fragm_shortfilms[/dailymotion]

haftaya bu çüçük kadınların babası çıkıyo meydana...
bakalım daha ne kadar saçmalıycaklar...

Yelizi bence reddetsinler...
derya da evde kalsın....

ayyy bu eve giren Ayaz ın düşmanı bence köpeği öldürdü göz dağı verdi...
sıra armii de heralde...

evet ya köpeği öldürdüler çok kötü bi görüntüydü çok kötü oldum( aslında bende diyorum hep daha ne kadar saçmalıycaklar diye ama izliyorum işte yinede:S babalarıda tekrar ortaya çıkıyo galiba ama artık çok geç olanlar oldu zaten.... önümüzdeki bölüm utku deryanın marifetlerini anlatıyo utkuya hemde deryanın yanında ama bu seferde ali elifin hamile olduğunu öğrencek kesin yine kavuşamıycaklar....

Offf valla bi insan bu kadar strese nasıl dayanır dert küpü bunlar resmen süreklide bişey çıkıyo hiç eksik olmuyo dertleri maşallah,gelecek bölümün özetini bende izledim baba çıkıyo ortalığa,tabi bu arada köpeğide ayazın düşmanları öldürdü bakalım daha ne saçmalıklar görücez bide alinin elifin hamileliğini duymasıda cabası sadece bunun için bile deryadan ayrılmayabilir böyle giderse bunları hiç kavuşturmayacaklar

küçük emrahın video filmlerini bilem geçti bunların dramları....

birkerede iyi birşeyler olsun.çok geriyor bu dizi insanı çook.

fragmanlarına bakıyorum artık........

Al Yeliz'i vur Derya uyuzuna :mymeka: Ahhh o Derya'yı bi versinler bana nolur yaa

cidden çok uyuz bir kız derya bakışları,konuşması...

yanı bence de elif ali ye kavuşmazsa kavuşmasın ama artık dert çekmesin...

şimdi bir trajil olayla da bebeğini kaybetmesin bari dogursun guzelce büyütsün

derya sevmiyor ali yi onun ki sadece bir takıntı. aliyi kapma takıntısı. hem elifin yanında olalım diyor hemde ali onunla ilgilensin diye kendini arabanın önüne atıyor. tam sopalık bu kız.
yeliz de iyice abardı zaten. sen kim o pahalı kıyafetleri giymek kim. yaşının asiliğine veriyorum.
ayaz yüzünden bakalım arminin başı ne kadar derde girecek. evlerine giren kesin ayazın düşmanı. gelecek bölümde ayaz vuruluyor.
köpeğin ölümüne üzüldüm. hayvanı kanlar içinde göstermeselerdi bari.
babaları gerçekten yaşıyorsa geç kalmış iyi haber. umarım kızlara sahip çıkar. tabi sağlıklı bir haldeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…