Küçük Sırlar Kanal D

İzlemeye kaldığım yerden devam edicem sanırım.
Üniversiteye başlayınca olaylar değişirse güzel olur.
Lise çocukları sıktı artık. Bakalım üniversiteli olunca yaşadıkları benim etrafta gördüklerim ve yaşadıklarım gibi olacak mı. :icecream:

Dünkü bölümü yarım yamalak, sıkılarak izledim. Sonra da tamamen bıraktım izlemeyi.
Hiç merak ettirmiyor artık. Sinem Kobal'ın hiç sevmediğim suratını görmeye dayanamıyorum artık. sempatiksalakcinni Hea bir de Arzu denen kız çok yapmacık oynuyor. Özellikle de şaşırmış ve ağlamaklı rollerinden üstesinden hiç gelemiyor. sempatiksalakcinni Merve Boluğur'un da rol kesme olayı hep aynı mimik ve tarzda devam ettiği için oldukça bayıcı bir hal aldı bana göre. Karakterler arasındaki bitmek tükenmek bilmeyen intikam saçmalıkları, iş çevirmeler ve manalı bakış atmalar çığırından çıktı. sempatiksalakcinni

Ama Ebru Akel'e yine bayıldım. Özellikle de kırmızı rujuna. :lepi:

Bu diziden bi cacık olmaz, orası kesin de belki arada bir bakarım. Üniversiteye başladıkları zamanı merak ediyorum birazcık. Yine saçma sapan olacak eminim ki. sempatiksalakcinni

diziye sebnem donmez giriyormus su'nun annesi olarak

Guzel kadin yakisir anne rolunde.. Yalniz Su karakterine bi turlu isinamadim..

Icten ve sicak gelmiyor.. Hala bi yapmacik hareketleri var.. :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…