Küçük Kadınlar - Star Tv

Hulkiyi kardeşi bıçakladı yelizin üstüne atıyo. ama unutulan bişey var evin heryerinde kamera varzemuszemus

küçük kadınlar 88. bölüm basın özetine rastaladım aynen paylaşıyorum kızlaraklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
Küçük Kadınlar 88. Bölüm Özeti

Hulkinin bıçaklanmasından sorumlu tutulan Yeliz gerçekten Hulkiyi bıçakladımı. Yeliz Hulki den kurtulmak içinmi Hulkiyi bıçakladı. Hulkinin kız kardeşi de Yeliz’i suçlar. Ama Yeliz yanlız değildir. Hulusu Yeliz’İn yanındadır. Kendine gelen Hulki Yeliz den bunun hesabını sorar Yeliz Hulkiye ne cevap verecek. Eylül ve Ali birlikteliklerini herkeze acıklamıslardır Hususinin bu duruma ne tepkisi olacak. Armağan tüm gayretiyle iyileşmek için çaba göstermektedir. Armağan sonunda yürümeyi başarabilecekmi. Hulki kızkardeşinin yürüdüğünü öğrenince neler olacak… Heyecan dolu Yeni bölümüyle Küçük Kadınlar 22 Mayıs Cumartesi akşamı Startv de…

Bir hafta yeni bir hafta bir önceki bölüm alıştık artık.:teselli:

gicik bilge, kiskanc bilgeeee.. sinir bu kiz tam sinir ohh olsun mehmet sende daha iyi yaziyor. insanlarin yasadiklarini gozler onune sermeden onlari rezil etmeden.. oh olsun aklin basina gelsin biraz.
cok bildigini sanan ukala nolcak

artık sıktı bu diziyi ya elif varken daha güzeldi bence

öle deil mi kızlar

bencede eylülün olması daha iyi oldu,elif çok donuk odun tipli biriydi.

bencede iyice sapıttılar yaa...güzel bi son bulsunlar..

bende eylul'u cook seviyorum....
armi'ye sinir oluyorum, hele diziye yeni katilan adama bakislari iyyy...
yetkin'e olmaz de utku'yu unutamamis diger adami yiyecek gibi suz....:hulya:

sıktı ki ne sıktı.
gerçekten tadında bırakmalıydılar.
onlar tadında bırakmadı ben izlemeyi bıraktım.
görüyorum ki izlemeyi bırakan çok kişi var hala ne diye tv den kalkmadı ki...

yetkini merak ediyorum. izleyen var mi ben gormedim, nerelerde? bu bolumde gorunmedi hic. ayrildilar mi

yetkini merak ediyorum. izleyen var mi ben gormedim, nerelerde? bu bolumde gorunmedi hic. ayrildilar mi

evet armiyi kalp krizi geciren adamin arabasinda gördü sevgilisi sandi ve vaz gecti armiden armininde isine geldi:hulya:
arminin yerinde olsaydim hic kacirmazdim onun gibi kismeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…