- 29 Mayıs 2020
- 312
- 375
- 53
- Konu Sahibi bennbusraa
Kızlar merhaba. Aklıma takılan bir konu var ve anca sizin düşünceleriniz beni aydınlatabilir. Olumlu olumsuz tüm yorumlara açığım. Eşimin memleketindeyiz şuan. Burada eşimin samimi olduğum kuzenleriyle biryere oturmaya gittik. Planda olmayan biri de oradaymış meğerse ( o da akraba işte) ( ve bu kiz Eşimin eski sevgilisinin arkadaşı) düğünüme falan gelmişti ama konuşmuşluğumuz yok. Görüntü olarak güzel bakımlı bir kız. Herkesle selamlaştı falan neyse bana sıra gelince suratındaki ifadeyi görmeliydiniz. Tiksinircesine bir baktı ve soğuk merhaba dedi oturdu. Abartmıyorum gerçekten küçümserce bir bakıştı. Alttan üste süzmeler falan .Neyse gecti oturdu herkesle sohbet muhabbet ediyor falan. Benimle ilgili bir konu geçti örn: Büşranın da düğünü cok güzel oldu dediler. Bu kız 'o kim yaa dedi'. Masadakiler sen iyi misin karşındaki iste dediler bana döndü yine öyle baktı hııı dedi döndü yine. Düşünün düğünüme gelmis yani.ben lletisim problemi olan biri degilim oturur konusur sohbete katılırım. Ama gelin görün bu kız geldikten ve oyle davrandıktan sonra gerildim konusamadim sohbete katılamadım cekindim salak gibi. Maksadım onunla samimi olup sohbet etmek degil . O bakışına anlam veremedim.Şimdi diyorum ki neden çekindim ki o geri planda kalsaydı kendimi kötü hissediyorum açıkçası.
Sizce esimin eski sevgilisiyle yakın arkadaşlar diye mi bböyle yoksa görüntümle vs mi alakalı bu durum? Kızmayın bana ozguven problemim normalde yoktur o an resmen agzım kilitlendi..
Sizce esimin eski sevgilisiyle yakın arkadaşlar diye mi bböyle yoksa görüntümle vs mi alakalı bu durum? Kızmayın bana ozguven problemim normalde yoktur o an resmen agzım kilitlendi..
Son düzenleme: