Küçük Kadınlar - Star Tv

57. Bölüm Özet

Cansu okula başlıyor

“Küçük Kadınlar” artık saat 22.00’de ekrana gelecek. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Cansu okula başlıyor ve ilk gününde bütün sevenleri onu yalnız bırakmıyor.

Bilge, Yeliz’i takip ettiği evin kapısında olay çıkarır. Yeliz, Bilge’yi susturmaya çalışır. Ama Bilge sinir krizi geçirmektedir ve ağzına geleni söyler. ıki kardeş fena kapışırlar. Bilge evi terk etmek üzere hareket eder, Yeliz onu durdurmaya çalışır. Bilge’nin tek şartı vardır o da, Armi’nin eve dönmesi. Eğer onu eve döndürmeye başarırsa her şeyi unutacağını söyler. Eylül kaçak mahkum abisini ziyarete gider ancak polis yerini öğrenmiştir. O da ılyas’ı eve getirir ve kızlardan gizli yukarda onu saklar. Yeliz’e Simge’den bir telefon gelir ve ona bir iş teklifinde bulunur. Eczanede karanlık işler devam etmektedir. Armi’ye “sigorta için” diye bir evrak imzalatırlar. O da neyi imzaladığını fark etmeden imzalar. Ölen çocuğun babası ise Serdar ve Kerim’den hesap sormaya gelir. Yeliz, Armi ile konuşmaya gider ve özür diler. Cansu okula başlayacaktır. ılk gününde bütün sevenleri onun yanında olur. Fakat okuldaki ilk gün Cansu için pek de güzel geçmez. Eylül ona moral ziyaretine gelir ve söyledikleri Cansu’yu az da olsa teselli eder. Armi sonunda eve döner, Bilge çok sevinir. Utku ve Ali de Armi’nin dönüşü ile rahat bir nefes alır. Eylül ise tedirgin olur. Gece tuvalete kalkan ılyas, Armi’ye yakalanır ve evde ortalık karışır.

bu bölümde yeliz hanım artist oluyo galiba delikafadulden başka bişey olacağıda yok zaten kaydirigubbakcemile3 arminin diyarbakırdan getirdiği çocukta ölmüş bide kefenlemeden gömüyolardı galiba :1shok: yine içimiz kararcak

bende artik sIkIldim bu diziden....
cok severek izlerdim ama hep mi kötü seyler olucak bu dizide....
oyunculari seviyorum ama konu gercekten cok sIkti

59. Bölüm Özet

Yeliz’e şok teklif

Hulki, Yeliz’e şok bir teklifte bulunuyor.
Tuzağa düştüğünü geç fark eden Armi’nin hayatı tehlike altındadır. Utku hastanede babası ile ilgilenirken Armi’den ve onun başına gelenlerden habersizdir. Kaçmayı başaran Armi evi arar ve kardeşlerinden halalarında kalmalarını ister. Bu telefonla kızlar iyice panikler. Eylül’e hiç ummadığı birinden çok iyi bir iş teklifi gelir. Abisi ılyas yüzünden Ali ile Eylül’ün arası iyice gerilir. Hulusi reklam şirketindeki işine geri dönen Yeliz ile konuşmaya gider. Aralarındaki konuşma çok tatsız geçer. Güç bela eve dönen Armi tedirgindir zira, bulaştığı tehlike çok büyüktür. Kardeşleri de hala tehlikededir. Bilge’den Yeliz’in Hulki ile görüştüğünü öğrenen Armi onu takip eder. Hulki’nin ısrarlı aramaları karşısında buluşmaya giden Yeliz ondan şok bir teklif alır. Armi, Yeliz’in bir seçim yapmasını ister. Ama bu durum aileyi iyice dağıtır. Şevkiye, Cansu’yu alabilmek için kızları bir arada tutmaya çalışırken bir sürpriz darbe de Bilge cephesinden gelir

Ya yine dayanamadim internetden suan izliyorum...
Ben bu Yelizin miymintili aglamasindan biktim...
Kücük kadinlar senaristleri duy sesimi...

klava:
klava:klava:
klava:klava:klava:
klava:klava:
klava:

hep kötülük hep kötülük dizide yaşasın kötülük ekşın bu kadar dramıda kaldıramıyor artık izleyici bunaldı yapımcılar bunalmadı o kadar diziler yayından kalkıyor bu dizi kalkmıyor şaşırtıcı doğrusu

valla ben şu yelizle hulkinin olayını hiç doğru bulmadım para uğruna daha 18 yaşına bile girmeyen küçük yaştaki bi kızla neredeyse 60 yaşına merdiven dayamış bi adamın evlenmesi ahlak kurallarına ne kadar uyuyor bilemiyorum resmen halis toprak olayına döndü zaten dizide iyice saçmalamış durumda,eskidende içimi karartırdı şimdi iyice baymaya başladı,maşalllah yelizin şansıda yaşlı adamlardan açılmış ne hikmetse

adam iktidarsızmış ondan dokunmuyomuş kıza CADIARZU
ama tedavi olmak istiyorum dedi telefonda
bu arada o hastanedeki kadın eylülün annesi hulusinin eski karısı falan mı ya all alla merak ettim kim o acaba

bende hayret etmiştim o sapığın yelizle kardeş kardeş yatmasına....
ben kaç bölümdür izlemiyorum içim karardı artık valla
yelizde ne kadar salak babası yaşındaki adamın tacizine uğradı gitti babası yaşındaki adamla evlendi gene tam bir aptal

bu arada o hastanedeki kadın eylülün annesi hulusinin eski karısı falan mı ya all alla merak ettim kim o acaba

inşallah tedavi olamazzzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

neeeeeeeeeyyyyyyyy hulki iktidarsızmı..neden evlendiki genceik ızla sapıkmıdır nedir.akannehir

zuhahhaa ayy koptum yorumlarınıza süpersiniz kaydirigubbakcemile3
tedavi olcak ama buldu yeliz gibi kızı olmaz mı hiç
yelizin keyfi keyf şimdi o zmn görücez onuda
ya buarada enişteye noldu bende takip etmiorum eskisi gibi arada izliorum denk gelirse onu göstermio hiç halayla boşandılarmı acaba

yelizle şöföründe ilişkisi olabilir ilerleyen bölümlerde kocası yaşlı şöförü çok genç nedense

enişte öldü sanırım..

hulki hiç evlenmemiş öyle demişti.

amann enişte öldümü aaa şaşırdım bu yeliz onla birlikte oldumu peki enişteyle yani bi ara hatırlıodu böyle elbiler alıo adam ona falan aklına geliodu

şöförle ilişkisi olabilir bende öyle düşündüm.. zaten çocuk bakışlarıyla belli ediyo kesin olur hulkide duyar kurşuna dizer bunları :)

ben bölüm unutmuşum izlyemedim. şöför yakışıklımı kim tanıdık bi oyuncumu..

ben hulkinin oglu çıkar gayri meşru yelize aşı olur die bi seneryo yazmıştım.akannehir

yok enişteyle ilişki olmadı adam kendi kenidene sapıklık yaptı.

hımm.. anladım cnm
bu şöför kim biliyomusun genco vardı ya hani orda bi çete vardı onun başındaki çocuk hani ikizlerden birine aşıktı sakallıydı burda sakalsız ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…