küçükk müü ??

17 yasinda bunu düsünmenin anormal veya siradisi oldugunu düsünmüyorum.
Bazilari kendinden örnek vermis biz bilmezdik düsünmezdik diye.
Her birey ayni mi?
Degil dimi, herkesin bu ve bi gibi konulara ilgisi farkli zamanlarda kendini gösterir.
Siz o yaşta ders calisiyordunuz, üstünüzü giyerken belki aynaya bile bakmiyordunuz (cok ders calisanlar) belki ama karsimizdaki birey böyle degil ve olmak zorunda da degil.
Gayet bunlari düsünebilirde.
Sanki günün 24 saati bununla ilgileniyor!
Kisacasi siz düsünmediniz diye baskalari da düsünmeyecek diye birsey yok.
Ayni beyinlere sahip degilsiniz?!

derslerine ver kafanı evladım..ilerde büyüyectir bu seferde çok büyük..ne yapmam lazım diye konu açarsın..daha çocuksun..büyük olunca madalya mı takacaklar..

17 yaşındayım . göğüslerimin küçük olduğunu düşünüyorum . 75 beden ama dolgulu takınca iyi duruyor. bana önerebileceğiniz doğal yollar var mı ?
Entellektüellik seviyeni artırıp kadının göğüsten ibaret olmadığını öğrenmeni tavsiye ederim

Entellektüellik seviyeni artırıp kadının göğüsten ibaret olmadığını öğrenmeni tavsiye ederim

Erkeklerimizin g.t meme kafasında yaşadığı yetmiyormuş gibi , bir de genç kızlar kendilerini meta olark görüyorsa bu toplumun çivis çıkar, tutamayız. 100 like yapmak isterim bu yoruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…