Dün izlediğimde yine fenalıklar geçirdim her seferinde izlemiycem diyorum yine bakıyorum malesef,şu elif düşüyo onca merdivenden yine bişey olmuyo,umut hemende biliyo elifin tecavüze uğradığını sanki yanındaydı,deryaya ve kaküllerine iyice gıcık oldum,enişte gecenin yarısı o evden nasıl çıkıyo gizlice ve hala bunu nasıl farketmiyo anlamadım,yeliz hala daha o iğrenç kıza güvenmeye devam ediyo sanki bunca olay onun yüzünden başına gelmedi,bilgenin sürekli şiirsel konuşmalarıda baydı iyice,elife zaten söyleyecek söz bulamıyorum o zaten sefilleri oynuyo kısaca dizi tam karamsarlık abidesi offff(
kesinlikle katılıyorum artık bitmeli.sırf annem izlemek istiyor diye izliyorum yoksa baygınlık geçirten bir dizi. elifin çabası mücadelesi tamam iyi hoşta yani baydı artık ya. saklancak şey var saklanmıcak şey var. arminin deli gibi bağırıp herkesi azarlamasına gıccık oluyorum ali ye bu hafta ne çok bağırdı şeytan diyo çarp suratına. en ufakları fazla bilmiş oldu paraya alıştı, yeliz tam salak daha çok bela açar ailesine. bilge en safları ama o da çok iyimser. insan bi kerede yeter demezmi ya. timuçin apar topar öldü, ailesi para içinde yüzerken nerdeyse eliflerden borç isteyecek duruma geldiler hay allahım nolur biraz mantıkkkk
ya bu adam yelizin oraya geldi parayi vermeye.... evdekileri hic mi fark etmedi adamin yok oldugunu???? cok yakin oturmuyorlar diye biliyorum..... (enisteden bahsediyorum)
cok sacma idi orasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?