Küçük Kadınlar - Star Tv

Bence de arkadaşlar kesin şöförle ilişkisi olacak. Hulki tedavi olmak için yurtdışına gider. Yeliz de şöförle yakınlaşır kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben de fragmanlardan takip ediyorum bu diziyi,bitsin diye de dua ediyorum ayrıca....armağanla utku sonunda o duruma gelmiş haa,hayret...yaa eylül huysuz amcanın kızı tamam da o kadın karısı mı yoksa gayrimeşru çocuk mu eylül ?

evet eylül huysuz amcanın kızı evliyken başka bir kadınla beraber olmuş sonra pişman olmuş pişman olduktan sonra diğer kadın kucağında çocukla gelmiş sonra huysuzun hanımı kızınıda alıp giderken trafik kazası yapmış kızıda karısıda kazada ölmüş daha sonra eylül yetimhaneye annesi tımarhaneye gitmişler huysuzun kızından karısından haberi yoktu benim öyle kızım yok falan diyor işte böyle kader o çocuğun ne suçu varsa önce kendini suçlamalı

karısının hayatını bititren de huysuz oldu yani.....kötü adam huysuz desene....yazık yaa eylülü o duruma düşüren de huysuzmuş demek...üzüldüm bak şimdi

Bu hafta Samanyolu'nu izlicem, bıktım bu dizinin içimi karartmasından..

salak utku ,iyi alıstı ha bir o kadınla yat sonra armi ile..

armi ne oldu o laflar ,yedin mi lmaz:

dostum bunlar küçük kadınlar değil küçük ......lar olmuş durumda. en küçüğü bile o yolun yolcusu baksana. fragmanlardan izlediğim kadarıyla o bilgin olan kız bile erkeklerle bi haltlar karıştırıyor:)

cok sacma bir yorum yapmissin tebrik ederim cok düsündünmü yazarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…