Küçük Sırlar Kanal D

Şebnem Dönmez çok kötü olmuş yaa.. Anne haline getircez diye kadını çirkinleştirmişler

Şebnem Dönmez çok kötü olmuş yaa.. Anne haline getircez diye kadını çirkinleştirmişler

hacı dizi ekini ne kadar çirkinleştirebilir ki kadın kendi çirkinleşmiş o yüzü ne hale gelmiş dudaklar desen öyle yüzünde 1 taneden fazla estetik vardır besbelli dizidekiler kıyafeti saçı makyajı dışında ne yapabilirler... dizi için estetik yaptıracak halleri yok ya sempatiksalakcinni ama bu kadına bitiyordum ben ya ferda anıl yarkının üzülme klibi olsun.. emre aydının klipleri olsun ozan güvenle oynadığı aslı ile kerem dizisi olsun..

zaman acımasız dostlar.. boshayallersmile boshayallersmile

Bende gördükçe kanalı değiştiresim geliyor.Çok itici.Vıcıl vıcıl.
Şebnem Dönmezde hakkaten çok kötü olmuş.Bıyıkları falan var gibiydi.Bıyık yeri gri gri.Pek bi garip geldi.

yaa bu şebnem dönmeze nolmuş böle ıyyyy olmuşş yaa estetikmi yaptırmış naptırmış sanki kaza geçirmişte yüzünden büyük bir ameliyat geçmiş gibi görünüyo yüzü hele dudakları fındık kadar bişi

bu arzunun kiligi nedir yahu??
ananesinin eskilerini giymis gibi
hem cirkin hem 2 beden buyuk kiyafetler-tatlicadiarzu-

şebnem dönmezin bıyıklarını bende farkettim sempatiksalakcinni
dönme gibi olmuş sanki bana çok çirkin geldi :S
emre aydının klibinde ne güzeldi

ayy evet bende çok gıcık gidiyorum ona.

aaa meriçmii ben çok seviyorum o kızı ya çoğundan da güzel yapıyor rolü bence ama haklısın aralarında baya küçük kalıyo dizi zaten başlı başına saçmalık tek demirim için izliyorumm :dance:

meriç güzel rol yapıyoo bence çok da tatlı kız tıfılcık
gıcık biri varsa o da sinem kobal
hakkını veremiyo o rolün

Bende gördükçe kanalı değiştiresim geliyor.Çok itici.Vıcıl vıcıl.
Şebnem Dönmezde hakkaten çok kötü olmuş.Bıyıkları falan var gibiydi.Bıyık yeri gri gri.Pek bi garip geldi.
bende bizim tv demi bi sorun var diyodum. bıyıklı bıyıklı görünce

meriç bence diziye renk katıyor. seviyorum ben. onlardan küçük olmasıda gayet normal. akran değiller zaten dizide. o alt sınıfta

Şebnem Dönmez Su'yun aynısı olmuş ya şaşırdım
İkisi de birbirinden meymenetsizlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…