Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Küçük saçlar nasıl uzar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi rujj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

rujj

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
905
980
123
Merhabalar
Saçlarım ince telli ve az olduğundan bu küçük uzamayan saçlara takmış durumdayım arada kesıyorum uzamaları için banamısın demiyolar aynı boya gelip kalıyolar bu ufak saçları uzatan veya uzaması için bı formül bilen varmı?

50 ml argan yaginin yada zeytin yaginin icine 3 dis sarimsaki surt..3 gun bekle..ve sacina sur..bu uygulamayi gece yap sabah yika..sarimsagin dibe cokmesini sagla cokmuyorsa suzdur ama sarimsagi sacina degirme yoksa yikamasi nerdeyse imkansiz..haftada iki kez yap..4 hafta sonra bana yaz :)

kardesimin kiprikleri dokulmustu..sacimda ise yaradi kiprigimdede deniycem dedi..3 kez yapti..herkez takmami diye soruyor

50 ml argan yaginin yada zeytin yaginin icine 3 dis sarimsaki surt..3 gun bekle..ve sacina sur..bu uygulamayi gece yap sabah yika..sarimsagin dibe cokmesini sagla cokmuyorsa suzdur ama sarimsagi sacina degirme yoksa yikamasi nerdeyse imkansiz..haftada iki kez yap..4 hafta sonra bana yaz :)[/QUOTE]

Ahh benim kadim dostum şimdi zeytinyağı kullanıcam ben 3 diş sarımsağı rendemı yapıyım? normaldede zeytinyağı suruyorum sacıma kucuk saçlar uzamıyo sarımsak faydalı olurmu

Ahh benim kadim dostum şimdi zeytinyağı kullanıcam ben 3 diş sarımsağı rendemı yapıyım? normaldede zeytinyağı suruyorum sacıma kucuk saçlar uzamıyo sarımsak faydalı olurmu[/QUOTE]

yag sirf bakim icin ve kokuyu azaltmak icin..asil madde sarimsak..ciddi diyorum dene inan pisman olmazsin..benim kafa kanish kopekler varya oyle kabariyordu..simdi gordun sacimi varmi oyle havada kalan saclar..he bu arada evet rendele ama ltfn sacina sarimsak gelmesin valla onu ayiklayasiya sacina iskence ediyosun dahada kotu olur

Simdi yapiyirum karisimi cnm 3gun sonra surucem hadi bismillah :)

yag sirf bakim icin ve kokuyu azaltmak icin..asil madde sarimsak..ciddi diyorum dene inan pisman olmazsin..benim kafa kanish kopekler varya oyle kabariyordu..simdi gordun sacimi varmi oyle havada kalan saclar..he bu arada evet rendele ama ltfn sacina sarimsak gelmesin valla onu ayiklayasiya sacina iskence ediyosun dahada kotu olur[/QUOTE]

Ahh o sarımsak+yağ kavanozunu açmamla bir pis koku at kokusu dıyoruz böylelerine Neyse zar zor sürdüm 2 saattde bütün evi sardı koku bidaha yaparmıyım asla yöntem iyi işe yarar olabilir ama dayanılcak gibi değidi

Ahh o sarımsak+yağ kavanozunu açmamla bir pis koku at kokusu dıyoruz böylelerine Neyse zar zor sürdüm 2 saattde bütün evi sardı koku bidaha yaparmıyım asla yöntem iyi işe yarar olabilir ama dayanılcak gibi değidi[/QUOTE]

kiyamaaaammm..biz kadinlar boyleyiz be cano..yok sac yok tuylerden kurtul yok zayifla aman sarkmasin gobegin..erkek olup killi gobekli kel dolasmak varmis

erkek olsamda bakımlı olurdum ben ya şöyle miss gibi kokanlardanerkek olasım geldi bak şimdi

erkek olsamda bakımlı olurdum ben ya şöyle miss gibi kokanlardanerkek olasım geldi bak şimdi

ahh ah var oyle erkeklerde..biryere cikacaksak ben iki saatte kendim ve 3 cocugumu hazirlarim esim anca kendini..hayir makyaj falanda yapmiyo yaaa.. :) kiziyorum bazende sonra diyorum amaaan yanimda kendini salmis avare gibi dolasan adamlada gezmek istemem herhalde ( ama cocuklarada yardim edeydi iyiydi )

oo ne şanslısın kendini salmış yanında pasaklı dolaşsın hiç istemezdın bence boşver cocuklarada bakmasın kendine baksın yeter

oo ne şanslısın kendini salmış yanında pasaklı dolaşsın hiç istemezdın bence boşver cocuklarada bakmasın kendine baksın yeter

oda dogru..anneme sorsan birde oohoooo aksam bakio banyosu giyimi ona ait sabahta sen ilgilen daha ne istion ben babandan bisi gormedim..dir dir dir :)) hepsini zaten saka amacli soyluyorum sükür her halimize

oda dogru..anneme sorsan birde oohoooo aksam bakio banyosu giyimi ona ait sabahta sen ilgilen daha ne istion ben babandan bisi gormedim..dir dir dir :)) hepsini zaten saka amacli soyluyorum sükür her halimize

Kesınlıkle haklısın..Allah basından eksık etmesın eşini cocuklarını çooook tatlısın ve çoook mutlu ol

bak ne diycem bu hafta eczaneye sorucam o kucuk saclara birsey varmi sarimsaksiz..verdigi isimleride forumlardan arastirayim memnuniyet yada sikayet varmi..bakalim bir sonuc cikarmi

sana zahmet verıcem ama belkı sizin oralarda bı şampuanı falan vardır netten alırım hemen

sana zahmet verıcem ama belkı sizin oralarda bı şampuanı falan vardır netten alırım hemen

yok gülüm ne zahmeti..ama bir haftada cvp veririm..her denilene inanmiyorum cunku..once kullananlarla konusmam gerek..bir keresinde su karnimda olusan yirtiklara ilac sordum..kür var dediler..inan nerdeyse bir estetik parasi verdim bari biraz degisseydi..o yuzden artik temkinliyim..haber ederim sana tmm :)

sarımsak çok yerinde bir önerme olmuş, kokusundan çekiniyorsan tatlı badem yapıyla da saç diplerine masaj yapabilirsin.

yemelere doyamam ama saçıma sürerken çok tiksiniyorum badem yağı bi ara kullanıyodum zeytinyağıyla karıştırıp onuda denıyıım tekrardan..teşekkurler önerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…