Küçük şeytan

15 yasındaki kız cocuk falan değil direk ergendir
Evet hatalar yapabilir gönlü kayabilir hayranlık duyup asıkta olabilir ama bunun önünü eşiniz kesmeliydi siz değil
Eşinize toz kondurmuyorsunuz ancak gayette hosuna gitmiş ne terslemiş ne mesajları silmiş ne set koymus bide övüne övüne size anlatmıs
Keske siz kızı tehdit edene kadar eşiniz müdahelede bulunup haddini bildirseydi

Valla arkadaşlar 15 yaş hiç küçük bir yaş değil. Tamam ergen diyoruz da biz o yaşta elalemin kocasına mesaj atmadık hiç. Çok yakışıklısın falan filan.. Kız birdaha gelirse annesine gösterin kocanızdaki mesajları, net bir şekilde “sizden memnunuz ama kızınız gelmesin” diyin.

Kızın anneside normal değilmişki
Belki babası kesin cözüm olur

Çok güzel yapmışsınız ellerinize sağlık.Bizde 15 yaşında olduk.Bu ne cesaret,ne münasebet.Ayrıca 15 yaş bunun yanlış olduğunu bilmeyecek bir yaş değil.Şimdiki kızlar da bir garip.

Evet kendi hayrına.ama büyük bir kadına verilen tepki olmasına gerek olmayabilirdi.konu sahibinin eşi de kızı kardeşi gibi görmüş belki de o yüzden kız eşine diyebilmistir.yani abi gibi gördüğü için.çocukken amcamı,arkadaşını vs benim de beğenmişliğim olmuştu.(tabi resim falan cekmedim) kötü niyet hissetmedim bu yüzden söylüyorum.gidip telefonu alıp resmi silmesi doğru,konuşma tarzı azcık daha yumuşak olabilir diye düşünüyorum

Valla burda küçük diye ses etmeyen sonrada karısını aldatan erkekleri gördük iyi yapmissin bende olsam aynısını yapardım şimdiki kızlara ne oluyor yasitlarini bırakıp büyük erkeklere ilgi duyuyorlar

Kıza kızıp kıramıyorsa, numarısını niye engellemiyor ki?

15 yaşında ufacık kız diye düşünüyorsa asıl çekinmeli. Ailesi de tuhaf tipler; bir iftira atarlar eşinizin başı belaya bile girebilir.

Son düzenleme:
15 yaş çokta küçük çocuk sayılmaz keşke annesine bi çıkarsaydınız başınıza iş almayın bi daha da gelmesin zaten

Evet yeni gelişme var bayanlar kızın annesi bugün dün kızım çok üzüldü çok ağladığı ( sıkıştırdığımı anlatmış annesine ) ben x abiyi abi gibi görüyodum çok seviyodum diye kadında eşime kızım seni abi olarak çok seviyodu çocuk olduğundan yapmış böyle şeyler nasıl ciddiye alıp karınla paylaşırsın kızımı üzdünüz falan demiş eşimde kızınız küçük diye ses etmek istemedim size çıtlattım sizde oralı olmadınız bu son kaçınılmazdı benim eşim böyle şeylere şahit yada maruz olmak zorunda değil demiş kadının eşide ayıp ediyosun x demiş eşime bu zamana kadar olan da ayıp ben sırf şu tepkiden ses etmedim ama çocuk ta çocukluğunu bilsin madem demiş kendinize yeni iş bakabilirsiniz ihtitacımız var çıkamayız falan demişler eşimde sadece senle devam ederim o zaman demiş kadın bi hışım arabaya binmiş oturmuş

anasini babasini ve kücük yellozu öyle bi kovardim ki birdaha deil evli adama bekara bile korkarak yazardi nedir bu evli erkek fantezileri 15 yas kücük cocuk deyip gecmeyin benim mahallemde kiz 16 yasinda evli barkli adama kacti adam 2 cocugunu karisini birakti böyleleri cok fena allah korusun

Anlıcağınız hiç hoş şeyler yaşanmadı bunu öngördük biz buradan eşinin hoşuna gitmiş yok kemalim yapmaz diye alayvari peşin hüküm konuşanlar kendini göstermek için yorum yapanlar siz benim hayatımı eşimi nerden bilebilirsiniz ki böyle şeyler yakıştırıyosunuz adam 30 yaşında ve yaşa acayip takıktır kendinden 5 yaş küçük ilişki yaşayanlara bile tepki gösterir evimde ailemde çok mutluyum şükür 5 senelikte evliyim bir kızım var nasip olursa birde evlat edinmeyi düşünüyoruz sllah herkeze evliliğinde mutluluk versin ama gerçekten moral bozucu alay edici şeyler yazmaktan zevk almayın lütfen burda konu açanlar yorumları dikkate alıyor

bu yeni nesil veletler çok fena. annesine söyleyin bence, mesajları silmediyseniz gösterin, temiz bı dayak yesin

Hayır kadında bir tuhaf.İnsan derki x bey kızım bana dün olanları anlattı.Cahildir kusuruna bakmayın.Ben onunla konuştum.Yanlış anlaşılmış.Falan filan.Evde de ağzıyla burnunun yerini değiştirirsin.Nasıl yaparaın böyle birşeyi diye.

Kızın yaptığı hiç ama hiç normal değil.Bal gibi de biliyor ki evli bir erkeğe( üstelik yaşça dengi de değil) bu tarz yaklaşmak doğru değil.
Kadında tehlikeli gibi görünüyor.

Üzüldüm, hem ailesine hem de bu yaşananlara.. Aslında baktığında 15 yaş küçük bir yaş yanı çocuk daha. Ama yaptığı şeyin bilincinde olduğu da bir yaş..
Hepimizin o yaşlarda kendimizden yaşça büyük kişilere özellikle de öğretmenlerimize; platonik bir hayranlığımıZ olmuştur. Ama biz bunu masumca yaptık tabi..
Şimdi ki nesil gerçekten çok farklı; teknoloji de ön ayak oluyor tabi.. Ayrı bir cesaretliler..
Nasıl olsa gelmez iş yerine artık. Siz de çok uzatmayın. Yazık babasının işe de ihtiyacı varmış, çalışsın. Sonuçta adamın bir günahı yok. Sonuç olarak; geçmiş olsun diyelim artık.

canım ergen, daha çocuk deyip geçme. valla öyle ergenler var ki Allah başa vermesin. buna benzer bir şey stajerimizin arkadaşı yapmıştı. çalıştığı yerde patronuna aynı buna benzer şeyler yapmış. adamın eşi haber alınca kızın yanına gelip kızmış ama kız ne dese beğenirsin ''ben olgun adamlardan hoşlanıyorum'' sonra da arkadaşlarına diyormuş ki o da beni sevmese zaten terslerdi demek ki o da istiyor. bayağı olayları olmuştu. ama en sonunda kızın ailesi olayı duymuş ve bir daha oraya göndermemişler patronunun eşinden de özür dilemişlerdi.

sinek küçüktür ama mide bulandırır. ergenlerde kafa binbeşyüz olduğu için tedbirini al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…