küçükk müü ??

Aklıma lisemdeki fizikçinin meşhur bir sözü geldi adam beynime kazımıştı:
'11.sınıftagülüp oynayanlar,şimdi 12.sınıfta Victor Hugo'nun sefillerini oynuyor.' derdi.Sen de sefilleri oynamak istemiyorsan ders çalış.

Sekerim, yasin kucuk daha buyur.

Simdi sana aci gercekleri soylemek istiyorum, dogal hicbir yontem yok. Gogusteki yag dokusunun artmasinin tek yolu kilo almak, verirsen de gidiyor zaten.

Benden sana tavsiye, cok calis, elin ekmek tutsun, adam gibi bir bolume gir, gelirin iyi olsun. Gelirin iyi olunca, dolgu da yaptirirsin, silikon da. Zira baska yolu yok.

Insallah yeterince motivasyon yapmisimdir :)

Millet lahanadan ciktigini sanmakla ovunur olmus vay be cehalet nezamandan beri iyi birsey olmus cocuklarinda genclerinde yaslarina uygun cinsel egitime ihtiyaci var en azindan lahanadan cikmadigini bilecek kadar ve gelisiminden utanmamayi bilecek kadar ayrica ergenlikteki bi kizin vucuduna takmasi olagan birsey .. siz umursamazsiniz diye bunu herkesten beklemek yanlis olur

İnsan psikolojisiyle ilgili ders verinceye kadar hangi ''de''lerin ayrı yazıldığını öğrenin bence , okurken acı çektim.

Genel anlamda diğer KK hatunları ''de''leri, ''ki''leri doğru kullanalım , siteyi okuyan tonlarca insana doğru örnek olalım

17 yaşındayım . göğüslerimin küçük olduğunu düşünüyorum . 75 beden ama dolgulu takınca iyi duruyor. bana önerebileceğiniz doğal yollar var mı ?

gögüs bakkimi kisminda bircok formül var canim bence dene $u an icin en uygunu bu sekilde olur sanirim
ibrahim saracoglunun formülü iyi görünüyor denemeye deger :)

Bunun umursamazlıkla alakası yok, ben lisede ogrendim cocugun nasıl oldugunu, cinselligi.. ne kaybettim ? ya da cahil mi kaldım ? belki bilmiyorsunuz ama sizin çok iyi sandıgınız cinsel egitim yuzunden okullarda neler dönüyor, kız kardesim 13 yasında, okullarında hamile kız vardı geçen sene, evden kaçmış vs.. daha bundan 1-2 ay once sınıf arkadaşı sevgilisi ile hangi pozisyonlarda birlikte olduklarını anlatmış, 13 yaşlarında kızlar okulda hocalarının penisi kalkmış diye konuşup guluşuyorlar..
Bu kadar erken yaşta cinsel egitim cok gerekli degil bence, ne işlerine yarıycak ? Yahu 13-14 yaşında bacak kadar çocuk cinselliği bilse ne olur, çocuğun nasıl olduğunu bilse ne olur ? Lise dönemlerinde olabilir ancak, bu egitimide aile vermeli..
Gecen sene kardesim 6.sınıftaydı, seminer vardı okulda regl donemi ile ilgili, ve regl gormeyi vucudun kendini hamilelige hazırlaması, ve hamile kalınamadıgında yumurtalıkların catlayıp kanı dışarı bırakması şeklinde anlattılar. Ben bunu yanlış buluyorum, 6.sınıf cocuklarına, 12 yaşında ufacık çocuklara bu boyle anlatılmaz anlatılmazzz !

Evet ben liseye kadar lahanadan cıktım sandım, cinselligin ne olduguna dair fikrim yoktu, annemle babam el ele tutuşunca bunu çok çok ilginç sanardım.. Cahil mi yetiştim ? Sex hakkında bilgisizlik cehalet midir ?

17 yaşında kızın gidip universite sınavına calısması yerine memesinin boyutunu dusunmesi, dısarıdan nasıl gozuktugunu dusunmesi normal mi guzel birsey mi ?

Ben bu modernliğe karşıyım, bunun adı cehaletsede ben cahilim ve bununla gurur duyuyorum.

