Küçük Kadınlar - Star Tv

:roflol::roflol:çok iyiymiş ya

ya bu dizinin senaristleri nasıl bi psikolojiye sahip anlamadım ben yine yelize tecavüz ediliyokaydirigubbakcemile3

ya valla tecavüze uğramayan kalmadı bu dizide. bakire kalan var mı kızlardan

evet kaldı senarist şaka şaka güzel şeyler olur diye düşünüp reklam çıkınca bu diziye bakıyorum hep aynı karamsarlık insanın psikolojisini bozar bu tip diziler

evet kaldı senarist şaka şaka güzel şeyler olur diye düşünüp reklam çıkınca bu diziye bakıyorum hep aynı karamsarlık insanın psikolojisini bozar bu tip diziler

evet ya bilmiyorumkismile
bi de yaprak dökümü böyle karamsarlığa itiyor beni. bitseler keşke!

hakkaten kız yine tecavüze uğruyo ama bundan öncekinde eniştesi tecavüze yeltenmişti olmadı,kocası zaten yapamıyo malum yaşlı ama bu sefer bakirelik filan gidiyo sanırım kesin tecavüz bu zamana kadar bakire kalması mucizeydi zaten

armi hala utkuyla konuşuyo ya ben ona gülüyorum. utku bu armiyi daha ne kadar boynuzlicak acaba

Yeliz yırttı son anda
Offf çok heycanlıydı bu bölüm
Ama ben boşanmalarını istemiyorum yaw
Yeliz dönsün kocasına piliss

güzeldi güzeldi. ben de çok beğendim. işi gücü bıraktım izledim valla gayet güzel bölümdü. armi de lafı koydu allah analı babalı büyütsün ne diyim..

bi de bu dizide herkes hapse de düşüyor
yeliz
ölen ablası adını unuttum
utku
ali midir nedir : )))

herkes ya tecavüze uğruyor ya hapse giriyor. :teytey:

evet kader mahkumları hepsi mağdur yelizde maşallah bir akıl var sanırsın otuz yaşında çok olgun

bu yelizin arkadaşı çocuk adını unuttum dürüstmüş ömerin sesini kaydedip hulkiye dinletti iyi yaptı bence hulki o çok güvendiği adamının nen mal olduğunu anlasın,çocuk yelize aşık bence ama yinede doğrusunu yaptı,yelizde son anda yırttı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…