Küçük Kadınlar - Star Tv

bi insan kendini sevmediğini bile bile nasıl evlenir o evlilik nasıl yürür bu derya gıcığı alinin kendisini sevmediğini bile bile diretiyor bide abisini çağırıyor maksat alinin gözünü korkutmak işte amaan çok iç karartıcı valla bazen iyice bunalıyorum ne zaman yapacak sezon finalini bi bitse artık

kızlar nette okudumda
armi kaza yapmıs gerçkte arabaasıyla
okan yalabıkan ayrılmıomus başından

armi uzun bir süre olmaz dizide. baya baya kötü bir kaza geçirmiş çünkü. dizinin laneti oyuncuları bulmaya başladı galiba. tövbe tövbe ya. yani akşam yaprak dökümünde bile iki mutlu olay oldu, düğünler oldu, oynandı, sevinçli hbrler verildi. bu dizide tek bir mutlu hbr görmedim yaa.

Küçük Kadınlar dizisinin Armağan'ı Hande Soral otomobili ile 4 takla atarak kaburgalarını kırdı!

Küçük Kadınlar dizisinin Armağan'ı Hande Soral otomobili ile 4 takla attı. Kürek kemiğindeki kırık nedeniyle üç saat ameliyathanede kalan oyuncu, Okan Yalabık’ın yüreğini ağzına getirdi. Yalabık, hastanedeki Soral’ın başından ayrılmıyor.

Hande Soral, Küçük Kadınlar dizisinde canlandırdığı karakterle büyük beğeni topluyor. Soral'ın sağlık durumu giderek daha iyiye doğru gidiyor.

Kaynak

Çok üzüldüm ya :çok üzgünüm: Ama hala Okan'la ne alakaları var çözemedim CADIARZU

Küçük kadınlar dizindeki armi (Hande Soral) trafik kazası yaptı. Dizi film setine giderken aracı kaza yapan ve hemen hastahaneye kaldırıldı. Yapılan tetkikler sonucunda armi ‘nin kürek kemiğinde kırık olduğu belirlendi. Arkadaşı Okan Yalabık bir an olsun yanından ayrılmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…