Küçük Kadınlar - Star Tv

bi de bu dizide herkes hapse de düşüyor
yeliz
ölen ablası adını unuttum
utku
ali midir nedir : )))

herkes ya tecavüze uğruyor ya hapse giriyor. :teytey:
kaydirigubbakcemile3 evet ya neden hep öyle
herkes ekşın peşinde aklinialirimsmile

Ceyhun çok tatlı bi çocuk yaa,Yelize aşık bence ama,yinede gitti doğru olanı yapdı helal olsun..
Evet sanırım bilgede ölüyo..

bilge,de ölseydi esas "yaprak dökümü" bu olurdu artıklmaz:

Canım Utku ile Armağanın araları limoni biliyorsun.Utku yine Armağa'a yalvar yakar tabi.Artık Utkuyla bir geleceklerinin olmadığını,bebğine sahip çıkması gerektiğini söyledi.Utku da Tezelle evlenmeye karar verdi bunu da Tezele söyledi istemeyerek de olsa.Tezel dükkanda yığılıp kaldı Armağan da tesadüf oradan geçerken gördü.Hastaneye yetiştirdi.Durumu iyi Tezel^'in.Hulki Yeliz'i onunla tanıştıran bir kız vardı ya onunla birlikte oldu.Yeliz polis zoruyla Cansuyu Armi'nin evinden aldırdı.Eylül Hulusiye kötülük yapmak için karşı tarafın işine yarayacak bir belge verdi...

Son düzenleme:

yaa...vay be neler olmuş bu hafta kaçırmıyım bari...sağol canım ağzına sağlık

evet kızlar dizi stara geçmiş maalesef nedense kanal d de olan diziler daha ayrı bi güzel izleniyo çok parlak bi kanal starı sevmiyorum ben amamecbur izlicem artık

kızlar dün gece yeliz okan bayülgene katıldı dizi 1 sezon daha sürcekmiş öyle dedi :sinifsinif:

Suadiye tarafındaydım bugün, Cadde'de ki esse'de Hande Soral ile karşılaştım : )
Ekrandakinden daha uzun boylu bir hatun, yüz hatları filan maşallah çok düzgün çok güzel.di.
böyle yani

adanalı izlediğim için küçük kadınalrı artık izleyemiyorum.çokkkkkkkk saçma yılardır devam eden dizinin gnü değişirmi yaa?hadi ilk başlar ozamn karar verilmez bi kaç kez değiştirilir.ama olmadı böylee dizi buse en ekranlara veda etcekmiş zaten.

şu tezer denen kadın kaç bölüm önce hamileydi.geçen bi star,da gözüm takıldı diziye

kadının karnı dümdüz.bari inandırıcı olunda biraz göbeği olsun......

Bu dizi de duzenli izledigim dizilerden biridir. Her ne kadar sacmalasalar, isleri arap sacina dondurseler de vazgecemiyorum

hulki armi'ye carpti ama bisey olmaz o armi'ye...:))
yetkin ile restaurant da otururlarken utku'nun surekli gelip sozlerini kesmesine sinir oldum armi'ye de ayrica...ben olsam rahat birak konusuyoruz defol suradan ikile hadeee derdim o utku'ya.. laelaelaelaelae

hahaha ben de
Garsona bak bir rahat vermedi. Ya Armi nasil o doktorla cikmayi kabul etti hicbirsey hissetmedigi halde? o cocugun elini tutarken ben bile rahatsiz oldum yaw.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…