Küçük Kadınlar - Star Tv

al bendende o kadar yaniii...:))
elif hanım düştü kalktı bebeğe bişey olmadı yaa..
ay o deryaya bende gıcığım..
enişte gerçekten nasıl çıktı o evden hala sürekli başında o adamda başında..
yeliz tam bir salaklık abidesi..
ama bilgeye bişey diyemiyorum polyanna gibi herşeye iyi tarafınfan bakıyor.. en azından onun olduğu bölümleri seyrederken aptal gerizekalı diye söylenmiyorum..:sm_cool:
çünki diğer kızlara her dakika söylene söylene izliyom valla Çok üzgünüm çoook
yoksa kendime işkencemi ediyom ben yaaadelikafaduldenkafamçokkarıştı

Ben de yazılanlara katılıyorum.Bir insanın başına da bu kadar olay gelmez diyorum yani .Allah korusun bizleri:Saruboceq:Bu dizi yüzünden ruh hastası olucam,neden izliyorum bende bilmiyorum alışkanlık oldu galiba..delikafadulden
Yelize bende sinir oluyorum,Armi çok dikkafalı,Bilge de fazla polyanna,Küçük kız adını unuttum fazla bilmiş...Elif herşeyi gizlemeyip,paylaşsaydı bence kızlar daha anlayışlı olurlardı.
Umarım bu sezon biter....

aynen kızlar guzel yazmıssınız ne dıyım daha.sırf daha ne sacmalıycaklar dıye bakıyorum.onca merdıvenden dus kalk bısey yokmus gıbı.su elıf kardeslerınden bıle herseyı saklıyor yalan soyluyor.sacmalık dız boyu bencede bıtsın daha sacmalıycak konu yok sanırım

dizi tutsun diye dram üstüne dram insanlar ekşın seviyorya sürekli kötülük geliyor kızların başlarına bunalttılar iyice suyunu çıkardılar işin

kesinlikle katılıyorum artık bitmeli.sırf annem izlemek istiyor diye izliyorum yoksa baygınlık geçirten bir dizi. elifin çabası mücadelesi tamam iyi hoşta yani baydı artık ya. saklancak şey var saklanmıcak şey var. arminin deli gibi bağırıp herkesi azarlamasına gıccık oluyorum ali ye bu hafta ne çok bağırdı şeytan diyo çarp suratına. en ufakları fazla bilmiş oldu paraya alıştı, yeliz tam salak daha çok bela açar ailesine. bilge en safları ama o da çok iyimser. insan bi kerede yeter demezmi ya. timuçin apar topar öldü, ailesi para içinde yüzerken nerdeyse eliflerden borç isteyecek duruma geldiler hay allahım nolur biraz mantıkkkk

Haklısın canım valla ne güzel yazmışsın hepside birbirinden beter al birini vur ötekine işte çok sıkıcı iyice bunalttılar

güççük garılar başladı nerdesiniz millet

Dizi bitmesin diyecek tek kişi benim galiba ben çok beğeniyorum bu diziyi ya merakla seyrediyorum.:))). Hayattaki zorluklara rağmen konuşmaları çok ders verici bakın biri burayı okuyup sizin yüzünüzden diziyi bitircek

Son düzenleme:
Bence Derya yalan atıyor Ali uyuya kaldı o da bu durumdan faydalandı korkulur bu kızdan.... Yeliz bence filmin sonunda Cengiz le evlenir diyormuşum ama düşünmüyor değilim... En akıllıları bence bilge!! Bu dizinin bu bölümünde bende farkettim ya gerçekten ne kadar bela varsa bunları buluyor ama ben diziyi yine de beğeniyorum :)

Bende aliyle deryanın o sahnesini göremedim noldu bence derya oyun yapıyodur denisimin dediği gibi kesin uyudu çocukta bişey oldu zannediyo,geldi yine bütün belalar elifi buldu bu kızda acaip bela çekme yeteneği var bu seferde hapislere düştü bi o eksikti tam oldu yani,elifin badeyi benzettiği kısmı beğendim ama bi nevi aliyle elifin birleşememesinde badenin katkısı çok büyük iyi yapıştırdı elif lafı,bu arada elif hapisten yırtar bu seferde yanlışlıkla kötü yollara düşer çünkü o sauna hiç tekin bi yer değil kesin orda çalışmaya başlar

yuh yuh diyorum başka da bişicikler diyemiyorum yani herşey bunları bulmak zorunda sanki. ya arada iki iyi haberde olsun ya. garibimler sevinmeyi bile unutmuş o bilgenin hali neydi öle. sevgi kelebekleri gibi pır pır uçtu. delikafadulden elif hapiste kalmaz kesin o masaj salonuna gider ve başı belaya girer de diyemiyorum hep belada çünkü. yeliz enişte maceraları yine başlıyor. ali de baydı artık bi kararlı olup şu deryayı defedemedi yani kızın parmağında kukla oldu. söylenip söylenip izlemiyormuyum kendime de kızıyorum benneyaptımki

ya bu adam yelizin oraya geldi parayi vermeye.... evdekileri hic mi fark etmedi adamin yok oldugunu???? cok yakin oturmuyorlar diye biliyorum..... (enisteden bahsediyorum)

cok sacma idi orasi

elifin bebeği hapishanede büyür artık............

Çok sinir bozucu olmaya başladı artık ya.
Bir kere de iyi birşey olsun şu kızların hayatında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…