Küçük Kadınlar - Star Tv

melek yaa cansunun piskopat bisey olmasi bana biraz normal geliyo. bu yasinda neler yasadi seneryoya gore. bi orda bi burdaydi hep. o yastaki bir cocuk icin pek de kolay degil. tabi cocugun karakterinde de biraz cinslik varsa ortaya cansu cikmis oldu..

kizlar yeni sezon normalde haftaya cumartesi basliyor aradan iki yil geçecekmis arminin sevgilisi olarak Kivanç Kasabali katilcakmis kadroya

Star TV’nin büyük beğeni ile izlenen Küçük Kadınlar dizisi yeni yayın dönemi için çekimlere başladı.

Anadolu Hisarı’nda süren çekimlerde dizinin kadrosu da genişledi. Yeni isimlerin dâhil olduğu Küçük Kadınlar’da en büyük sürpriz ise yakışıklı oyuncu Kıvanç Kasabalı oldu. Yetenekli aktör yeni bölümlerde Armi’nin sevgilisi olarak karşımıza çıkacak.

hulusi ölcekmiş,eylül babasını yerine geçcekmiş.armi üniversteye başlayacakmış hatta 2 de olcakmış.ve evt kıvanç kasabalıyla aşk yaşayacakmış hatta kıvanç dul çocuklu birini canlandıracakmış.utku diziden çıkmışş... amaaa bu diziyideee sündürdülerrrrrrrrrrrrrrr yaaa

utkuyu neden diziden çikardilar anlamadim

Az önce fragmanı gördüm,Armi evet kıvançla aşk yaşıyo.
Bilge evrim geçirmiş gibi.
Yeliz yeni çıkıyo hastaneden..2 yıl sürmüş tedavisi heraldebilmiyorumkismile
Ali evlenme teklif ediyo Eylüle,
Ve Cansu sokak çocuğu olmş.O potansiyel vardı zaten kızda..:hulya:

utku ya noolmuş kızlar?? nere gitmiş oluyoo?? öldü mü ya da? o bundan hamıle kalan kadına nooldu?
çok mu geride kalmışım ne:)

1 bölüm oynattılar sonra 10 gün her gece aynı bölümü verdiler her starı açtığımda bu diziyi görmekten öğğ geldi artık

Ayaz sirf arminin iyiligi ciin uzaklasmisti ondan ama digerleri hep onu biraktilar bu yeniside babasinin katili cikti vah bahtsiz armi ne vardida su ayaza bi gitme deyeydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…