Bilgisayardan yazmiyorum burdan yazarken harfler dahi karisiyor birlesik oluyor vs en azindan tek tek onlari duzeltmeye ugrasiyorum herseferinde ikide bir yollayincada duzenleme yapmaya ugrasiyorum"""" kullandigim alet dolayisiyla""" oyuzden bilip bilmeden sirf muhalefetlik yapmak icin cikma ordan neyin ayri yazilacagini senden ogrenecek degilim

Konuyu saptirma ben yasina uygun egitimden bahsettim pozisyon ogrensin demedim hos ogretmilmesede ordan burdan arkadaslarindan yanlis seyler ogreniyorlar merak ediyorlar o dedigin cocuklarin durumu cinsel egitimden kaynakli degil egitimsizlik ve aile ilgisizligi uzatmaya gerek yok 30 yasina gelmis bayana bunlari ben ogretecek degilim yazik

gögüs bakkimi kisminda bircok formül var canim bence dene $u an icin en uygunu bu sekilde olur sanirim
ibrahim saracoglunun formülü iyi görünüyor denemeye deger :)

Onlar hikaye be Thalix can geçici çözümler , üstelik sakıncalı. Yani göğüslere ot , bitki sürülerek yapılan kürler sakıncalı; çünkü o bitkiler östrojen içeriyor, göğsünü o kadar östrojenle uyarırsan sonu ktle olşmasına kadar bile gidebilirmiş. Bir de bildiğim kadarıyla kürü bırakınca cicişler eski hallerine dönüyor. Zaten bu kızcağız kürle masajla uğraşmayıp ders çalışcak :)

Ne cinsel eğitimi , ben de bunu çözemedim ? Göğüs cinsel organ değil ki.

Bu soruda cinsel içerikli bir şey yok,estetik içerikli bir şeyler var. Bir de büyüme hormonunun katkısı var tabi ama cinsel eğitim içerikli bir şey yok bence. Göğüslerin büyük/küçük olmasının açıklaması anatomi, genetik ve yağ dokusu miktarıyla açıklanıyor; cinsel eğitimlik bir şey yok.

Arkadas gogusum cikarken kimse fark etmesin buyumesin diye dua ederdik dedi bende diyorum ki ergenlikte cocugun kendi gelisiminden utanmamasi gerektigi ogretilmeli gogsu cikiyor diye kambur durup belli etmeme cabalarina saklama cabalarina girmemeli dogal bi surec ve utanilcak birsey yok denmeli bu demek istedigim

Evet ama ne sizin ne de onun mesajlarının konuyla bir alakası yok :) Yani aslında en başta cevap yazdığınız mesajın konuyla ilgisi yok , sonra olay zincirleme gitmiş. Neyse , konu sahibesinin topiğini dağıtmayalım :)

Yahu 13-14 yasında bir cocuk cinsellik egitimini duzgunce alamaz, aklı pozisyona gider baska seye gider ogrendikce araştırmaya başlar.
Siz kimsiniz ki bana birsey ogretiyorsunuz, yazık diyebiliyorsunuz. Bu benim kendi gorusum, ben cinsel egitimi 13-14 yasındaki cocuk icin gerekli bulmuyorum, ben cinsel egitim almadım, ama cok sukur aklınıza gelebilicek her konuda oldukca donanımlı bilgi sahibi bir bayanım, cinselligi bilmemek cehalet ise ben cahilim ve memnunum. Aile ilgisizligi ile hic alakası yok, bu ornek verdigim cocukların aileleri ilgili oldukları halde bunların onunu alamıyorlar mesela. Calıstıgım buroda her hafta 14-15 yaslarında cocukların ailelerini goruyorum ben perisan halde. Kendi kız kardeşimden biliyorum bunları..

Tekrar ediyorum, 17 yasında bir cocugun memelerinin boyunu dusunmesi, ve buyuk olmasını belli olmasını dısardan bakılınca gozukmeiini istemesini ben normal bulmuyorum. Ben anormalmiydim o yaşta universite sınavına calısıyodum ?

Ayrıca tanımadıgınız insanlara yazık bilmem ne gibi inceden hakaretler edemezsiniz. Cok istiyorsanız siz verin cocugunuza cinsel egitim, sonra doversiniz dizlerinizi.

MissCherryBlossom canimcim valla ameliyat olaylarida bana korkunc geliyor artik :)) dereotu maydonoz yiyincede günlük olarak gecici dolgunluk veriyor ama adi üstünde gecici iste .. net cözümlerde fazla korkunc .

MissCherryBlossom canimcim valla ameliyat olaylarida bana korkunc geliyor artik :)) dereotu maydonoz yiyincede günlük olarak gecici dolgunluk veriyor ama adi üstünde gecici iste .. net cözümlerde fazla korkunc .

Ben de asla ameliyat yaptırmam. Lakin aquafilling midir nedir öyle bir şey varmış, denicem ben de :) Pamela Anderson kıvamına gelicem

Bide lahanadan ciktim saniyodum cok mu onemli cinsel egitim cahil mi kaldim dedi gerekli mi dedi sonra yok 13 yasinda hamile kalan kizdan vs bahsetti cocuk anneye ben nasil oldum diye sorabiliyor ne dicen leylek getirdi lahanadan oldun mu yasina gore uygun uslupla anlatilir ve o soyledigi 13 yasinda hamile kalan kizlarin sebebide cinsel egitim alnalari degil asla aile ilgisizligi cahillik buyuzden herseyi okuyalim oyle yazalim

bu nebıcım nıck bu nebıcım konu
ineklerınkıne gore kucuk kardessss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…