- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Kızın anneside normal değilmişkiValla arkadaşlar 15 yaş hiç küçük bir yaş değil. Tamam ergen diyoruz da biz o yaşta elalemin kocasına mesaj atmadık hiç. Çok yakışıklısın falan filan.. Kız birdaha gelirse annesine gösterin kocanızdaki mesajları, net bir şekilde “sizden memnunuz ama kızınız gelmesin” diyin.
Çok güzel yapmışsınız ellerinize sağlık.Bizde 15 yaşında olduk.Bu ne cesaret,ne münasebet.Ayrıca 15 yaş bunun yanlış olduğunu bilmeyecek bir yaş değil.Şimdiki kızlar da bir garip.ay çok sinirliyim kızlar konuyu anlatıyorum eşim iş yerine evli bi çift aldı bayan bulaşıkcı adamda garson pozisyonunda gayette saygılı sessiz insanlar ama kadında bi fenalık sezdim neyse gel zaman git zaman kadın kızını getirmeye başladı kendine yardım için bu kız daha 15 yaşında gidip geldikçe iş yerine bakışlarını yakalıyorum eşime hayran hayran falan eşime dedim bu kızı beğenmedim hiç çocuk daha boşver baksana bana ne mesajlar atıyo dedi telefona bi baktım sinirden gözüm kaydı resmen eşimin gizli fotolarını çekmiş çok yakışıklısın x abi sana hayranım x abi seni çok beğeniyorum ama hep mesaj sonunda x abi var eşime kızdım neden terslemiyosun dedim çocuk daha ayıp olur ailesine de kaaleye almıyorum işte dedi kv anlattım böyle böyle yapmış kız çok kızdım anne dedim sen niye canını sıkıyosun sıkıştırıversene kızı dedi bende öyle yaptımş yerine gittim kız bizim arabada ön koltuğa kurulmuş müzik dinliyor açtım kapıyı çıkart telefonunu dedim eşimin resimlerini sildim birdaha mesaj attığını göreyim döverim seni dedim yaşından büyük işler yapıyosun terbiyesiz tamam dedi başka kelime yok kız bugün iş yerine gelmemiş inşallah bidaha da gelmez eşimde bak gördün mü küçücük kızın kalbini kırmışsın çocuk o daha ailesi bi duysa beni suçlarlar kocaman adam ne düşünmüş karısını kızımızın üstüne salmış diye diyor bu adamın bu kimseyi kıramayışı beni delirtcek hala daha çok öfkeliyim bakalım bidaha kız gelecek mi
Aaa onu atlamışım. Annede ne varmış?Kızın anneside normal değilmişki
Belki babası kesin cözüm olur
Evet kendi hayrına.ama büyük bir kadına verilen tepki olmasına gerek olmayabilirdi.konu sahibinin eşi de kızı kardeşi gibi görmüş belki de o yüzden kız eşine diyebilmistir.yani abi gibi gördüğü için.çocukken amcamı,arkadaşını vs benim de beğenmişliğim olmuştu.(tabi resim falan cekmedim) kötü niyet hissetmedim bu yüzden söylüyorum.gidip telefonu alıp resmi silmesi doğru,konuşma tarzı azcık daha yumuşak olabilir diye düşünüyorumEee utansın zaten, kendi hayrına olmaz mı? Utanç denen duygudan habersizse asıl o zaman kötü. Hayat dersi bunlar. Birileri haddini bildirmezse, böyle nerede duracağını bilmeden büyür gider, bir gün başına bir iş bile gelebilir Allah korusun. Herkes konu sahibinin eşi gibi çocuk deyip geçmeyebilir çünkü.
Kadın ustalarla konusuyormus kv sinin gözü tutmamısAaa onu atlamışım. Annede ne varmış?
