Küçümsenmek?

bennbusraa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2020
312
375
53
Kızlar merhaba. Aklıma takılan bir konu var ve anca sizin düşünceleriniz beni aydınlatabilir. Olumlu olumsuz tüm yorumlara açığım. Eşimin memleketindeyiz şuan. Burada eşimin samimi olduğum kuzenleriyle biryere oturmaya gittik. Planda olmayan biri de oradaymış meğerse ( o da akraba işte) ( ve bu kiz Eşimin eski sevgilisinin arkadaşı) düğünüme falan gelmişti ama konuşmuşluğumuz yok. Görüntü olarak güzel bakımlı bir kız. Herkesle selamlaştı falan neyse bana sıra gelince suratındaki ifadeyi görmeliydiniz. Tiksinircesine bir baktı ve soğuk merhaba dedi oturdu. Abartmıyorum gerçekten küçümserce bir bakıştı. Alttan üste süzmeler falan .Neyse gecti oturdu herkesle sohbet muhabbet ediyor falan. Benimle ilgili bir konu geçti örn: Büşranın da düğünü cok güzel oldu dediler. Bu kız 'o kim yaa dedi'. Masadakiler sen iyi misin karşındaki iste dediler bana döndü yine öyle baktı hııı dedi döndü yine. Düşünün düğünüme gelmis yani.ben lletisim problemi olan biri degilim oturur konusur sohbete katılırım. Ama gelin görün bu kız geldikten ve oyle davrandıktan sonra gerildim konusamadim sohbete katılamadım cekindim salak gibi. Maksadım onunla samimi olup sohbet etmek degil . O bakışına anlam veremedim.Şimdi diyorum ki neden çekindim ki o geri planda kalsaydı kendimi kötü hissediyorum açıkçası.
Sizce esimin eski sevgilisiyle yakın arkadaşlar diye mi bböyle yoksa görüntümle vs mi alakalı bu durum? Kızmayın bana ozguven problemim normalde yoktur o an resmen agzım kilitlendi..

Son düzenleme:
Görüntüyle ne alakası var.Sadece pratik düşünüp ne tepki vereceğine karar verememissin.Anlik kal gelmiş sana.muhtemelen böyle bir terbiyesizlige daha önce denk gelmedigin içindir :)
Ayrıca bakabilir,kudurabilir,yirtinabilir.Zaten bir şey yapmama gerek kalmamış.Oldugu yerde çatlamış :)

Kendisi gerçekten guzel bir kız bende orta halliyim işte bilemedim . Çünkü beni ilkkez yakından görüyor ve alttan üste dogru süzerek bakışlarından bunu çıkardım ben
Sanmıyorum düğününe geldiği insana o kim diyorsa görüntünüz dışında başka problemleri olsa gerek bence hiç aklınıza takmayın , istediği kadar güzel olsunn o şekilde davranma hakkı yok ergen midir nedir

muhtemelen arkadaşı sizinle aynı ortamda olduğu için trip atacak zira buralarda öyle konular var

o bakış size değil duruma yani, "bunlar da buradaymış, gelmeseydim tüh" bakışı

büşra kim demesi olağan olabilir yani siz o şehirde yaşamıyorsunuz, isminizi unutmuştur

ya da ne bileyim benim kuzenlerimin ortamında o düğün benim düğünümdür "damdan ın düğünü" olur eşimin kuzen ortamında o düğün eşimin düğünüdür "X in düğünü ya da en iyimser X lerin" düğünüdür

