Biri 3 biri 1,5 yaşında. Kardeşim bile aynı evin içinde akşam gelince; nasıl özledim bunları ya 9 saat görmediğim halde babaları nasıl özlemez diyor.
Hanım efendi ben mi 2 aydır evime gitmiyorum ? Adama gelip beni almıyor gel diyorum sebep sunuyor. Kardeşin getirsin diyor.Tamam odun odun laflar etmiş ağır saçmalamış ama çokkkk önemli bir sebep olmadan 2 ay evden gidilmez ayrıca kendin kafa dinlemeye gittiğin yere adamdan teşekkür de beklenmez. Ayrıca komşum korona olsa daha ilgili olabilirdim. Yani suçun büyüğü onda fakat sizde de var.
İşte bazı şeyleri açık açık yazmak istemedim ama durum bu. Bu adamın dediklerini yutup kendi ayağımla nasıl gideyim eve. Onun gelip almasını istedim kendi bıraktığı için. Artık gelmesinede luzüm kalmadı.
Temizlik, bana bakım, bebek bakımı, akşam yemeği annemdeydi zaten. Koca karı der baba kendi koca karı gibi her şeye karışır
bende yine anlatamadım anlatmak istediğimi,o ev sadece kocanın veya kadının değil kafayı dinlemek istiyorsa erkek gider, kadın evinin ve çocuklarının düzenini bozamaz.birde ben her ne olursa olsun iki tarafıda dinlemeden asla sen haklısın demem sonuçta o evde yaşamadım,iki tanınmayan insan hakkında savunmam adil olamaz,sadece ben çevreden yaşadığım tecrübelerimi paylaştım.Yine beğenmedim yazdgnızı..
Artık biz guçlu kadnlar görmek istiyoruz fiziki veye psikolojik siddet görüp mutsuz bir evlilikle ömrünu çürüten kadınlar birer birer yok edildi... hala bu zihniyette olmasın kadınlarimiz istiyoruz sus esin ne derse o dur dayatmalarından kurtulsun istiyoruz... keske sizin zamanınızda da olsaydi kadnlar kulubu hanım hanım otur oturdugun yerde denmeseydi keske !
Ama demin savundugunuz seyle bu yazdklarınızın alakasi yokbende yine anlatamadım anlatmak istediğimi,o ev sadece kocanın veya kadının değil kafayı dinlemek istiyorsa erkek gider, kadın evinin ve çocuklarının düzenini bozamaz.birde ben her ne olursa olsun iki tarafıda dinlemeden asla sen haklısın demem sonuçta o evde yaşamadım,iki tanınmayan insan hakkında savunmam adil olamaz,sadece ben çevreden yaşadığım tecrübelerimi paylaştım.
Bu soruyu bende kendime soruyorum inanın kiBir de yazmayı unutmuşum, 5 yıllık evliliğin gidişatını bilmiyoruz, son 3 aydaki birden kopuştan yola çıkarak soruyorum: eşinizin hayatında başka biri olabilir mi?
Ben gel bizi al 2 aydır ortada yoksun kimseyi aramıyor sormuyorsun haliyle babam bir durum var mı kızım bizim bilmemiz gereken diyor, hemde 2 aydır maddi manevi çocuklarımıza koşturuyorlar dedim. Çünkü ailem vaziteti anladı. Maddi manevi yanımda olan insanlara teşekkür etmeleri gerekmez mi sizce ? Torunları ailemin tabiki başlarının tacı ama ince bi düşünce gerekmez mi ?Ama siz bizi al demek yerine " gel aileme teşekkür et diyorsunuz .
Soylemek var söylemek var.
Ancak diğer yorumlarınızı okudum, maalesef ki siz elinizden geleni yapmışsınız zaten.
Ben lojmanda, dağda oturuyorum çakalların domuzların gezdiği, bakkalın bile olmadığı arabasız bir yere gidilmeyen dağdan taştan yabani hayvanlardan başka olmayan bir yer ben nasıl 2 küçük çocukla o evde tek başıma oturacağımbende yine anlatamadım anlatmak istediğimi,o ev sadece kocanın veya kadının değil kafayı dinlemek istiyorsa erkek gider, kadın evinin ve çocuklarının düzenini bozamaz.birde ben her ne olursa olsun iki tarafıda dinlemeden asla sen haklısın demem sonuçta o evde yaşamadım,iki tanınmayan insan hakkında savunmam adil olamaz,sadece ben çevreden yaşadığım tecrübelerimi paylaştım.
Ben gel bizi al 2 aydır ortada yoksun kimseyi aramıyor sormuyorsun haliyle babam bir durum var mı kızım bizim bilmemiz gereken diyor, hemde 2 aydır maddi manevi çocuklarımıza koşturuyorlar dedim. Çünkü ailem vaziteti anladı. Maddi manevi yanımda olan insanlara teşekkür etmeleri gerekmez mi sizce ? Torunları ailemin tabiki başlarının tacı ama ince bi düşünce gerekmez mi ?
Ailemin ona yaptığını kimse yapmaz. Maddi manevi o kadar desteklediler ki.Gözlerinin içine bakıyolardı kadir kıymet bilmiyormuş ne diyeyimEvet tamam haklısınız da 3 aydır soğuk olduğunuz eşe denmez bu.
Zaten ailenizle arası da iyi değilmiş.
Kocanız gerçekten beş para etmez. Çocuklarınızı seviyorsanız boşanın bu adamdan. Çocuklar her şeyi hissederler, şimdiden ayrım yapmaya başlamış. Bu adamdan ne size koca ne de çocuklarınıza baba olur.2. Oğlum çok huysuz ve yaramaz işten gelir, büyüğü alır aşağı iner küçükle bir arada bile durmak istemez. Neymiş o çok yıpratmış güya evliliğimizi bitirmiş. El kadar saabiye taş atıyor
Arabaya çarpılma durumundan emin misiniz? Bencr gelmemek için bahane üretiyor gibi geldi. Zaten kafan dağılsın diye annene göndermesi bile sizi evde istemediğini hissettirdi bana. Eşiniz üç ay önce bence kafasında bitirmiş sizi. Mesajları da silmeyin velayet davasında işinize yarar. Çocuklarından soğuduyda güle güle o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?