Yok artık...Kadın ustalarla konusuyormus kv sinin gözü tutmamıs
Eşide kızın annesinin yanında mesaj atma demiş kadınla kızı gülmüşler
Kıza kızıp kıramıyorsa, numarısını niye engellemiyor ki?Eşim onu istemiyor cevap vermemek en güzeli diyor bu iş mevzu olsa kızım küçücük sana abi diyor nasıl böyle düşünürsün der beni kötü olurum diyor ama kızı yazma diye uyardı anneside yanındaydı güldüler
anasini babasini ve kücük yellozu öyle bi kovardim ki birdaha deil evli adama bekara bile korkarak yazardi nedir bu evli erkek fantezileri 15 yas kücük cocuk deyip gecmeyin benim mahallemde kiz 16 yasinda evli barkli adama kacti adam 2 cocugunu karisini birakti böyleleri cok fena allah korusunEvet yeni gelişme var bayanlar kızın annesi bugün dün kızım çok üzüldü çok ağladığı ( sıkıştırdığımı anlatmış annesine ) ben x abiyi abi gibi görüyodum çok seviyodum diye kadında eşime kızım seni abi olarak çok seviyodu çocuk olduğundan yapmış böyle şeyler nasıl ciddiye alıp karınla paylaşırsın kızımı üzdünüz falan demiş eşimde kızınız küçük diye ses etmek istemedim size çıtlattım sizde oralı olmadınız bu son kaçınılmazdı benim eşim böyle şeylere şahit yada maruz olmak zorunda değil demiş kadının eşide ayıp ediyosun x demiş eşime bu zamana kadar olan da ayıp ben sırf şu tepkiden ses etmedim ama çocuk ta çocukluğunu bilsin madem demiş kendinize yeni iş bakabilirsiniz ihtitacımız var çıkamayız falan demişler eşimde sadece senle devam ederim o zaman demiş kadın bi hışım arabaya binmiş oturmuş
Annesi daha arka çıktı işten çıkardı eşimdebu yeni nesil veletler çok fena. annesine söyleyin bence, mesajları silmediyseniz gösterin, temiz bı dayak yesin
pardon şimdi okudum oraları, iyi yapmis eşinizAnnesi daha arka çıktı işten çıkardı eşimde
Hayır kadında bir tuhaf.İnsan derki x bey kızım bana dün olanları anlattı.Cahildir kusuruna bakmayın.Ben onunla konuştum.Yanlış anlaşılmış.Falan filan.Evde de ağzıyla burnunun yerini değiştirirsin.Nasıl yaparaın böyle birşeyi diye.Evet yeni gelişme var bayanlar kızın annesi bugün dün kızım çok üzüldü çok ağladığı ( sıkıştırdığımı anlatmış annesine ) ben x abiyi abi gibi görüyodum çok seviyodum diye kadında eşime kızım seni abi olarak çok seviyodu çocuk olduğundan yapmış böyle şeyler nasıl ciddiye alıp karınla paylaşırsın kızımı üzdünüz falan demiş eşimde kızınız küçük diye ses etmek istemedim size çıtlattım sizde oralı olmadınız bu son kaçınılmazdı benim eşim böyle şeylere şahit yada maruz olmak zorunda değil demiş kadının eşide ayıp ediyosun x demiş eşime bu zamana kadar olan da ayıp ben sırf şu tepkiden ses etmedim ama çocuk ta çocukluğunu bilsin madem demiş kendinize yeni iş bakabilirsiniz ihtitacımız var çıkamayız falan demişler eşimde sadece senle devam ederim o zaman demiş kadın bi hışım arabaya binmiş oturmuş
Üzüldüm, hem ailesine hem de bu yaşananlara.. Aslında baktığında 15 yaş küçük bir yaş yanı çocuk daha. Ama yaptığı şeyin bilincinde olduğu da bir yaş..Anlıcağınız hiç hoş şeyler yaşanmadı bunu öngördük biz buradan eşinin hoşuna gitmiş yok kemalim yapmaz diye alayvari peşin hüküm konuşanlar kendini göstermek için yorum yapanlar siz benim hayatımı eşimi nerden bilebilirsiniz ki böyle şeyler yakıştırıyosunuz adam 30 yaşında ve yaşa acayip takıktır kendinden 5 yaş küçük ilişki yaşayanlara bile tepki gösterir evimde ailemde çok mutluyum şükür 5 senelikte evliyim bir kızım var nasip olursa birde evlat edinmeyi düşünüyoruz sllah herkeze evliliğinde mutluluk versin ama gerçekten moral bozucu alay edici şeyler yazmaktan zevk almayın lütfen burda konu açanlar yorumları dikkate alıyor
ay çok sinirliyim kızlar konuyu anlatıyorum eşim iş yerine evli bi çift aldı bayan bulaşıkcı adamda garson pozisyonunda gayette saygılı sessiz insanlar ama kadında bi fenalık sezdim neyse gel zaman git zaman kadın kızını getirmeye başladı kendine yardım için bu kız daha 15 yaşında gidip geldikçe iş yerine bakışlarını yakalıyorum eşime hayran hayran falan eşime dedim bu kızı beğenmedim hiç çocuk daha boşver baksana bana ne mesajlar atıyo dedi telefona bi baktım sinirden gözüm kaydı resmen eşimin gizli fotolarını çekmiş çok yakışıklısın x abi sana hayranım x abi seni çok beğeniyorum ama hep mesaj sonunda x abi var eşime kızdım neden terslemiyosun dedim çocuk daha ayıp olur ailesine de kaaleye almıyorum işte dedi kv anlattım böyle böyle yapmış kız çok kızdım anne dedim sen niye canını sıkıyosun sıkıştırıversene kızı dedi bende öyle yaptımş yerine gittim kız bizim arabada ön koltuğa kurulmuş müzik dinliyor açtım kapıyı çıkart telefonunu dedim eşimin resimlerini sildim birdaha mesaj attığını göreyim döverim seni dedim yaşından büyük işler yapıyosun terbiyesiz tamam dedi başka kelime yok kız bugün iş yerine gelmemiş inşallah bidaha da gelmez eşimde bak gördün mü küçücük kızın kalbini kırmışsın çocuk o daha ailesi bi duysa beni suçlarlar kocaman adam ne düşünmüş karısını kızımızın üstüne salmış diye diyor bu adamın bu kimseyi kıramayışı beni delirtcek hala daha çok öfkeliyim bakalım bidaha kız gelecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?