Küçük Kadınlar - Star Tv

akşam biraz bakayım dedim baktım köpekleri öldü öyle üzüldülerki hayvanları çok seviyorum bende ağlarım bir hayvanım ölse ama kızdığım konu ablalarının hamile olduğunu öğrendiler aldır abla biz kendimize bakamıyoruz dediler çok sinirlendim bir köpeğe bakabiliyolar çocuk olunca bakamazlarmış ona sinirlendim hayvanlarıda sevelim ama önce insana değer verelim kendine değer vermeyen hiçbir canlıya da vermez

elif kesin bu bölüm çocuğu düşürür nasıl çalışmak öyle fabrikada göze soka soka bütün yükleri taşımak üstelik hamilelğin ilk ayında:1closedeyes:

ya ben izleyemiyorummm..babam açmıyo o kanalı sevmyomuş o diziyi oof çatlıcam yaa..netten izlicem mecbur=(

mıh gibi yapışmış demekki tatlım:roflol:bu dizi diğerlerinin aksini ıspatlamaya çalışıyo sanırım şakkıdı

elif kesin bu bölüm çocuğu düşürür nasıl çalışmak öyle fabrikada göze soka soka bütün yükleri taşımak üstelik hamilelğin ilk ayında:1closedeyes:

onların bebeklerıne bsey olmaz canım bı kere yapmkla hamile kalıyolar dusurmezler merak etme :))

enammmmmm bunlar ugursuzluklarını kadınada bulstrdıı cok acııdm kadına yaa ( gitti parmkalarıı

bilge hakkı devrime ne yazısı yazıo

ay türk filmine döndü kiz telefonla konusmak icin sirtini döndü halalari eve geldi

dünki bölümü izlerken fenalık geçirdim,niye o bebeği doğurmaya karlı anlamadın gittimCADIARZU,herhalde daha fazla aç insan olsun diye:1shok:,sinir oldum,ondan sonra yeliz hiç kafa yok:1ninca:,biraz saksığı çalıştır be kızım:mymeka:,para yok pulu yok hala yok mafya yok hırsızlık,böyle insalara sinir oluyorum,bir tek o fabrika olayı beğendim diyebilirim çünkü gerçekleri gösterdilersengözlerimebaksanab,yane durum o kadar vahim ülkemizde diyebilirim:1ninca:,ve bu diziyi biraz daha ferah yapabilirlerşakkıdı,zaten insanlarda sıkıntılar var bir de tv açinca ruhunu karartıyorlar daha fazla,ne bilim kızdım:enbuyukkk:

ben dünkü bölümü izleyemedim ama Allah rızası için şu elifin saç modelini değiştirsinler artık bi kerede açsın bişey yapsın kuscam valla :bbo:

Dün izlediğimde yine fenalıklar geçirdim her seferinde izlemiycem diyorum yine bakıyorum malesef,şu elif düşüyo onca merdivenden yine bişey olmuyo,umut hemende biliyo elifin tecavüze uğradığını sanki yanındaydı,deryaya ve kaküllerine iyice gıcık oldum,enişte gecenin yarısı o evden nasıl çıkıyo gizlice ve hala bunu nasıl farketmiyo anlamadım,yeliz hala daha o iğrenç kıza güvenmeye devam ediyo sanki bunca olay onun yüzünden başına gelmedi,bilgenin sürekli şiirsel konuşmalarıda baydı iyice,elife zaten söyleyecek söz bulamıyorum o zaten sefilleri oynuyo kısaca dizi tam karamsarlık abidesi offff(

dream haklısın bacım yaa :))) duygularıma tercümansın
ama umut deeel utkuu kaydirigubbakcemile3

Evet ya Utkuda aşk meleği Eros mübarek :roflol: ama yinede o olmasa Ali Deryanın ne fesat olduğunu öğrenemiycekti.... Bilgenin şiirsel konuşmaları benide baydı bide Yelizin salaklıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…