Merhabalar
Saçlarım ince telli ve az olduğundan bu küçük uzamayan saçlara takmış durumdayım arada kesıyorum uzamaları için banamısın demiyolar aynı boya gelip kalıyolarbu ufak saçları uzatan veya uzaması için bı formül bilen varmı? Eki Görüntüle 925117
50 ml argan yaginin yada zeytin yaginin icine 3 dis sarimsaki surt..3 gun bekle..ve sacina sur..bu uygulamayi gece yap sabah yika..sarimsagin dibe cokmesini sagla cokmuyorsa suzdur ama sarimsagi sacina degirme yoksa yikamasi nerdeyse imkansiz..haftada iki kez yap..4 hafta sonra bana yaz :)
erkek olsamda bakımlı olurdum ben ya şöyle miss gibi kokanlardanerkek olasım geldi bak şimdi
oo ne şanslısın kendini salmış yanında pasaklı dolaşsın hiç istemezdın bence boşver cocuklarada bakmasın kendine baksın yeter
oda dogru..anneme sorsan birde oohoooo aksam bakio banyosu giyimi ona ait sabahta sen ilgilen daha ne istion ben babandan bisi gormedim..dir dir dir :)) hepsini zaten saka amacli soyluyorum sükür her halimize
sana zahmet verıcem ama belkı sizin oralarda bı şampuanı falan vardır netten alırım hemen
sarımsak çok yerinde bir önerme olmuş, kokusundan çekiniyorsan tatlı badem yapıyla da saç diplerine masaj yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?