Küçük Sırlar Kanal D

inanamıyorum yaa inanamıyorum ....şebnem dönmezin o bıyıklarına ve bu şekilde oynamasına hadi o oynadı, bunu görmeyen kör gözlü çekim ekibine inanamıyorum!.baktıkça şaşkınlıktan ağzım açık kaldı siz de farkettiniz mi?????

onlari fark etmemek mumkunmu, sadece biyik olsa iyi
estetikmi yaptirmis ne yusu sismis davul gibi gozleri kuculmus...
acayp bsy olmus:1shok:

evet komikti sanki ağzından veya burnundan ameliyat olmuş gibi çirkindi görüntüsü

ayy herkes aynı söylüyor son bölümü izleyemedim ben
şu bıyıkları merak ettim burda ekşi sözlükte herkes bıyığa takmış durumda
izliciiiim kaydirigubbakcemile3

şebnem dönmez eşittir bıyık :roflol:
şenem dönmez eşittir hayal kırıklığı

bu sanatçılar ne kadar komik sanat uğruna evlenmemek ,tipim bozulacak diye çocuk doğurmamak yaşlandıktan sonra yüz ameliyatından dolayı ifadesiz ,soğuk yüz

bu sanatçılar ne kadar komik sanat uğruna evlenmemek ,tipim bozulacak diye çocuk doğurmamak yaşlandıktan sonra yüz ameliyatından dolayı ifadesiz ,soğuk yüz ve sonrası 3. Sayfada dram

netteki videolarda pek belli olmuyor
ama hakikaten çirkinleşmiş kadın ya yüzü gözü bi acayip

e yapımcılar da haklı tabi kızını annesine benzetmeleri için estetikle bilmemneyle güzelleştirmeleri gerekirdi
o da zor oldugu için şebnem dönmezi çirkinleştirip su ya benzettiler

e yapımcılar da haklı tabi kızını annesine benzetmeleri için estetikle bilmemneyle güzelleştirmeleri gerekirdi
o da zor oldugu için şebnem dönmezi çirkinleştirip su ya benzettiler

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben sinem kobalı beğeniyorumbayanssulusmile
alımlı bir kız bence ama burda rolünü yapamıyor sanki
şebnem dönmezinde bundan 10 yıl önceki hali çok güzeldi ama bu dizide gerçekten bir tuhaftı yüzübenneyaptımki

Şebnem Dönmez yönetmen Ezel Akay'la evliydi. Çocuğu var mı yok mu bilmiyorum ama..

Dün gece denk geldim diziye, uykudan galiba bıyık mıyık göremedim, bıyıkları mı varmış, aa ne ayıp.

Sonra Yaprak Dökümü tekrarı izledim, uyku tutmayınca, vah Ali Riza Bey köpkelerin maskarası olmuş. Devamını Yaprak Dökmü topikinde yazarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…