eşimin arkadaş ortamında "damdan ın düğünü" deseler ben bile o kim diyebilirim

çok fazla alınmayın, umursamayın

Yakın arkadaşıyla olmamış ya sizi mi suçlu görüyor acaba

Kızlar merhaba. Aklıma takılan bir konu var ve anca sizin düşünceleriniz beni aydınlatabilir. Olumlu olumsuz tüm yorumlara açığım. Eşimin memleketindeyiz şuan. Burada eşimin samimi olduğum kuzenleriyle biryere oturmaya gittik. Planda olmayan biri de oradaymış meğerse ( o da akraba işte) ( ve bu kiz Eşimin eski sevgilisinin arkadaşı) düğünüme falan gelmişti ama konuşmuşluğumuz yok. Görüntü olarak güzel bakımlı bir kız. Herkesle selamlaştı falan neyse bana sıra gelince suratındaki ifadeyi görmeliydiniz. Tiksinircesine bir baktı ve soğuk merhaba dedi oturdu. Abartmıyorum gerçekten küçümserce bir bakıştı. Alttan üste süzmeler falan .Neyse gecti oturdu herkesle sohbet muhabbet ediyor falan. Benimle ilgili bir konu geçti örn: Büşranın da düğünü cok güzel oldu dediler. Bu kız 'o kim yaa dedi'. Masadakiler sen iyi misin karşındaki iste dediler bana döndü yine öyle baktı hııı dedi döndü yine. Düşünün düğünüme gelmis yani.ben lletisim problemi olan biri degilim oturur konusur sohbete katılırım. Ama gelin görün bu kız geldikten ve oyle davrandıktan sonra gerildim konusamadim sohbete katılamadım cekindim salak gibi. Maksadım onunla samimi olup sohbet etmek degil . O bakışına anlam veremedim.Şimdi diyorum ki neden çekindim ki o geri planda kalsaydı kendimi kötü hissediyorum açıkçası.
Sizce esimin eski sevgilisiyle yakın arkadaşlar diye mi bböyle yoksa görüntümle vs mi alakalı bu durum? Kızmayın bana ozguven problemim normalde yoktur o an resmen agzım kilitlendi..

E sizin ağzınız armut mu topluyordu?
X düğünüme geldin ya genç yaşta alzaymır mı oldun bir doktora görün istersen deseydiniz ya.

Eski sevgilisinin arkadaşı olduğu için öyle davranmış işte. Ordan çıkınca hemen eski sevgiliyi arayıp bak kıza böyle böyle davrandım diye dedikodunu yapmış olma ihtimali de yüksek. Klasik ergen gibi tavırlar.Çok takılmayın bence mesafeyi koruyun. Dedikodu yapılacak malzeme de vermeyin.

Bir daha bir araya gelirseniz sizde aynisini ona yaparsınız suan kendinizi yemenin size bir faydasi olmayacak

Kendisi gerçekten guzel bir kız bende orta halliyim işte bilemedim . Çünkü beni ilkkez yakından görüyor ve alttan üste dogru süzerek bakışlarından bunu çıkardım ben
Sırf güzel diye ki ben güzelliğin göreceli olduğunu düşünüyorum size bu şekilde davranmaya hakkı olabilir mi? İstediği kadar güzel olsun çok saçma sapan davranmış...

E sizin ağzınız armut mu topluyordu?
X düğünüme geldin ya genç yaşta alzaymır mı oldun bir doktora görün istersen deseydiniz ya.
İste normalde karakterim böyle değildir. Ama o tavırlardan ötürü nedense kal geldi bana

Aman boşverin ergence davranmış
Annem de beni arkadasım dediği bi kadınla tanıştırdı:KK45:

Kadın da hmm babasına benziyor evlat işte napacaksın dedi:işsiz:böyle kaldım:KK57:
Eldivenle sev demediğine şükrediyorum

O an insan bişey de diyemiyor:mad:

Bir bakışla neden bu kadar modunuzu düşündünüz ki?
O kim ya dediğinde bunadin herhalde düğünümüzde sen de vardın deseydiniz ya.

Görüntü değil yakın arkadaşından dolayı saçmalamış böyle. Ama haddini bildiren olmamış.

Aman boşverin ergence davranmış
Annem de beni arkadasım dediği bi kadınla tanıştırdı:KK45:

Kadın da hmm babasına benziyor evlat işte napacaksın dedi:işsiz:böyle kaldım:KK57:
Eldivenle sev demediğine şükrediyorum

O an insan bişey de diyemiyor:mad:
Zaten kızlarla sohbet boyunca kendini övdü durdu ben şöyle guzelim böyleyim bilmem ne. Birde bana tavırlarından sonra gerçekten kal geldi diyebilirim bana

Zaten kızlarla sohbet boyunca kendini övdü durdu ben şöyle guzelim böyleyim bilmem ne. Birde bana tavırlarından sonra gerçekten kal geldi diyebilirim bana
Evet şampiyon öylesin diyeceksın takıldığına yanarım boşver gerçekten
Bir arkadaşta yazmış güzellik görecelidir:KK51:

Bir bakışla neden kütlenin kaldınız ki?
O kim ya dediğinde bunadin herhalde düğünümüzde sen de vardın deseydiniz ya.

Görüntü değil yakın arkadaşından dolayı saçmalamış böyle. Ama haddini bildiren olmamış.
Evde düşünüyorum acaba gerçekten kendimi ozguvenli zannediyorum ama . Boyle durumlarla bas edemedigime gore özgüvenli degilim. Bilemiyorum ilkkez bu durumla karşılaştım

Devamlı kendini öven bir insanın aşağılık kompleksi vardır. O kendini överken sizde gıcık gıcık gülseydiniz. İyice kudururdu.

Back
X