Küçük Kadınlar - Star Tv

cok sacma bir yorum yapmissin tebrik ederim cok düsündünmü yazarken

bana göre de sen çok saçma bi yorum yapmışsın. işte kime göre neye göre diyoruz biz bu duruma. çok düşünmedim bu yorumu esasen bi arkadaşım yaptı ben de koptum çok komik buldum, doğruluk payı da var çünkü bence ve buraya yazdın. cevabını aldın.

kızlar yaa bu bölümde armağanın pijamasına bayıldım.
kış manzarası vardı üzerinde karlar var..
markası ne acaba?

armi ne kadar gıcık bir tip bu dizi çok sıktı artık reklam aralarında arada bir baktım ne kadar isyankar bi kız hataları yapıyolar ders çıkarıp uslanacaklarına tekrar hata yapıyolar sonrada herkesi suçluyorlar en son armı yukarıya doğru bakıp bağırıyordu allaha isyan ediyordu dizilerdede anlamış değilim bişey derken yukarıya bakıyorlar allahu teala heryerde her şekilde dua edilebilir yukarıya doğru bakmadan da dua olur ellerini aç dua et armi en son isyan ediyordu kapadım yap yap başkalarını suçla ne ala

Bilgeyi anlamadım bende..noluosa o kadar evden gidicek..
Ayrıca yeliz gerçekten bi canavar yetiştiriyo..biri şuna dur desinnn..

ayy utku ne hale gelmiş öyle yazık armiye de yaa
yelize de iyice sinir oldum sonradan görme oldu iyice
cansuyuda benzetti kendine inş armi düzeltir şu çocugu

arminin sinirli hallerini aynı kendime benzetiyorum çok seviyorum bu kızı yaakaydirigubbakcemile2

huysuz eylülle konuştu babanım uleyn dedi eylülde iyi laf yapıştırdı hani postayı koydu adama sonra çıktı gitti yolda aglaya aglaya orda bitti

Önce şu Yelizi bi güzel pataklasam, kuyruğuna da Cansu'yu bağlasam ne kaa muhteşem olur.
Armağan da gel döv beni diyo ama o az beklesin.

Düşündüm de bu dizideki herkesi pataklamak istiyorum ben istisnasız.

cansuda birden parayı görünce çığrından çıktı bu kızlarında bi ayarı yok yeliz desen para için gidip yaşlıyla evlendi,armağan desen ona buna çemkirir,diğeri gurur abidesi hepside birbirinden beterler,bide huysuz eylülün babası çıktı off keşke bitse artık

ALINTI

Çocuklarım olmadan asla diyorsan ALıYE'Yı;

Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BıNBıR GECE'Yı;

Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLARI;

Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇıFTLıĞ'Nı ;

Çocuklarımın hepsi tek bir kişiye versin diyorsan YAPRAK DÖKÜMÜ'NÜ ;

Sülalenin hepsi birbirine versin diyorsan AŞKI MEMNU'YU izle ))) kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…