Küçük Kadınlar - Star Tv

sezon finali fragmanini gordum hulki oluyo ceyhunmu ne var onu polisler goturuyo yelizi ruh ve sinir hastanesine yatiriyolar sonra kadinin adi neydi hamile cocugu doguruyo oluyo cocugu armiye veriyolarr hala bitiremediler diziyi

evet armiyi kalp krizi geciren adamin arabasinda gördü sevgilisi sandi ve vaz gecti armiden armininde isine geldi:hulya:
arminin yerinde olsaydim hic kacirmazdim onun gibi kismeti

salak armi! simdi otursn da utkunun gayri mesru cocuguna dadilik yapsin bari klava:

armi tarihe gececek hamile kalmadigi icin.
malum bir eksin, bir bebek.
nasil hamile birakmadi senaristler hayret dogrusu.
aklinialirimsmile

ay hala sezon finali yapiyorlar.
kucuk kadinlar kadin olmaktan cikti, neyi uzatiyorlar anlamiyorum.

kızlar izleyemedim kısa özet geçermisniz lütfen..

Tezel dogumda ölüyo bebegi Armiye veriyolar
Ali Almanyaya gitme kararli aliyor
Yelizi ruh ve sinir hastanesine yatiriyolar
Cansu sokak çocuklariyla baska bi sehre kaçiyo
Bade Ulusiyi sevdigini anliyo
Ceyhun ve Utku hapisten çikiyo
Bilgeyle Mehmetin arasi düzeliyo yavas yavas asik oluyolar

inanamiyorum gercekten böyle mi oldu :S
cansunun halasi nerdeydi neden sokaklarda ay yuh diyorum bu nasi sey hic mi iyi birsey olmaz ya

türk filmleri bile bu dizi yanında solda sıfır kalır nasıl bi sezon finaliydi öyle pes valla!!!

valla bu dizinin adı başka bişey olmalıydı bence küçük o.......... daha uygun olur

Buyuk mantik hatasi yaptilar bu dizide. Tezel cok erken dogum yapti ama masallah bebek dogar dogmaz kucaga veriliyor; premature bebek guya.. ne kuvez ne birsey, boyutu da normal yenidogan boyutundaydi zaten. premature gibi degildi. cok sacmaydi burasi.

Cansu olayi da tam bir fiyasko. Cocuk tee Muglalara kaciyor, kimsenin ruhu duymuyor, yok daha neler! zaten sinir oluyorum bu kiza, nasil tahammul ediyorlar hayret ediyorum. bir cocuk nasil bu kadar kafasiz olabilir ya, daha oyunla hirsizligi ayirt edemeyen bir cocuk. bir de "ben buyudum" deyip durmuyor mu gel de delirme!

Sezon finalinde beni en cok etkileyen sey Tezer'in ölümüydü. Geri kalan sacmaydi,, cok abartmislar herseyi. Heyecan katmak icin mantiksiz seyler yapmislar. olmamis diyorum.

al benden de o kadar melek..
cok sacmaladilar.
antik kuntik seyleri seyretmeye bayiliyoz haa :bbo:

inanamiyorum gercekten böyle mi oldu :S
cansunun halasi nerdeydi neden sokaklarda ay yuh diyorum bu nasi sey hic mi iyi birsey olmaz ya

ay canim iyi birsey beklemiyorum da hic mi mantikli birsey olmaz diyorum ben de..
halalari da yok oldu toz oldu ortaliktan, yelizin evine gelip ben sizin halanizim yavrum falan diyordu en son.. alsanaalsanasmile

cansu neden sokaklara düstü,neden kimse farketmedi..ben en son elif ölmeden önce bakiyordum ama burdan takip ediyorum,bazende bizimkiler bakarsa görüyorum ama anlamiyorum neden bi cansuya sahip cikamadialr armi nelerle ugrasiyorda kardesinden haberi yok..
vay be ben izlerken halasina vermemek icin cabaliyorlardi bence kadin ona baksaydi birseye benzerdi simdi hih

Cansu normal bir cocuk degil ki.
Sahip cikilmamasi degil olay. Dusunsenize o yasta cocugunuz veya kardesiniz tanimadigi insanlara baba deyip pesine takiliyor, veya kaciyor, para kazancam diye hirsizlik, dilencilik, vs, vs. Cocuk tam bir problem makinesi. sinir oluyorum kendisine.
Bence ablalarinin bu konudaki sucu bu cocugun hic kulagini cekmemek, ne yapsa aferin demek, simartmak. Cok simarttilar.

kaydirigubbakcemile3 iyice manyadilar bunlar..
bi de cansunun hâlâ özel okula gitme meselesi vardi. hulki yelize her turlu yasak koydu, ailesine falan, kapida korumalar bilmem neler ama bakiyoz cansu gene ayni formayla servisine binip okuluna gidiyordu.. ohaoldumsmile
ya biz bunu kanal d de seyrederken de boyle sacmamiydi, sonradan mi sacmaladi..
yapimcisi falan mi degisti nedir yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…