Küçük Kadınlar - Star Tv

evet ya aynen saclarida cok gicik cirkin sey
cok uyuz valla yaaa uyuz uyuz bakiyor
kendisini nasil arabanin önüne atti salak sey ya ay sinir oldumklava:

koca memeli deryaaa sen istesende elif gibi olamassınkii şeyi yanan azgın çürkin şeyy aynenn katılıyom hulicimm:1hug::1hug::1hug::1hug:

Derya'yla birlikteyken Ali'nin namusu tehlikede,bir an önce kurtulmaya çalışsa ondan iyi olur.

ayy bugun elif ali ye hamileyim diyor....

ama bence bu haftaya bir şok yaşar bebeği düşürür..
bir kötülük yine kapılarını çalar ... yanı yeter bence ..

ya da ali ile elif evlenirmiş.. bebeğe ALı babalık yaparken TıMUÇıN Çıkıp ben senin babanım dermişş

babaları geri geliyosa timuçinde gelebilir diye düşünüyorum ama iyice saçmalaşır dizi ama alinin deryanın gerçek yüzünü görmesi iyi oldu helal utkuya alkisalkisalkis salak ali bi daha barışmaz inş. deryayla elifin hamile olduğunu öğrenince barışabilir ama şutarafagitti

amam babalarının ölüsü dirisi bulunmamıştıkii....
babları sağ yada diri bilinmiyordukiiCADIARZUCADIARZUCADIARZU

babasının ölüsü bulunmuş
özetini okudumda..
annelerinin yanına gömmek istiolarmış cok pahalıymıs flnn

elıfe gıcık oluyorum artık.yuh yanı hamıle ve tecavuzle olmus hala bes kurus parası yokken annesıne soylemıycem dıye dırenıyor bu ne sacmalık ya.bıraz mantıklı senaryo lutfennnnnn.

gurur guruda bi yere kadar yani saçma şeylerede gurur yapmak yersiz bencede mavişi desteklemiyor değilim bazenşakkıdı

Küçük emrahın filmleri solda sıfır bırakan bu kadar bunalım bi dizi görmedim timuçinin annesinide hapse attılar dahası hesaplarına el kondu yine gün yüzü göremediler yani,sürekli bi felaket hele o yelizin gidip tefeciden para istemesi falan zaten bi tefecileri eksikti oda oldu

tefecilerde zaten liseli kızları bekliyor para verelim diye..naniknanik

Öfff ben bunun orjinalini seyretmiştim, orda bu kadar fena değildi küçük kadınların durumu.
bende arkadaşlara katılıyorum, gururda bir yere kadar.
Benim çocuğum, kardeşim, annem, nenem neyse muhtaç, ben daha trip yapcam yani olcak şey değil. Abartmasınlar senaryoyu artık. Zaten normal halinden saptı, bari araya güzellikler katsınlar....

bu bölümde elif merdivenlerden yuvarlanıyor. şimdi bebeğini de kaybeder. al sana dram.
yeter artık birazda iyi şeyler olsun artık.
hala neden yelizi tokatladı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…