Küfrüm edebimi aştı bu gece

O ara iyice düşünmüş heralde seçim yaptı belkıde

ciddi psikolojik sorunları var ve bunu siz düzeltemezsiniz

Ya hangi adam karısını 2 ay boyunca annesinde bırakır da hiç merak etmez ki?? 2 ay yani bu üstelik çocuklardan da soğudum ne demek hadi karına sevgin biter elin kızı gibi görürsün de evlatların senin canındır nasıl onlardan soğudum lafını edersin?? Üstelik 2 ay gibi bir süre görmemişçok özlemiş, onları görmek için can atmak istiyor olması lazımdı.. Sizi de aynı şekilde..üzgünüm ama adam sanki siz yokken hayatından daha memnun gibi davranmış.. Anlattıklarınızdan anladığım buydu.. Ama eşinizi tabi ki en iyisi siz tanır ve analizini en iyi siz yaparsınız.. Bazen de böyle tuhaf adamlar oluyor belki sizin hiç anlayamadığınız bir şeye sinir olup böyle apır sapır davranıyordur falan.. Bana göre öyle bir durum gibi değil gerçi de siz bilirsiniz onu..

Tarifi msjla eşime yazdım o illa annemi ara söyle diyor. Altı üstü kaynamış suya keten tohumu zerdeçal atacak bunu msjdan annesine okuması çok mu zor. Amacı annesini aramam işte.

2 aydır çocuklarımın bütün maddi manevi bakımı ailemde. İnce düşünen insanın teşekkür etmesi gerekmez mi sizin için ?

Sizi annenizin evine ince dusunerek yollamadi ki, simdi ince dusunup tesekkur etsin diyorum.
Adam sizi keyfinden gonderdi annenize, gormek istemedigi için yolladi yoksa ne mecburiyetiniz vardi?
O cocuklarin ihtiyaclari olacagini bilmiyor muydu eşiniz? Arayip sormuyormuş bile dogru durust, herşey çok normalmiş, gibi gel tesekkur et bizi al diyorsunuz.

Adam mecburi sizden uzak kalmiş ve bazi ihtiyaclarinizi gidermekte sorun yaşamiş olsa zaten tesekkur ederdi.

Kırmızı gecelik bu mesaja çok yakışırdı be

Çocuklardan soğudum diyen adama çocukların burnunun ucunu göstermemek lazım. Şam babası.

Bir halt olmaz eşinizden, rahat gelmiş çocuksuz, sorumluluk almadan yaşamak. Yoksa insan 2 ay evlatlarından ayrı kalir mi?

Sizin içinde durun aynı ama çocuklara ettiği alf beni daha çok sinirlendirdi.

Son düzenleme:
İyi de koronanın bitkisel de olsa tedavisi yok ki.. boğazını yumuşatıcı şeyler içebilir, bağışıklığını güçlendirebilir o kadar. Özel tarif mi var korona kovucu annesine o tarifi verecek? Yapsaydı annesi de bitkisel bir şeyler.

ayrıca iki ay boyunca maddi manevi karınla çocuklarınla ilgilenen birileri olduysa ailesi bile olsa teşekkür edersin insanlık namına. Nesi abes? İlgilenmek zorundalarmış gibi davranmaya gerek yok.

Tamam odun odun laflar etmiş ağır saçmalamış ama çokkkk önemli bir sebep olmadan 2 ay evden gidilmez ayrıca kendin kafa dinlemeye gittiğin yere adamdan teşekkür de beklenmez. Ayrıca komşum korona olsa daha ilgili olabilirdim. Yani suçun büyüğü onda fakat sizde de var.

Aman aman sakın demesin öyle şeyler
Çok kıymetli erkekler hemen soğur maazallah
Anneni evden kovsa da, aylarca seni ailenin yanında bıraksa da kocamdir diye sahip çık.
Mühim öneriler bunlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…