Küçük Kadınlar - Star Tv

reklamlarda bi türlü yakalayamadım ben geçen hafta seğretmemiştim
elif sanki hastanede ali de başındaydı
neler olduğunu bilen varmı kızlar :uhm:

reklamlarda bi türlü yakalayamadım ben geçen hafta seğretmemiştim
elif sanki hastanede ali de başındaydı
neler olduğunu bilen varmı kızlar :uhm:

bende bilmiyorum canım yarın nasılsa görürüz yine ne gibi saçmalıklar bizleri bekliyor kimbiliryerimseniben

evettt bakalım bu akşam bizi neler bekliyor? ne gibi saçmalıklar görücez. aslında ya şikayet etmicez, ya da izlemicez demi? ama olmuyor işte tuhaf bi şekilde kimi zaman merak ediyorum. annemde büyük etken tabi. elif hapistede başına bela açıyor sanırım neyse izleyelim yorum yaparız.

iremle konuşmaya gitmişti, alacaklı bi adam geldi. iremle tartışırken irem adamın kafasına vurup adamı öldürdü vurduğu şeyde de elifin parmak izleri kaldı herzaman olduğu gibi. iremde suçu elife attı. işte bu yüzden cnm.

bu kadarda olamaz biraz bakayım dedim elif hastanede çocuğunu kaybetmiş yatıtordu olması gibi düşmeside acaip oldu çocuğun hastaneden sonra daha kimbilir neler gelir başlarına ne sonunu izledim dizinin ne başını izlediğim sahne bu kadardı daral geldi dizinin adı küçük kadınlar değil başlarına durmadan gelen felaketler olmalıymış

Bi taraftan düzelirken bi taraftan gene kötüye gidiyo.... Tam Ali gerçekleri öğrenmişken şimdi Derya yine haince bi plan yapcak gene kavuşamıycak Aliyle Elif benneyaptımki Şu Derya ne arsız kız ya dizide olsa sinir oluyorum :smiley-cool:

aynen canım yaaa ne kıl bişe o ölee gel beni öldür dio :mymeka: :mymeka:

yine tam küçük emrahlık bi bölümdü vallaa..öle diom diomda izliomya şu diziyi kendime hayret ediom vallaaaaaa

yani izleyipte bu kadar sinir olan benden başka kimse varmı acaba? yok bırakcam artık zaten. bu ne canım böle? kız düştü çocuğu düşürmedi oturup dururken gitti bebek. haftaya bi de kafayı iyice tırlatıyo galiba. kimin çocuğu vardı onun elinde ya? iremde ne kötü ya bencil kız. derya demeyin zaten boğasım var o börtlek gözü. badeye de deli oluyorum artık. bu dizide en favorim hulusi..

ben bu diziyi seyrettikçe çok geriliyor sinirleniyorum...klava:
hepsinin başı ayrı ayrı belalarda..... yelize acaip sinirime dokunuyor... kendi hayatını arkadaşı yüzünden yaktı gitti... ay dün yine bir saat tv ile kavga ettim delikafadulden delikafadulden delikafadulden

yaa elifin cocugu düştümü ben kaçırmısım orayı
haftayada tırlatıo herlade..tımarhaneye yatmassa iidr

yaa elifin cocugu düştümü ben kaçırmısım orayı
haftayada tırlatıo herlade..tımarhaneye yatmassa iidr

Evet canım, Armi'yi tv.de çok sıkıştırdılar sorularıyla oda fenalaştı düşürdü bebeğini sonra hastaneye kaldırıldı Ali de gitti...

Bu arada Aliyle Deryanın ilişkiye girdiğini duymayan kalmadı :roflol: Bade Kemale bile söyledi önümüzdeki bölüm Deryada abisine söyliycek galiba abisini çağırdı ya ıstanbula :bbo:

ya tam saçmalık
ilişkiye girdin madem en özel anın ne diye herkese anlatıonn :mymeka:

bence alı yapmadı o kızla sızdı.kullanıyo konuyu derya salagı nasıl anlatılıyo kadınlar su dızılerde sınır oluyorum.kendını sevmeyen baskasını seven senınle zorla bırlıkte oldugunu anladıgın ksıının yanında ne ısın war.her dızıde bu boyle sankı yapıskan kadınlar erkeklerın pacasında asılı gıbı yansıtılıyo dızılerde.senı sevmıyo elıfe asık ne kadar dayanır kı ınsan bıde yattık dıye cıktı ortaya.

tabiki ali bişey yapmadı
salak derya faydalandı işde birde badeye anlattı evet önümüzdeki bölümde abisine anlatacak sanırım çabucak evlilik olsun diye.. garibim olan aliye oldu..
elife bende hayret ettim o kadar çalıştı zorladı düştü bebeğe bişey olmadı bir programı seyretti oturduğu yerde düşürdü bebeği...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…