Şebnem Dönmez çok kötü olmuş yaa.. Anne haline getircez diye kadını çirkinleştirmişler
bu arada demirin kardeşini oynayan kız yani meriç karakteri bir tek benim mi sinirime dokunuyor?dizideki herkes büyük bu kız küçücük bir şey bana çok itici geliyo diziyi takip etmesemde öyle bence çıksın o diziden o küçük kız ya:teytey:
Şebnem Dönmez çok kötü olmuş yaa.. Anne haline getircez diye kadını çirkinleştirmişler
şebnem dönmezin bıyıklarını bende farkettim sempatiksalakcinni
dönme gibi olmuş sanki bana çok çirkin geldi :S
emre aydının klibinde ne güzeldi
bu arzunun kiligi nedir yahu??
ananesinin eskilerini giymis gibi
hem cirkin hem 2 beden buyuk kiyafetler-tatlicadiarzu-
bu arada demirin kardeşini oynayan kız yani meriç karakteri bir tek benim mi sinirime dokunuyor?dizideki herkes büyük bu kız küçücük bir şey bana çok itici geliyo diziyi takip etmesemde öyle bence çıksın o diziden o küçük kız ya:teytey:
bende bizim tv demi bi sorun var diyodum. bıyıklı bıyıklı görünceBende gördükçe kanalı değiştiresim geliyor.Çok itici.Vıcıl vıcıl.
Şebnem Dönmezde hakkaten çok kötü olmuş.Bıyıkları falan var gibiydi.Bıyık yeri gri gri.Pek bi garip geldi.
Şebnem Dönmez Su'yun aynısı olmuş ya şaşırdım
İkisi de birbirinden meymenetsizlaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?