Küçük Sırlar Kanal D

kucuk sırlardakı bırkan lıseden arkadasım ve kankardesım aycayla cıkmıstı ınanın o kadar ıcıne kapanık o kadar suskun sormadan selam vermez bı cocuktukı hehehe kankardesım 1 hafta 10 gun falan dayanabılmıstı sımdı sasırıyorum tugba ekıncının klıbınde ızledıgımızde gulme krızıne gırmıstık delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kucuk sırlardakı demir yani bırkan lıseden arkadasım ve kankardesım aycayla cıkmıstı ınanın o kadar ıcıne kapanık o kadar suskun sormadan selam vermez bı cocuktukı hehehe kankardesım 1 hafta 10 gun falan dayanabılmıstı sımdı sasırıyorum tugba ekıncının klıbınde ızledıgımızde gulme krızıne gırmıstık delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kucuk sırlardakı demir yani bırkan lıseden arkadasım ve kankardesım aycayla cıkmıstı ınanın o kadar ıcıne kapanık o kadar suskun sormadan selam vermez bı cocuktukı hehehe kankardesım 1 hafta 10 gun falan dayanabılmıstı sımdı sasırıyorum tugba ekıncının klıbınde ızledıgımızde gulme krızıne gırmıstık delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

aa:1shok: evet tuğba ekinci'nin klibindeki şahıs birkan sokullu
tuğba ekinci kutu kutu adlı şarkı ve 2.dk'dan sonra iyice bakın anlarsınız

EVET KUTU KUTU PECETE YOLLUYORUM GOZYASLARINI SIL DIYE falandı sozlerı bırkan yatakta debelenıyo falan hahaha cok komıktı ya içini gecmısını bılınce komık duruyo:)sımdı caddede bı spor klubune gıdıo tasındı pendıkten annesı falan pendıkte heralde hala :)pendık lısesının yıllıgında bende var :)

vay be ilk baktığım da yok ya palavra dedim ama değilmiş:kedi:
ama çok değişik yaa kannehir

yok valla yalan degıl :) okulun yakısıklı cocuklarındandı basket oynuodu hatta bıara ama cok suskundu dıyorum ya :) sımdı bısey daha dıcem ınanmıcaksınız tugba ekıncıde eskı pendıklılerdendeır:) pendıktekı vıp kuafor salonuna gıderdı:) oda bastan ayaga kaprısmıi unsuzken bıle :)

ayy ben de izledim şimdi klibi
alt basamaklardan başlayop yavaş yavaş yükselmek bu olsa gerek :icecream:

ayy inanmıyorum yaa canım görüşüyomusun peki ben bayılıyorum o çocuğa ya "elif"dizisinden berii

sebnem donmezmi ooooo??????????:1shok:
ne cirkin olmus yahu
saclarda cabasi
guletsempatiksalakcinni

Şebnem Dönmez gibi bir güzelliği bu hale getirmek için baya bir uğraş vermiş olmalılar...!!

katılıyorum kadına bir çirkinlik gelmiş kilo almış zaten bide yüzü kocaman olmuş dudakları düdük gibi kalmış yüzüne oranla estetik yaptırdıysa yazık olmuş bi işe yaramamış olanda gitmiş:roflol:

bu arada demirin kardeşini oynayan kız yani meriç karakteri bir tek benim mi sinirime dokunuyor?dizideki herkes büyük bu kız küçücük bir şey bana çok itici geliyo diziyi takip etmesemde öyle bence çıksın o diziden o küçük kız ya:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…