- Konu Sahibi booksmoney
-
HaklısınızEvet baya birkaç parça kıyafetini yapacağı ödevleri vs.nesi varsa toplayıp geliyor.
Sizin için belki bir sorun değil ama bu benim için büyük bir sorun. Ben zaten çocuk sever bir insan değilim siz fazlasıyla seviyorsunuz belli. Benim çocuğum olmayan bir çocuk içinde planlarımı erteleyemem de tepkimi de koyarım.
Ailesinin de işine geliyor demek ki durum böyleyseEvet baya birkaç parça kıyafetini yapacağı ödevleri vs.nesi varsa toplayıp geliyor.
Ne guzel bir söz var. Ölçülü olmak. Her şeyde ölçülü olmak.
Kendini bilen bir aile zaten çocuklarını o kadar kisa mesafede yatılı yollamaz. Kendini bilen bir eş de ozel vakitlerini kök ailesi ve çekirdek ailesi arasinda dengeli olarak düzenler.
Işiniz zor demeye geldim. Dilerim tatlılıkla dogru yolu bulursunuz.
Teyzeye gidilir kalinir elbet ama iki uc haftada bir 3 gun boyunca bes dakikalık kapiya cocuk yatılı yollanmaz.Aynem katiliyorum. Yegenle bagin güclü olmasi güzel, ama herseyin ayari önemli. Insanlardaki rahatlik seviye de Nirwana. Ben ogullarimi teyzelerine felan iki üc gün yatili yollamam mesela.
Tüm hafta sonu bunu yaptım ve kavga ettim kaç defa umarım anlamıştır artık.Yine bir parazit eş (erkek) ailesi konusu. Bi bitmediler gitti. Kapıyı açmayın, yemek falan hazırlamayın, odanızdan çıkmayın.
Hanımefendi kimse bana sormuyor bu çocuk bu akşam gelsin mi diye benim problemim bu. Kim olursa olsun aynı tepkiyi veririm çünkü zorunlu bir durum değil keyfe keder geliyor.Burada ki bazı şikayetvari yorumları okudukça aynı düşüncede olmayıp, hayatı kendime ve eşime dar etmediğim için mutlu oluyorum.
Size haber verilmeyip planınızı bozdurma konusunda haklısınız ama bunu çözmek için de kurmaya, kendinizi yemenize gerek yok.
"Biz bugün dışarı çıkacağız, önceden yapılmış bir plandı. Yarın gelebilir misiniz X'cim" demek yeterli. Emin olun bir sonraki sefer müsait olup olmadığınızı soracaklardır. Sonrasında eşinize de gerekli uyarıyı yaparsınız. Bu krizi bu şekilde yönetebilirsiniz.
Ama yeğeni geldi diye tartışmak evliliği ve duyguları yıpratmaktan başka bir şey değil.
Oğlumun kendine yaşıt kuzeni var, o gelir kalır yada oğlum gider. Eşimden hiç izin almadım bunun için, ha bilindik bir planımız varsa "şu gün gel" derim sadece.
Eşimin yeğeni yada kardeşi bize kalmaya gelir. Onlar kendi aralarında takılır bende kendime plan yaparım. Adam benimle evlendi diye beni tanıyana kadar olan tüm yaşam şeklini, arkadaşını, akrabasını değiştirmek/silmek zorunda değil ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?