Küçük Kadınlar - Star Tv

yüregimi yaktin cansu senağlama

Allah cezani versin bade hersey ,hepsi senin yüzünden

sanirim hulusi bey ,o ögretmenle evlenip cansuyu evlat edinicek :Saruboceq:

ayyy yeterr birileri artik gülsün ve mutlu olsun yhaa :gitme:

Babam da Hulusi Bey bu kızlara neden himayelik yapmıyor diyor,ben de dedim o zaman bu senorya çıkmazdı diye.

Bu arada Niran Ünsalın şarkısına bayıldım,diziye ayrı bir hüzün kattı.

Tamam severek izliyorumda,
artık bünyeme ağır gelmeye başladı...
Aşırı doz hüzün alıyorum resmen
Kara bulutları dağılmayan dert üstüne dert ekleyen bir dizi.

Bende artik düzgün giden seyler görmek istiyorum yaaa.Vallahi bunaldik artik.
E birakamiyorumda.Cünkü basindan beri bakiyorum.
Ama buda anormal yaa.Bu kadar belami olur insan hayatinda.Nereye ellerini atsalar bela bela bela.

ben bıraktım artık
aynı saatte canım ailem var artık onu izlicem
çok daha kaliteli konusu zengin bi diziymiş

yuh artık ya yeni fragmanı gördünüz mü Arminin saçları ıslaktı kesin oda tecavüze uğradı :tomato: yeliz zaten iyice kötü yola düştü :sinifsinif: valla ekin türkmen diziden çıkmakla çok doğru bi karar vermiş hiç kızmıyorum ona vereliniortak

aglamaktan insanın gözleri şişiyor nasıl dizi bu ya bu kadar mutsuzluk bir diziye fazla değil mi? oyuncular içinde cok sıkıcıdır eminim para derdine katlanıyorlar bunun senaryosunu yazanın kesin sorunları var :hulya:

bende bu diziyi izlerken içime fenalık basıyor...herşeyde bu kadar üst üste gelmez yani

bide armağan ne kadar kilo almış öyle :1shok:

bencede... acıdan zevk alan biri yazıyo galiba seneryoyuda bize ne demeli bizde izliyoz kaydirigubbakcemile3

Artık ne söylicek ne yazıcak bişeyim var bu dizi hakkında, bıktım yeminle :çok üzgünüm:

ya şu armağan ne gıcık bi kız
bide nasıl şişmanlamış.
en akıllıları en küçüğü bilge valla
bide yeni gelen kızı beğendim,aslan gibi
armağan havlamaktan başka bi işe yaramıyor.lülülülülülü

Kücük kadinlarin yapimcisi huuuu.Sana sesleniyorum.Ya bu diziyi bitir yada artik adam gibi senaryo yazin .

sanirim armiye tecavüz etmemisler hihoyyyt

o uc serseri tutmuslar kollarindan bacaklarinan evden cikartiyorlardi

sonrasinda aliyle utku aralarinda serseriler karakola cekilmisler falan diyorlardi,armi o sirada yerde yatiyordu,utkuda armi cevap ver diye mizildaniyordu kaydirigubbakcemile3

eylül ,cansuyu kacirdi mi napti anlayamadim orasini ,cocugu kaybettik diyordu bi adam

eylül ,cansuya arkadasligimiz sir kalicak söz mü diyordu

yeliz deseniz o bi adamla bulustu,bilge aldigi paralari yuzune firlatti ,bedelin bumuydu dedi istemiyorum parani dedi :sinifsinif:

bakalim neler olucak..

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.bu dizide baydı benı yaaaaaaakannehirakannehir.yeter ya hic mi ıyı bır sey gelmez bu ınsancıkların basına.kafamçokkarıştı:roflol:.yada senaryosunu degıstırseler bari.bırde su var dızıdekı alı varya onueskısehırde gördum temmuzun sonu gbi.filim cekıyorlardı.konustum.hakketen yakısıklı cocuk gözleri mavi.lens degil.onada dedım bu dızıde hıcmı ıyı bıse gelmıyecek sızlerın basına.güldü:roflol:senarıstımız böyle yazıyo dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…