Küçük Kadınlar - Star Tv

ya ben bilgeye sinir oluyorum. elimden gelse yolcam saclarini haa.. sadece ben miyim boyle hisseden bilmiyorumkismile

ben de yetkini :)
o ne kadar anlayisli yaa, allah bozmasin, arminin kahrini da sabirla cekiyo cocuk

ya ben bilgeye sinir oluyorum. elimden gelse yolcam saclarini haa.. sadece ben miyim boyle hisseden bilmiyorumkismile

Bilge Memet'in sozde destekcisi ya hani. Bazen "ben sadece yardim etmek istiyorum" filan diye duygu somurusu yapiyor. O zaman Memet'e aklimdan soyle demek geciyor: inanma lem, bu kiz senin hayatini ogrenip, seni bas kahraman yapip daha ne kitaplar yazip yayinlayacak daha duuur..
kaydirigubbakcemile3
Bilge'yi seviyorum ama cevresindekilerin hayatini kitap yapma istegin beni sinir ediyor. Yeliz'i rezil etti zaten ilk kitabiyla. Siradaki kurbanlar Memet, Eylul-Hulusi.

Ben de Armi'ye sinir oluyorum. Haddi olmayan seylere cok fazla karisiyor. Bir de milleti dovecek gibi ustlerine yurumesi, bagirmasi... ayy, en sonunda birinin elinde kalacak bu kiz. :))

ayy inanamiyorum simdide arminin bacaklari tutmuyo yuruyemiyoo yuhh yaa baslarina gelmeyen kalmadi bence dizinin adini acilarin kadinlari yapmalari lazim

ayy inanamiyorum simdide arminin bacaklari tutmuyo yuruyemiyoo yuhh yaa baslarina gelmeyen kalmadi bence dizinin adini acilarin kadinlari yapmalari lazim

hadi yaa... yeni bolum fragmanini mi izledin canim?
link yok mu? ya da kacinci bolumdu yeni bolum youtube dan arasam

valla canim tvde izledim ben fragmani 2 kere cikti hatta internette aradim ama bulamadim 87.bolummus

yok yuruyo kardesi. bence hulkiye numara yapiyo. elinde bicakla golgesi gorunen kadin o dagil mi? bilmiyorumkismile

Az once izledim.
O Hulki'nin kardesi ne seytanmis oyle, aman aman... Gerci Yeliz de ondan asagi kalmiyor, kadini butun gun odada kitli tuttu kiz, muhaha. kaydirigubbakcemile3

Yeliz icin cok uzuluyorum bu diziyi her izleyisimde. Canim benim ya, kimse kalmadi cevresinde, resmen eziyet oldu hayat kiza. :1no2: Hep agliyor hep agliyor, yazik ya, kiyamam. :teselli:

Bu Cansu'ya sinir oluyorum artik. Bu kiz kac yasinda yaa allasen? Bir bebek gibi "baba baba" diye milletin pesine takilir, bir boyundan buyuk islerle ilgilenir, milletin iliskisine burnunu sokar. ay sinir sey yaa. eskiden cok tatli bulurdum, severdim ama artik hic sevimli gelmiyor. Takmis Ali ile Eylul'e.
Cansu'yu cok simartan ablalarini kiniyorum. Ya Armi'nin arabanin altinda kalmasinin tek suclusu Cansu'dur. Hala da "senin sucun yok hayatim" diyorlar kiza. birtek burda degil, her olayda o kizin sucunu hep ortuyorlar. bu kizi boyle simartiyor, tehlikeli hale getiriyorlar. bir sure sonra cocuk herseyi yapmaya hakki oldugunu dusunuyor. sinir oldum, biri ceksin artik su kizin kulagini yaa, ceksin! klava:

ben de hâla bilgeye sinir oluyorum. bayiliyorum o mehmete. opuyorumnanaktan simdiden cok karizmatik haa..
bilge kafasina gore herkes adina ne diye karar veriyo yani.. cok bilmis :umursamaz:
evet melek aynen, cok cadi hulkinin kardesi..
bi de ben su yanini sevmedim, o sekilde bacaklari tutmayan ama haline sukereden gene de hayata tutunan bi suru insan var. dizideki verdikleri o mesaj hic hos degildi bence.

bu dizinin adı küçük kadınlar değil küçük .......... olmalıydı
hepsi birbirinden beterakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…